Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:44:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: mademoiselle е мама на Виктория сладурана!  (Прочетена 2016 пъти)

rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« -: септември 06, 2011, 12:27:34 »

Мила ми Ани,ето че дойде ред и ти вече да си имаш темичка,където да споделяш с нас последните си трепети пред,а и след появата на бебка!Споделяй с нас своите вълнения,тревоги,радости и трепети.Желая ти много незабравими последни дни с коремчето,едно много леко,безпроблемно и бързо раждане и да станеш горда и щастлива майка на една здрава и прекрасна принцеса! heart heart heart heart heart

Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #1 -: септември 06, 2011, 13:32:21 »

Честита темичка, мила! Желая ти да я изпълниш с много положителни емоции, защото излизането от малкия дом на принцесата наближава. Скоро ще има други много различни трепети, със сигурност много интересни и красиви усещания те очакват, за това наслаждавай се на последните дни с коремчето. И леко раждане! smile
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #2 -: септември 06, 2011, 14:24:52 »

Честита темичка madmoiselle, няма да крия, че ти си ми една от любимите, защото си спомням вашата сватба, а и след това как ни съобщи в общата тема, че ще ставаш мама blum Пожелавам ти много леко раждане и едно здраво, сладко и щастливо момиченце, което да носи радост и топлина в дома ви butterfly
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #3 -: септември 06, 2011, 14:59:02 »

madmoiselle честита бебешка тема

Пожелавам ти да я напълниш с много разкази и снимки на теб и бебка, и да споделяш тук всичко което те вълнува около появата а и след това на малката госпожица. Разкажи ни до къде сте с нещата за бебка? Имате ли си вече всичко? Как си ти като цяло в последния месец? Изобщо всичко около вас? girl_wink
« Последна редакция: септември 06, 2011, 15:00:58 от Ивето » Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: септември 06, 2011, 20:44:05 »

Честита темичка мила , пожелавам ти да я напълниш само с много хубави емоции , в което естествено не се и съмнявам.Леко изкарване на финала и едно леко раждане и здраво и красиво бебче, като мама и тати.
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: септември 07, 2011, 09:06:10 »

Girl_hide give_rose yahoo Мила  madmoiselle,  честита темичка и от мен smile ето че и за теб не остана време до срещата с твоята рожба smile ще те следя с интерес , разказвай и показвай всичко което те вълнува smile

Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 11, 2011, 17:43:43 »

madmoiselle честита темичка и от мен мила.Леки финални метри и с интерес ще следя всичко около вас с бебка.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 11, 2011, 18:01:16 »

Честита бебешка тема! Пожелавам ти да я запълниш само с хубави емоции и скоро снимки на малката дама и мама!  heart
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 219

http://yordanovphotography.com

Разгледай галерията на mademoiselle

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 11, 2011, 18:09:16 »

Момичета, благодаря ви от сърце!
И още веднъж специални благодарности на Роси, която направи тази темичка.
Предварително ще ви се извиня за това, че няма да бъда никак редовна в разказчетата си, защото преди месец сменихме жилището и все още не сме си купили компютър. За сега се възползвам от този на родителите ми, когато им идвам на гости веднъж в седмицата  blum

Какво да ви кажа за бременността ми, беше много желана и от моя страна бе дълго чакана. Поне две години изчаквах мъжа ми да се почувства готов, а и имахме проблеми с жилището, с паричките и куп фактори налагащи отлагането на бебеправенето. Миналата година нещата започнаха да се нареждат и лека по лека да си стъпваме на краката и ето, че в началото на тази година чудото се случи. Все още съм на седмото небе от щастие! За съжаление бременността ми не премина така, както очаквах, но в името на бебето съм готова да премина през всякакви изпитания. Още от втори месец имам болезнени контракции, от пети месец съм на легло и максимални дози магнезий и обезболяващи, в шести месец лежах в болница за десетина дни, след което прекарах седми и част осми месец на легло. От осми месец започнах да се чувстам много добре - коремът не ме боли, изпълнена съм с енергия, тогава бях качила около 6-7 кг и се чувствах лекичка и много подвижна. Сега вече коремчето ми доста понатежа, вече съм +9-10 кг, започнах да се чувствам изморена, да не мога да спя нощно време, защото бебето рита и движенията му са болезнени за мен. На 22 август бях на консултация в болница Св. Анна (окръжна б-ца), бебка тежеше 2 кг, докторката каза, че ще я родя нормално без проблеми. danceg
Сега следя тоновете всяка седмица, на консултация съм чак на 21-ви септември (ако издържа до тогава). Коремът ме се е смъкнал, бебка е станала доста поспалива, имам подготвителни контракции и чесно казано имам чувството, че всеки момент ще родя.
С покупките сме готови. Доста неща ми подариха моите братовчедки, чиито дечица са на по 1 годинка. Имам куп дрешки, шишета, залъгалки, помпа за кърма, 2 колички, креватче, ваничка. Остава да си купя един обиколник за креватчето + спално бельо и също искам да си купя едно порт-бебе, тъй като нито една от моите колички няма кош за новородено.
Стана много дълго....очевидно компютърът ми липсва  pardon
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 12, 2011, 17:12:49 »

Честита бебе-темичка mademoiselle !!!
И аз помня вълненията ти около сватбата и желанието ти да си имате детенце  heart Ето, че сте съвсем близко до срещата със сбъднатата мечта. С удоволствие ще следя подготовката за посрещането на бебка, макар че така като чета вие сте си направо готови и само чакате принцеската да реши, че е готова да се срещне с мама и тати.
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #10 -: септември 16, 2011, 17:27:11 »

Честита темичка, mademoiselle, много се радвам, че наближава вашата вълнуваща среща на мама и бебе! Гледах и фотосесията, на която сте прекрасни тримата  blush
Желая ти спокойни оставащи дни с коремчето!
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 219

http://yordanovphotography.com

Разгледай галерията на mademoiselle

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 18, 2011, 19:05:45 »

Днес имам възможност да седна пред компютъра на родителите ми. Искам да ви се похваля, че вчера бях на държавен изпит и вече официално съм вишистка  dance
Коремчето ми доста се е смъкнало, от няколко дни имам контракции. В сряда съм на консултация, предчувствам, че скоро ще се видим с нашата малка принцеска.
Пускам една снимка от миналия месец, да видите една мама гордееща се с коремчето си.  pqz
Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 18, 2011, 19:57:25 »

mademoiselle хайде и тук да ти честитя мила моя за вишичеството,нека то ти отваря много врати! give_rose
И както винаги сияеш...браво...страхотна си! Bravo Ще стискам палци много скоро и с други още по-хубави новини да ни се похвалиш! blush
« Последна редакция: септември 18, 2011, 19:59:34 от rosit@ » Активен
rosit@
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: октомври 18, 2011, 22:01:53 »

Юхуууууууууууууууууу,имаме си бебкаааааааааааааааааа! yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo Мама Ани е родила своята първородна принцеса на 9.10 в 6:08ч с чудесни мерки 3 200гр и 50см,като са я дарили с прекрасното име Виктория.Раждането е минало много леко и бързо и сега вече са си в къщи и двечките и се опознават! heart heart heart
Мила Ани,жива и здрава да ви е малката принцеса!Много да ви радва,да бъде много лъчезарно и щастливо дете,което да расте с едно незабравимо детство.На теб ти желая пълно скорошно възстановяване и дано скоро успееш да се включиш сред нас с малко повече инфо и снимки!На гордия тати-честито! give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: октомври 18, 2011, 22:05:09 от rosit@ » Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 265

Разгледай галерията на bejkite

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: октомври 18, 2011, 22:21:38 »

Честита малка принцеса!!!

Да расте здрава, щастлива и усмихната за радост на своите родители!

Наслаждавайте се на прекрасните и незабравими моменти  heart
« Последна редакция: октомври 18, 2011, 22:27:57 от bejkite » Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: