Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:49:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Септември дойде , хайде всички се събирайте на сладки п  (Прочетена 2818 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« -: септември 08, 2011, 09:50:20 »

Здравейте сладурки , май никой не прави нова тема и аз ето че намерих малко време да я пусна , дано пък станете по активни, как звучи само , аз почети не съм се явила иначе казвам че вие не пишете   blushЛек ден ви желая и ви чакам на отчет , за да разкаже всеки какво става около него и къде сте се изпокрили.
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #1 -: септември 08, 2011, 10:06:34 »

Евала, Плами! Накрая!  sarcastic Мерси за кафенцето.

Аз да се похваля вчера се настаних в общежитие. Така де - чаках от 9 сутринта до 10 вечерта за настанителна заповед!  Oh my ... После отидох до стаята, запознах се с момичетата, които ми се видяха много добрички и готини - Ива и Зорница. Стаята ми е готина. Оставих си юргана, одеалото, възглавницата и хавлията, които си носех, и си тръгнах. Сега пак съм си у дома. От неделя ще се опознаваме повече с тях!

Това е около мен... smile

Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: септември 08, 2011, 10:19:45 »

Много се радвам че вече със сигурност знаеш че ще си в общижитията , дано се разбирате много със съквартирантките и да има да ни разказваш много весели моменти с тях.А защо така си чакала толкова време за заповед?
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #3 -: септември 08, 2011, 10:26:46 »

Защото организацията беше никаква. Някои хора снимаха скандалите, които се заформиха от досадата на Великото чакане! Няма да се учудя, ако ни дават по "Господари на ефира". Една единствена инспекторка настаняваше и като влязат 5-ма души в стаята и излизат буквално след час. Бутане яко, пререждане и така аз не бях от нахалните и си останах до посреднощ! Какво да се прави... Важното е, че съм в хубавото ремонтирано общежитие! Днес се надявам сестра ми да ми плати депозита, защото аз нямаше просто как, освен да останех там да спя, ама не исках. И всичко се надявам да се нареди... smile Ще разказвам!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 08, 2011, 10:41:01 »

На общежитие е готино. smile Ще пиша после, че сега нямам време
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 08, 2011, 10:59:41 »

Плами, браво за темата Bravo

Наде, много е хубаво, че си успяла да изчакаш все пак danceg Представям си какви купони ще се заформят с твоите съквартирантки yahoo tease danceg Ще има да разказваш! girl_wink

За мен  да ви кажа -  остават САМО 9 дни и вече се вълнувам много! girl_in_love girl_in_love
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #6 -: септември 08, 2011, 11:00:10 »

Здравейте, момичета give_rose Присъединявам се и аз към вас (дано ме приемете  Wink ). Аз от известно време съм без работа, по цял ден си стоя у нас и изкукуригвам... Никой от никъде не ми звъни, даже на интервюта не ме канят, а имам опит в сферата. Вече се чудя толкова ли съм смотана, че вече близо 2 месеца нищо не мога да си намеря. Много ми е тъпо, защото като мина сватбата и изведнъж започнаха да се случват само някакви неприятни неща. Аз че си бях в депресия след сватбата, бях си, ама вече ме е обхванала такава апатия, че ми е все тая и нищо не ме трогва...

Nadelina88, честито за настаняването! Хубаво е, че си в ремонтирано общежитие и няма да е толкова мизерно good Дано да се разбираш със съквартирантките. Аз като се сетя какви преживявания съм имала като бях на общежитие crazy Но това е нещо, което трябва да се изживее задължително, ахахаххаха smile
Активен
Деничка Звездичка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 657

Dum spiro, spero!

« Отговор #7 -: септември 08, 2011, 11:34:12 »

Привет, момичета. Как сте?

Веси, при теб вълнението е голямо, но и голяма емоция те чака.  Girl_hide

Наде, върна ме назад във времето ти. Аз съм живяла 5 години в това общежитие, помня го още от неремонтирания му период преди 8 години, голяма мизерия беше, но пък весели случки, колкото искаш. Брат ми, между другото, е един от хората, които много спомогнаха за тоя ремонт с лично време и идеи и то от момента, в който започнаха да бутат всичко, до момента, в който сложиха телевизори и пуснаха интернет и кабелна телевизия по стаите, много се гордея с него и с това какво се получи там. Ние през 2003 година нямахме даже радио или топла вода и бяхме усвоили до съвършенство маркетинга и ремонта на бързовари и печки. Хаххаах. Сега като видя новия вид на стаите и се радвам, че нещата там вървят. Иначе проблемът с организацията за взимане на заповед винаги си го е имал и не знам защо все така става. Добре че поне си успяла с настаняването. Сега ще разправяш всякакви студентски истории и ще е интересно.  girl_wink

Лина, какво става при теб? Хвърчиш ли по задачки?

Тиама, в каква сфера работиш? Съчувствам ти за лошия период и много се надявам да ти потръгне. Не губи вяра, нещата никога не остават на едно място.

Пламак, как мина рождения ден?
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #8 -: септември 08, 2011, 11:40:39 »

Тиама, приветствам те в темичката! Не се ядосвай за работата и интервютата. "Бързай бавно, хубавите неща в живота стават неочаквано!" - това си повтарям, когато нещата не вървят добре. smile

Веси, времето ще отлети до Големия ден за миг! Наслаждавайййй сееее максималноооо!  heart И си мисли само хубави работи.

Знаете ли, чета си за "Отчаяни съпруги" и се чудя какво ли ще се случи в новия последен сезон... И си мисля като коя ли от тях ще бъда - каква съпруга, каква майка. Интересно достигнах до извода, че уж най-безразсъдната, емоционална, наивна и т.н. Сюзан се оказва, че има Най-невероятните деца, а Линет - която изригва деца всяка година, не е за мен на първо място като майка. А като съпруга? ... Всъщност не знам дали гледате сериала, но аз много го харесвам, та реших да ви споделя мислите си.

П.П. Дени, изпреварила си ме с поста. Хайде и аз стига семеен живот, малко да видя и аз какво са студентските купони, а?  sarcastic Общежитието иначе след ремонта е направо неузнаваемо. Всичко е новичко, приятно, уютно е. Има телевизори и кабелна, което си е Голям лукс за общежитие. Браво на брат ти, добра работа е свършил!
« Последна редакция: септември 08, 2011, 11:44:50 от nadelina88 » Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #9 -: септември 08, 2011, 11:44:17 »

Деничка, юрист съм. Напълни се с гладни юристи и човек не може и работа да си намери... Ама виновна е държавата, защото не може в знайни и незнайни университети да се учи право и на година да излизат хиляди кадри, които няма къде да се реализират crazy Надявам се и аз скоро да се оправят нещата... Проблемът ми е, че искам да си работя по специалността и не ми се работи като продавачка например. Толкова усилия и труд вложих, че приемам всякаква друга работа като един вид крачка назад, но пък и трябва да се яде все пак... Ох, не знам и аз вече! Извинете ме, че ви пълня темата с негативи...

Веси, мъничко остава до големия ден и е нормално да се вълнуваш smile Добре, че ви чета и се забавлявам и аз покрай вашите вълнения, та да си спомня и на нас колко ни беше хубаво heart

Пламъче, видях тортата за рождения ден в темата за готвенето и искам да ти кажа, че е страхотна! Имаш голям талант!
Активен
Миши
Сватбар
Публикации: 276

Разгледай галерията на Миши

« Отговор #10 -: септември 08, 2011, 12:28:33 »

Аххх ето къде сте били всички... Добре че Надето ме светна. Набързо хвърлих поглед какво става, но сега по основно ще изчета всичко. Наде още веднъж поздравления.
Активен
Tonina
Сватбар
Публикации: 241

Разгледай галерията на Tonina

« Отговор #11 -: септември 08, 2011, 12:59:27 »

Плами, браво за идеята  и поздравления за оригиналната торта  good, предполагам рожденикът е бил във възторг  smile. Иначе при мен нищо интересно - емоциите от сватбата утихнаха и ми е малко тъжно, затова се радвам, че тук имаме възможност да "не излизаме от ритъм"  girl_wink.
Работата ми е непрекъснато пред компютър, така че влизането тук ми е глътка свеж въздух  smile.
Хубав ден на всички!!! 
Активен
Деничка Звездичка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 657

Dum spiro, spero!

« Отговор #12 -: септември 08, 2011, 13:25:10 »

Тиамка, разбирам те напълно. То не само в нашата сфера е така, ами и по други. Докато университетите увеличават приема на студенти при намаляваща бройка гимназисти, не променят нищо в преподаването и всички големи професори стоят само за заплатата там, така ще бъде. Аз мисля, че предимно системата на образованието е виновна, не работодателите и студентите, защото нито студентите учат това, което са си представяли, нито работодателите търсят това, което от университетите предлагат. Нищо де, ти след като имаш опит, значи е въпрос на време да продължиш по специалността. Макар че заплатите са страшно ниски сега и само студенти взимат. А за споделянето, нали уж като е казано и с друг, не е тежи толкова.  girl_wink

Наде, радвам се, че ти харесва общежитието. Само да случиш и на свестни момичета и всичко ще е супер. Ти за първи път ли си на общежитие или си "стара пушка"? С Митко как сте?  smile

Аз пиша цял ден споразумения и вече само букви виждам. Много ми е хубаво, че тая седмица е само 3 работни дни, а после така бързо идват събота и неделя. Имаме си и гостенка вкъщи и все приятни неща. Как е при вас, момичета? Какви планове имате за идващите 4 почивни дни? Хайде да обменим идеи.

Привет и на другите, с които не се познаваме.
Активен
nadelina88
Професор

« Отговор #13 -: септември 08, 2011, 14:00:02 »

Днес аз май имам най-много постове в темата!

Дени, наистина ми харесва. Надявам се и за напред да ми харесва да бъда там. За първи път съм на общежитие. До сега живеех с Митко на квартира, но той завърши. И тази година си останах самичка и шанса ми да не съм съвсем сама в скъпа квартира беше да си подам документи за общежитие. Иначе с Митко сме си много добре, малко тъжни, че ще се виждаме рядко, но с надежди да си намери работа в Благоевград (каквато и да е, макар че иска по специалността), за да сме пак заедно! Ти как си? Много се радвам, че пак писа в седмичната тема, отдавна не беше. smile
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #14 -: септември 08, 2011, 14:20:58 »

Tonina, аз малко със закъснение, но ви желая много здраве, любов и семейно щастие give_rose Не бях разбрала, че сватбата ви е минала, но не се отдавай на такива емоции, а си припомняй хубавите моменти. Явно доста от нас минават през такъв период, но скоро ще ти мине good Бяхте ли на сватбено пътешествие?

Деничка, как не съм знаела досега, че сме колежки Wink Права си за заплащането - повече от мизерно е като се има предвид каква работа вършим, ама не искам да го коментирам smile Коя е гостенката ви, ако не е тайна? И аз много се радвам на кратката работна седмица, защото милото си е при мен повече време heart Ще се отдадем на разходки, готвене и мързел smile Аз като съм свободна по цял ден, напоследък започнах да се развихрям все по-често из кухнята и да готвя някакви по-трудоемки манджи, че да не скучая. От това естествено мъжът ми е най-доволен, но тия дни ми каза, че щял да ми забрани да готвя, защото му вредя на линията blum

Наде, стискам палци скоро да се реши въпросът с работата и да сте заедно с половинката ти good
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: