Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:12:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 12   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Катето е мама на прекрасна сладурана!  (Прочетена 7491 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« -: август 19, 2011, 14:44:13 »

heart heart heart heart heart heart heart heart

Честита бебешка тема мила Кате

heart heart heart heart heart heart heart heart

Ето, че дойде времето и ти Кате  да си имаш темичка...Остават 30 дни до срещата ви с малката госпожица, знам че много се вълнуваш. Също знам страховете ти относно раждането, но искам да ти кажа само да бъдеш положително настроена и да мислиш само за малката принцеса която ще дойде на бял свят съвсем скоро...

Заповядай във вашата  тема да споделиш всичко което те вълнува. Да разкажеш до къде сте с покупките и приготовленията покрай бебка girl_wink

Аз с огромно удоволствие ще следя темата и да се разписваш често в нея мила girl_wink
Ще очкаваме да я напълниш с много снимки и информация около вас!
girl_wink

« Последна редакция: август 19, 2011, 14:47:05 от Ивето » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 19, 2011, 15:52:25 »

cray cray cray От радост плача мила Иве
Благодаря ти за прекрасните думи и за разбирането ти smile Много ще се радвам да споделям всичко тук и да показвам живот и здраве бебка smile Искренно благодаря още веднъж за темичката

yahoo yahoo yahoo Love

Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #2 -: август 19, 2011, 15:58:04 »

Прекрасна си мила heart 

Радвам се че ти е харесала, нямах търпение да я направя за да и се радваш give_rose и недей да плачеш че ще разтроиш и бебка  Girl_hide и аз благодаря за твоята подкрепа  heart

« Последна редакция: август 19, 2011, 16:02:43 от Ивето » Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #3 -: август 19, 2011, 16:26:26 »

Честита темичка, Кате! Напълни я само с положителни мисли и емоции, с които да зареждаш и нас. Усмихвай се много през последните дни като бременна жена, защото после може и да ти липсва. Снимай се много, като за последно! И ти желая леки последни метри до финала, в който ще гушнеш една малка принцеса.

Много си сладка на снимката! smile
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 20, 2011, 23:04:44 »

Честита темичка и от мен!!!  give_rose give_rose give_rose
Пожелавам ти много леки и изпълнени само с приятни емоции финални дни и леко и безпроблемно раждане
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 21, 2011, 08:53:49 »

give_rose Благодаря ви много момичета за хубавите думи smile И аз се надявам на едно леко и безпроблемно раждане дай боже smile
Вече наистина с мъжа ми нямаме търпение да се появи на бял свят малката ни принцеса smile Тя е толкова желано и чакано бебче , сякаш вчера беше 12.01 когато видях PREGQ ,    yahoo yahoo yahoo времето мина неусетно, наслаждавам се  наистина на една безпроблемна и хубава бременност smile

Вече е готово всичко за бебка- с мамето тези дни правихме основно чистене , smile легълцето е готово, имаме си и ново скринче за дрешките и , всичко е изпрано и изгладено smile дори и багажа ми за болницата е почти готов  give_rose
 Това е от мен засега smile
Хубав ден на всички
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 21, 2011, 09:27:40 »

Кате, честита тема! Пожелавам ти да я запълниш само с хубави неща.

На снимката сияеш, както винаги и както и преди съм писала, вече си те представям как с усмивка буташ количката на малката дама smile

Леки метри до финала и леко раждане. Ще следя как си и какво се случва с вас с малката  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 22, 2011, 13:35:25 »

И аз да ти честитя темичката  give_rose
Ползвай си я по предназначение и ни информирай редовно какво си правите smile
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 23, 2011, 13:53:37 »

Честита темичка и от нас с бебчо,Кате!
Желая ти най-лекото,бързо и бепроблемно раждане,но и най-важното една здрава и красива малка принцеса! Baby
Всички покупки са много хубави и си личи,че са избрани с много любов и желание! give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #9 -: август 23, 2011, 20:42:48 »

Милаааа много се радвам за теб и че всичко е вече готово, колко много съм пропуснала тези няколко дни но нищо ще наваксам give_rose
Сигурна съм че нямате търпение с мажа ти бебка да се появи, и знаеш че аз съм винаги на разположение за въпроси и каквото и да е и ще те подкрепям, целувки мила  gu6
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 24, 2011, 22:11:35 »

Girl_hide Здравейте от мен , благодаря на всички за милите думи smile
Време наистина не остана , времето си излетя неусетно, прекарах една прекрасна бременост и ето че съм на финалната права yahoo и нямам търпение вече да си гушна бебка smile
Ние сме добре , напоследък мн не мога да спя през  ноща защото мн шаваме и си поспивам на обяд smile но в тези жеги е едно потене ужас  angry
Иначе сме готови с всичко, и моя багаж за родилното е стегнат smile всичко за бебка е готово
Разместихме малко в спалнята и кощарката е вече в ъгъла smile

Моето маме ми купи още едно скринче специално за бебка ,то взе ч е се и върза с  цвета на спалнята ни smile

Друго което мога да споделя smile днес ходихме с мъжа ми да се видим с една съученичка която живее в чикаго и не сме се виждали 10 години , милата голям жест направи купила специално дрешки от там за бебка  give_roseмн ме трогна

Това е от мен за сега smile ще пиша пак smile
целувки
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 24, 2011, 22:52:47 »

Кате, Честита Темичка  yahoo
Изпълни я само с положителни емоции около Вас с бебка!
Сигурна съм, че малката ще е голяма принцеска и ти ще си супер мама heart
Много хубава ви е стаята, както и всички неща за бебка.
Как ще я кръстите? Извинявам се, ако си казвала, но мен ми се губят моменти  blush
Успех  butterfly
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #12 -: август 25, 2011, 07:38:01 »

Кате мила, много е хубава стаята ви браво give_rose 

и скрина на бебка е супер, всичко е прекрасно. Да наистина и аз не си спомням да сме си говорили как ще се казва малката госпожица girl_wink

Скоро ще си гушкаш бебка и ще и се наслаждавате на живо Baby_G наистина няма време вече ще видим само коя ще е първа yahoo

Американските ви дрешки са много сладки и нашата кръсница чака да се родим и тя ще ни прати... smile

Целувки мила gu6
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 25, 2011, 08:21:33 »

give_rose Благодаря ви Ани  и Иве smile Наистина не съм споменавала тук за името на бебка, ами избрали сме името Теодора  yahoo- интересното при нас е че още от гаджета сме си говорили с мъжа ми и от тогава сме го решили ( и двамата ни бащи са с името Тодор) ,та сме си казавали независимо какво се роди момче или момиче ще е на тях ,просто така искаме и двамата никои не ни се е  налагал никога и може би поради тази причина с голям кеф ще го кръстим и така , но аз по принцип мн си харесвам това име за бебка Теди-Теодора  yahoo Та така относно името smile

Хубав ден !!!
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #14 -: август 25, 2011, 08:42:08 »

Кате, много ви е сладко креватчето - с овчици, да брои, когато не й се спи.  laugh А за името на бебка е много романтично как сте го избрали. Как си могла да не го споделиш до сега! И аз и моя приятел си говорим за имената на децата ни - ако е момиче и ако е момче, един ден дай Боже да стане същата романтика, когато се появи нов член.  heart А иначе и на мен много ми харесва Теди!
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: