Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:45:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: mademoiselle е мама на Виктория сладурана!  (Прочетена 2016 пъти)

rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« -: септември 06, 2011, 12:27:34 »

Мила ми Ани,ето че дойде ред и ти вече да си имаш темичка,където да споделяш с нас последните си трепети пред,а и след появата на бебка!Споделяй с нас своите вълнения,тревоги,радости и трепети.Желая ти много незабравими последни дни с коремчето,едно много леко,безпроблемно и бързо раждане и да станеш горда и щастлива майка на една здрава и прекрасна принцеса! heart heart heart heart heart

Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #1 -: септември 06, 2011, 13:32:21 »

Честита темичка, мила! Желая ти да я изпълниш с много положителни емоции, защото излизането от малкия дом на принцесата наближава. Скоро ще има други много различни трепети, със сигурност много интересни и красиви усещания те очакват, за това наслаждавай се на последните дни с коремчето. И леко раждане! smile
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #2 -: септември 06, 2011, 14:24:52 »

Честита темичка madmoiselle, няма да крия, че ти си ми една от любимите, защото си спомням вашата сватба, а и след това как ни съобщи в общата тема, че ще ставаш мама blum Пожелавам ти много леко раждане и едно здраво, сладко и щастливо момиченце, което да носи радост и топлина в дома ви butterfly
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #3 -: септември 06, 2011, 14:59:02 »

madmoiselle честита бебешка тема

Пожелавам ти да я напълниш с много разкази и снимки на теб и бебка, и да споделяш тук всичко което те вълнува около появата а и след това на малката госпожица. Разкажи ни до къде сте с нещата за бебка? Имате ли си вече всичко? Как си ти като цяло в последния месец? Изобщо всичко около вас? girl_wink
« Последна редакция: септември 06, 2011, 15:00:58 от Ивето » Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 06, 2011, 20:44:05 »

Честита темичка мила , пожелавам ти да я напълниш само с много хубави емоции , в което естествено не се и съмнявам.Леко изкарване на финала и едно леко раждане и здраво и красиво бебче, като мама и тати.
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 07, 2011, 09:06:10 »

Girl_hide give_rose yahoo Мила  madmoiselle,  честита темичка и от мен smile ето че и за теб не остана време до срещата с твоята рожба smile ще те следя с интерес , разказвай и показвай всичко което те вълнува smile

Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 11, 2011, 17:43:43 »

madmoiselle честита темичка и от мен мила.Леки финални метри и с интерес ще следя всичко около вас с бебка.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 11, 2011, 18:01:16 »

Честита бебешка тема! Пожелавам ти да я запълниш само с хубави емоции и скоро снимки на малката дама и мама!  heart
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 219

http://yordanovphotography.com

Разгледай галерията на mademoiselle

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 11, 2011, 18:09:16 »

Момичета, благодаря ви от сърце!
И още веднъж специални благодарности на Роси, която направи тази темичка.
Предварително ще ви се извиня за това, че няма да бъда никак редовна в разказчетата си, защото преди месец сменихме жилището и все още не сме си купили компютър. За сега се възползвам от този на родителите ми, когато им идвам на гости веднъж в седмицата  blum

Какво да ви кажа за бременността ми, беше много желана и от моя страна бе дълго чакана. Поне две години изчаквах мъжа ми да се почувства готов, а и имахме проблеми с жилището, с паричките и куп фактори налагащи отлагането на бебеправенето. Миналата година нещата започнаха да се нареждат и лека по лека да си стъпваме на краката и ето, че в началото на тази година чудото се случи. Все още съм на седмото небе от щастие! За съжаление бременността ми не премина така, както очаквах, но в името на бебето съм готова да премина през всякакви изпитания. Още от втори месец имам болезнени контракции, от пети месец съм на легло и максимални дози магнезий и обезболяващи, в шести месец лежах в болница за десетина дни, след което прекарах седми и част осми месец на легло. От осми месец започнах да се чувстам много добре - коремът не ме боли, изпълнена съм с енергия, тогава бях качила около 6-7 кг и се чувствах лекичка и много подвижна. Сега вече коремчето ми доста понатежа, вече съм +9-10 кг, започнах да се чувствам изморена, да не мога да спя нощно време, защото бебето рита и движенията му са болезнени за мен. На 22 август бях на консултация в болница Св. Анна (окръжна б-ца), бебка тежеше 2 кг, докторката каза, че ще я родя нормално без проблеми. danceg
Сега следя тоновете всяка седмица, на консултация съм чак на 21-ви септември (ако издържа до тогава). Коремът ме се е смъкнал, бебка е станала доста поспалива, имам подготвителни контракции и чесно казано имам чувството, че всеки момент ще родя.
С покупките сме готови. Доста неща ми подариха моите братовчедки, чиито дечица са на по 1 годинка. Имам куп дрешки, шишета, залъгалки, помпа за кърма, 2 колички, креватче, ваничка. Остава да си купя един обиколник за креватчето + спално бельо и също искам да си купя едно порт-бебе, тъй като нито една от моите колички няма кош за новородено.
Стана много дълго....очевидно компютърът ми липсва  pardon
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 12, 2011, 17:12:49 »

Честита бебе-темичка mademoiselle !!!
И аз помня вълненията ти около сватбата и желанието ти да си имате детенце  heart Ето, че сте съвсем близко до срещата със сбъднатата мечта. С удоволствие ще следя подготовката за посрещането на бебка, макар че така като чета вие сте си направо готови и само чакате принцеската да реши, че е готова да се срещне с мама и тати.
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #10 -: септември 16, 2011, 17:27:11 »

Честита темичка, mademoiselle, много се радвам, че наближава вашата вълнуваща среща на мама и бебе! Гледах и фотосесията, на която сте прекрасни тримата  blush
Желая ти спокойни оставащи дни с коремчето!
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 18, 2011, 19:05:45 »

Днес имам възможност да седна пред компютъра на родителите ми. Искам да ви се похваля, че вчера бях на държавен изпит и вече официално съм вишистка  dance
Коремчето ми доста се е смъкнало, от няколко дни имам контракции. В сряда съм на консултация, предчувствам, че скоро ще се видим с нашата малка принцеска.
Пускам една снимка от миналия месец, да видите една мама гордееща се с коремчето си.  pqz
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 18, 2011, 19:57:25 »

mademoiselle хайде и тук да ти честитя мила моя за вишичеството,нека то ти отваря много врати! give_rose
И както винаги сияеш...браво...страхотна си! Bravo Ще стискам палци много скоро и с други още по-хубави новини да ни се похвалиш! blush
« Последна редакция: септември 18, 2011, 19:59:34 от rosit@ » Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: октомври 18, 2011, 22:01:53 »

Юхуууууууууууууууууу,имаме си бебкаааааааааааааааааа! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo Мама Ани е родила своята първородна принцеса на 9.10 в 6:08ч с чудесни мерки 3 200гр и 50см,като са я дарили с прекрасното име Виктория.Раждането е минало много леко и бързо и сега вече са си в къщи и двечките и се опознават! heart heart heart
Мила Ани,жива и здрава да ви е малката принцеса!Много да ви радва,да бъде много лъчезарно и щастливо дете,което да расте с едно незабравимо детство.На теб ти желая пълно скорошно възстановяване и дано скоро успееш да се включиш сред нас с малко повече инфо и снимки!На гордия тати-честито! give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: октомври 18, 2011, 22:05:09 от rosit@ » Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 265

Разгледай галерията на bejkite

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: октомври 18, 2011, 22:21:38 »

Честита малка принцеса!!!

Да расте здрава, щастлива и усмихната за радост на своите родители!

Наслаждавайте се на прекрасните и незабравими моменти  heart
« Последна редакция: октомври 18, 2011, 22:27:57 от bejkite » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: октомври 18, 2011, 22:29:44 »

Честита рожба,Ани!!!Да ти е жива и здрава,да има много късмет и много да ви радва!!!  yahoo  give_rose
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 18, 2011, 22:30:08 »

Честита първородна дъщеричка!
Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!

Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: октомври 21, 2011, 16:13:02 »

Да ви е жива и здрава малката Вики !!!

[/i]
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #18 -: октомври 21, 2011, 17:43:46 »

Честита дъщеричка!  Bravo Да е здраво, спокойно, послушно и усмихнато дете! give_rose
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: октомври 22, 2011, 13:22:47 »

Честита малка принцеса  Bravo  give_rose !!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб ти пожелавам бързо възстановяване  give_rose
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: октомври 22, 2011, 16:26:44 »

Честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава и много да ви радва!  heart heart heart
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: декември 02, 2011, 17:12:31 »

Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Съжалявам, че не успях да споделя с вас трепетите ми през последните седмици от бременността ми. Ще гледам да се реванширам за напред smile
Последните две седмици бяха тежки. Около 14 септември се появиха доста блезнени контракции, но те ме тормозеха само през нощта и бяха доста нередовни. На 16-ти отидох на преглед и се оказа, че съм с 3 см разкритие, но контракции нямаше и видимо всичко си беше наред. Изписаха ми малко магнезий, защото на следващия ден ми се налагаше да пътувам до Ботевград - имах държавен изпит, който м/у другото успях да взема с мн. доб. 5. Тапата ми падна на 18-ти септември и изведнъж всичко утихна. Ходех на лекар през 3-4 дни и всеки път докторката казваше, че до един ден ще имаме бебе. Бебка обаче не беше на това мнение.
И така...дойде 8-ми октомври, аз съм си все така бременна. Сутринта отидох на поредния преглед в болницата, нямах контракций чувствах се страхотно. Докторката ме преглежда и казва "Ти ще се върнеш още днес в болницата, вече съм сигурна на 100%". Главата на бебка беше толкова ниско, че не се виждаше на ехографа. Прибрах се у дома, почивах си, размотавах се. Дори вечерта ходихме нагости на кумовете. Към един през нощта усетих менструални болки, засичах повече от час защото бяха слаби и не бях сигурна дали са контракции. Доста се колебаех, но звънах на лекарката и тя каза веднага да тръгваме към болницата. В 4.30 бяхме там, измериха тоновете, направиха клизма, оказа се, че не е фалшива тревога - имах 5 см. разкритие. Към 5.30 ч. отидохме в родилна зала и аз тръгнах да се обаждам на мъжа ми да си тръгва, тъй като не чувствах силни болки и си мислех, че разполагам с доста време. Докторката се засмя и каза: "ама ние до половин час ще имаме бебе!Нека да чака". Включиха ми една банка глюкоза, след което ми спукаха мехура. Тогава болката започна да се усилва и ми сложиха упойка. Тъкмо се отпуснах и си говорех глупости с анастезиолога, и акушерката каза, че бебето напъва и при следващата контракция трябва да напъвам здраво. Не чувствах болка, всичко беше много спокойно, всички бяха усмихнати и се шегуваха. На третия напън бебка излезна, като тапа. Моментът беше вълшебен! Увиха я и я сложиха на гърдите ми. Ето я моята принцеса! Толкова е розова и съвършена - прекрасна е! Показаха я на тати и я отведоха на топло. Пуснаха тати при мен да си се погушкаме и да си поплачем от радост! Нямам епизиотомия, нямам разкъсвания! Всичко мина по мед и масло. След 2-3 часа бях на крака и все едно не бях раждала.
Много съм доволна от раждането си - беше една незабравима емоция! Не съжалявам, че родих с упойка, следващия път ще повторя. Раждах в УМБАЛ Св. Анна (Окръжна б-ца) София. Отделението е страхотно, лекарите и акушерките са страхотни...въобще много съм доволна.
На 4-тия ден ни изписаха.
Самичка съм си вкъщи, няма кой да ми помага тъй като бабите са много млади и работят до късно. Справям се с всичко благодарение на ценните съвети, които ми дадоха в болницата.
На първата консултация нашата Виктория беше качила 1 кг. и беше по-висока с 4 см.
Ето я и нея: http://annakuzmanova.snimka.bg/baby/bebka-drebka.637996.all
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #22 -: декември 02, 2011, 17:23:45 »

Първо искам да ти честитя прекрасното момиченце Виктория, прекрасна е heart

Изглеждаш много добре, а за раждането ти човек може само да ти завиди girl_wink Много се радвам, че всичко е било толкова леко и бързо. Малката е много сладка, гледам кърмите си се-по хубаво от това няма. Иначе ще чакам по-често да пишеш и да разказваш какво се случва около вас...
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #23 -: декември 02, 2011, 17:35:04 »

mademoiselle, Вики е прекрасно бебенце  give_rose Радвам се, че и раждането е минало така безпроблемно. Разкажи как се справяте вече почти два месеца.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: декември 03, 2011, 19:08:16 »

Ани,много се радвм,че си имала толкова леко и бързо раждане...Дай Боже всеки му такова! give_rose
За малката принцеса просто нямам думи...много е сладка и красива,чаровница като майка си! heart
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: декември 03, 2011, 19:30:25 »

Bravo tease yahoo Ании честита дъщеричка и от мен smile Желая ви най-вече да сте здрави и да имате мн незабравими мигове за напред smile малката Вики е прекрасна smile Разказа ти го прочетох на един дъх и за миг се бях озовала и аз в мисли за раждането ми smile Няма по велико нещо на света smile Наистина се радвам че всичко е минало така гладко  yahoo

целувки от нас С Теди smile
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: декември 08, 2011, 09:08:39 »

Много благодаря, момичета! Да ви се връщат тъпкано пожеланията!
Ние растем, следващата седмица сме на консултация да ни боцкат sad Първият път Вики се захласна от болка и направо настръхвам, като знам, че наближава.  Тя беше болничка от грип, таткото ме зарази и след няколко дни и тя започна да кашля и подсмърча. Разминахме се с антибиотика, но тези сополки ни мъчат вече втора седмица. Мисля, че благодарение на кърмата и антителата, които й давах чрез нея успяхме да се разминем само с капки тобрадекс в нослето.
Иначе нищо ново при нас. По цял ден сме си вкъщи заради лошото време, бебка вече гука, играе си в активната гимнастика, смее се. Кротко детенце е, но щом усети, че е самичка започва да мрънка. Това ограничава времето ми за домакинстване, но не се оплаквам smile Вече съм много по-спокойна, сякаш сме били заедно цял живот. Не беше така в началото, тогава сякаш се движех в някакъв сън, бебето плачеше по цял ден, организмът ми беше изтощен, исках да спя, а трябваше да намирам време да хапна нещо, да се изцедя...това продължи около две седмици, после всичко се промени и стана розово.
Имах малко неволи покрай кърменето. Когато Вики беше на 2-3 седмици направих мастит, защото имах много кърма. Отне ми седмица да се възстановя, след което изведнъж кърмата ми започна да намалява, даже почти да спира (отдавам това на притеснението ми покрай мастита). Много държа да кърмя детето си и започнах да правя какво ли не - балансирана диета, цедене, пиене на чайове...Сега всичко е ОК, кърмим се без добавка и дори успявам да замръзявам по стотина грама на ден.
Имаме нови снимки:
http://annakuzmanova.snimka.bg/baby/bebka-drebka.637996.25751002
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: декември 08, 2011, 09:30:50 »

Дано скоро отминат и сополки и не тормозят Вики. give_rose
Като,че ли и Дени усеща,когато остане сам и се започва едно мрънкане...ама отначало,докато разбера за какво и що бях луднала! tease
За кърмене се радвам,че имаш този успех след този ужасен мастит.И аз отначало имах проблеми с гърдите,успях да овладея положението и да нормализирам нещата,но уви неуспях да кърмя дълго.
А как сте с коликите,мъчат ли ви?
Бебка е прекрасна...страхотни фотосесии й правите.пу-пу
Активен
radi.
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: декември 09, 2011, 21:29:50 »

Честита втора месечинка на малката красавица heart heart heart. Все така да продължава да ви радва и да ви изпълва с любов. Много е сладка на снимките!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: февруари 08, 2012, 12:14:15 »

Момичета, никакво време не ми остава за форумите  sad В това ужасно време гледам набързо да свърша домакинските задължения и да си легна с бебка на топличко.
Ние сме много добре, растем и хубавеем. Вики наддава много добре - по 800 гр. на месец. Все още сме изцяло на кърма. Смятам да захраня на 5 навършени месеца. Много е приказлива, не спира да гука по цял ден, хваща си играчките в ръце и бута всичко в устата smile Мисля, че зъбчетата започват да ни мъчат - венците са побелели, постоянно иска да дъвче каквото й падне и най-вече ръчичките.
Става все по-сладка и постоянно я мачкам и целувам, не мога да й устоя. Скоро ще направим още една фотосесия при нашия фотограф. До тогава ще пускам любителски снимки.
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 08, 2012, 12:25:47 »

Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #31 -: февруари 08, 2012, 14:05:03 »

Прекрасна е Вики! И двете изглеждате страхотно  good
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #32 -: февруари 15, 2012, 21:00:30 »

mademoiselle, много е сладка Вики, разглдах снимките, изглежда много спокойно бебе  Girl_hide
Време й е вече за зъбчета, дано минава леко. И аз така само целувам и ми се карат, че й изпръхват бузките blum Очаквам да видя снимките като направите фотосесията. С какво ще започнеш захранването?
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 17, 2012, 19:39:57 »

http://annakuzmanova.snimka.bg/baby/viktoriya.652849

Ами, мисля да започнем със зеленчуково пюре. Има време, педиатърът каза, че на следващата консултация ще си говорим за захранване  Torte Така хубаво си цока детето, че хич не ми се иска да я захранвам, но няма как - бързо порасна. В едно списание четох, че захранването след 6-ти месец води до риск от алергии толкова, колкото захранването преди 4-ти месец. Поради тази причина избрах 5-ти месец  smile
Вече сме 6,200 кг, 64 см. Много е игрива и активна, понякога ми взима душата. Добре, че успях да я науча да спи от 14 ч. до 16 ч., та да намазвам и аз покрай нея  blum
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1092

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 17, 2012, 19:58:53 »

Е, добре, как може чак сега да разбирам, че имаш темичка.  crazy Явно е била много назад. Малката е уникално сладка  girl_in_love Аз гледах снимки и във ФБ, много ви се радвам! Айде почвам да чета назад!  Xixixi
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #35 -: март 25, 2012, 18:10:24 »

mademoiselle, на снимките видях, че ползвате многократни пелени. Би ли споделила коя марка са и дали си доволна?
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: март 26, 2012, 10:03:11 »

Слънце започнах да използвам многократни пелени от втория месец на Вики. Реших го, след като дупето се обрина страхотно от памперси Молфикс. Не използвам маркови пелени, тези които имам са китайски, водят се пелени джоб. Много съм доволна, сменям на 3 часа, до сега не се е случвало да пропускат. Държат сухо на дупето, памучната подложка пропуска течността само в едната посока. Не мажа дупето с крем, кожата никога не е запарена, както след еднократна пелена, не сме имали проблеми с подсичане и обриви  good
От миналата седмица папкаме пюренца. Вики е лакомница, всичко си изяжда и даже се ядосва, когато пюрето свърши, много е смешна.
Качих още снимки в албумчето от горния линк.
« Последна редакция: март 26, 2012, 10:19:00 от mademoiselle » Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #37 -: март 26, 2012, 10:36:41 »

Еха, вие вече сериозно сте се захранили. Как захапва ябълката само, а и на баща си носа  funnytooth
Зазбелязах, че чаршафите ви са много интересни  girl_wink

Можеш ли да ми дадеш линк за пелените - да видя какви са и от къде си ги поръчала. Тук вече и в магазините продават, но предполагам, че онлайн ще е по-изгодно.
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 26, 2012, 11:01:09 »

Поръчах ги от нашия Продавалник, от една много готина мацка: http://prodavalnik.com/peleni-mnogokratni-i4454391
До колкото разбрах тя ги поръчва от e-bay и ги препродава тук в БГ. Не съм снимала нашите пелени, но разцветките са страхотни - имаме на сърчица, на цветя и любимите ми - плюшени, като кравички  girl_wink
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 03, 2012, 07:45:19 »

Ах че сте сладки , много ви се радвам като ви гледам снимчиците, дано ваденето на зъби не ви изтормози много . smileМного е хубаво че си намерила подходящия начин с тези пелини , да нямате проблеми с подсичания и т.н че си е много неприятно.
Активен
mademoiselle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: май 10, 2012, 10:25:10 »

Вчера нашата принцеса навърши 7 месеца. Вече си е цяла госпожица! heart bath
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #41 -: май 10, 2012, 21:51:16 »

Честито ви 7-месечие. Да е жива и здрава и все така красива. Много е сладка, влюбих се в първата снимка - толкова невинна и с такава чаровна усмивка!!!  heart
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 10, 2012, 22:24:06 »

Честита месечинка , колко бързо отлетяло времето , докато се усети човек и вече ще припка около вас.Много сладки снимчици. gu6
Активен
Страници: 1 2 3 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: