Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:11:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Сватбата на cherry_dream!!! 17.09.2011г.  (Прочетена 2556 пъти)

Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1487

Разгледай галерията на Monikamaria

Моят сватбен албум

« -: август 18, 2011, 23:37:01 »

Ето и твоята темичка, Черешке!  give_rose Разкажи ни за твоята красиво-розова сватба и успех!!! heart
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 465

Разгледай галерията на dany_87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 18, 2011, 23:58:44 »

Ето че дойде и момента за твоята темичка пожелавам ти да я напълниш с много хубави емоции
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 19, 2011, 08:47:05 »

Ех, Черииии, така исках аз да ти направя темичка! Ние сме си на една дата и още от преди си го мислех това, ама ти нещо се загуби напоследък и честно казано си помислих, че нямаш намерения да споделяш с нас как върви подготовката и емоциите покрай сватбата blush Важното е, че вече си отново тук сред нас  Girl_hide и чакам с нетърпение да ни разкажеш какво става с теб и до къде си стигнала yahoo yahoo Прочетох из другите теми, виждам, че си свършила доста работа. Защо не качиш малко снимки girl_wink
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 437

Разгледай галерията на mimi1809

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 19, 2011, 09:05:35 »

cherry_dream хайде пожелавам ти само хубави емоции по подготовката и да споделиш с нас всичко по подготовката и сватбата.
Активен
plesure
Сватбар
Публикации: 262

Разгледай галерията на plesure

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 19, 2011, 11:41:33 »

И аз се включвам към пожеланията - успех с нещата които са ти останали да донаправиш smile Ще очакваме да споделяш smile
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 291

Разгледай галерията на cherry_dream

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 19, 2011, 22:08:53 »

Благодаря ви момичета, че сте се сетили за мен  heart
Много време не бях влизала, но след като се прибрах от Дания, веднага започнах работа, а и трябваше да се занимавам тепърва с хиляда неща около сватбата.
Иначе до къде съм стигнала - вече си имам обувки, младоженецът и той си има костюм, риза, вратовръзка, колан, обувки... Утре отиваме да пазаруваме за пореден път. Трябва да си взема жартиер, равни обувки, чаши, бельо и за двамата, украса за масите за гости - трябват ми само изчистени бели свещи и сухи листа. И плаващи свещи за нашата маса трябват, свещи за черквата.... Леле, много неща са, имам чувство, че до никъде не съм стигнала.
Покани и подаръци за гостите поне имаме.
Поканите дойдоха днес, аз показвах някъде снимки. Но на живо са наистина уникални, а и нали са с канелени пръчици и миришат, даже сега си душкам една  ROFL
Утре след пазара мисля да се отчета по-подробно и със снимки, защото сега половинката ме ръчка
да му обърна и на него внимание  sarcastic

Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 07, 2011, 15:56:23 »

Остават ни само 10 дни smile
Хич нямам време да пиша във форума, но пък го чета всеки ден. От днес с половинката сме отпуска и ще се заемаме със всичко, което ни е останало. Довечера с мама почваме късметчетата и се надявам до края на вечерта да са готови. Кошниците и те са почти готови, трябва да се украсят и бутилките и да се направят 10ина тейбълки, като мисля да не са с номера, а с имената на градове по света, където с половинката сме били.
Украсата с цветята и бутониерите ще са дело на кумата ни, тъй като тя е флористка.
С облеклото сме готови всички, даже и претенциозната ми сестра, на която и трябваха 11(!) дни с по 10 часа на ден обикаляне, да си намери  рокля.
Утре ще си правим медицинските, малко закъсняхме и се притеснявам, но дано всичко е наред и да станат бързо.
Само един проблем голям имаме... Братът на моята половинка не е хич добре, даже е под въпрос идването му  cray А е младо момче, на 22 е.
Както и да, най-странното е, че за нищо не се притеснявам, изобщо не го мисля , все едно няма да се женя, а на някой друг помагам  pleasantry

Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 09, 2011, 08:31:22 »

Малко остана всичко ще мине както трябва това е добре че не се притесняваш за нищо така е най добре.Успех с отаналите неща и повечко емоции ви пожелавам в оставащите дни.
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 11, 2011, 12:17:31 »

Включвам се да ви покажа какво направихме последните дни - завърших късметчетата и кошницата, на тях имам снимки. Започнахме и книгата, сама ще си правя и нея. Остава ни да украсим свещите за масите на гостите, тейбълките и да подготвим украсата за вкъщи.
Не мога да повярвам, че ми остават само 6 дни, имам чувство, че до никъде не сме стигнали  Girl_hide

Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор
Публикации: 418

Разгледай галерията на Princess_of_the_Dawn

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 11, 2011, 14:04:35 »

Браво на вас, много са нежни късметчетата.  good

Не се притеснявай имате време, а и почти не са останали неща за правене. Гледай денят преди сватбата да си починеш добре.  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: септември 11, 2011, 14:10:19 »

Чери, много са хубави късметчетата и кошницата е станала супер. Хайде стига си майсторила, няма ли да почиваш  yahoo
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на pink_panther

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 11, 2011, 14:36:10 »

Чери, наистина са страхотни късметчетата! Браво!  Bravo Исках да те питам, ти твоята книга от какво ще я правиш. Аз света обърнах за някаква тетрадка или тефтер с бели листове и не можах да открия. Книгите по булченските магазини също не ми харесват, така че моля те кажи ти как ще я правиш!  give_rose
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 596

Разгледай галерията на posum

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 11, 2011, 16:24:47 »

Чери, успех на финалната права!
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 11, 2011, 17:47:46 »

Леле, много се радвам, че са ви харесали  danceg
За книгата - тя още не е готова, но мога, ако искате да постна снимки в незавършен вид, за да добиете представа.
То и аз не намерих подходящ тефтер, за това взех обикновена тетрадка с бели листове А4, но пък е с меки корици. За това взех и една с твърди, като тя е на спирала, свалих й кориците и снощи ги залепих върху тази с белите листове.
После я облякохме в бял сатен и утре ще й довърша украсата.
Четвъртък ще имам моминско парти и вече нямам търпение да е събота  Girl_hide

Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: септември 11, 2011, 17:58:54 »

Даааа, моля те, Чери, постни малко снимчици и задължително ми кажи откъде взе тази тетрадка!  tease
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: септември 11, 2011, 18:24:24 »

Пинко, навсякъде има такива тетрадки. Нашата я взех от склад за канцеларски м-ли и после я облякох с картон от поканите.
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: септември 11, 2011, 19:36:40 »

Ох, ще търся пак! Аз все с твърди корици търся. Ама големи А4 ли са?
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: септември 11, 2011, 21:53:44 »

Моите и двете ги взех от съвсем обикновени книжарници. Едната - тази с белите листове беше около 1 и 60, а тази с твърдите корици - 5 и нещо, но пък нейните листове са на редове. Затова от нея ползвах само кориците. В повечето книжарници ги има, особено сега около 15ти септември.
Обещавам да кача снимки по-късно.
Иначе днес направихме и свещите за масите на гостите - те бяха обикновени бели, но годеника им сложи по една широка лента отдолу, а аз лепях след него бели кристалчета там, където е ръбът. Тях ги смимах, но ще кача снимки заедно с книгата и украсеното шампанско  Girl_hide

Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 12, 2011, 20:33:19 »

Moмичета, пускам ви една снимка на роклята, но сигурно по-късно ще я махна, защото половинът дебне. Показвам ви и недовършената книга, както обещах и свещите, които вчера направих - 20, по 2 за маса. Голям зор видях с лепенето на камъните   blum
Утре или по-късно ще ви покажа и шампанското - и то вече е готово, готовата книга, както и прическата ми, че днес бях на пробна  danceg

Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 424

Разгледай галерията на once_upon_a_time

« Отговор #19 -: септември 12, 2011, 21:46:45 »

Чери, всичко ми харесва  Bravo Давай прическата!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 13, 2011, 08:40:14 »

Чериии, прекрасно е всичко!Този цвят е убийствен направо! Ще бъдеш една прекрасна булка kiss2
Активен
echi_
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #21 -: септември 13, 2011, 10:59:39 »

Много, много си красива!! Ще бъдеш много нежна булка. Роклята е прекрасна, наистина. Зарадвах се, че успях да я зърна преди да си я махнала:). Свещите са чудесни и книгата се получава много добре!!! Не остава много, скоро ще си починеш:).
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 13, 2011, 17:29:07 »

На тази снимка може да видите останалите неща - книгата е вече готова, остава само вътре да и сложа заглавна страница от перлен картон, но понеже е дебел картона не може да мине през моя принтер, та съм дала задача на половинката да ми го принтира някъде. Виждат се и подаръчетата за гостите - за всички има такива бутилчици с послания, всички са с тези три декорации. Там е и жартиетът ми, свещите за църквата, плаващите и тези за масите на гостите, както и чашите ни, които вече не са същите, защото с мама решихме да ги измием от прахта и всичкото матово падна, та сега са много по изчистени и семпли, за мое щастие  sarcastic

След това я има и пробната ми прическа, дано ви хареса, само се абстрахирайте от неадекватната ми физиономия  Girl_hide

« Последна редакция: септември 13, 2011, 17:45:15 от cherry_dream » Активен
*Josephine*
Сватбар
Публикации: 169

Come Josephine in my flying machine

Разгледай галерията на *Josephine*

« Отговор #23 -: септември 13, 2011, 22:06:15 »

Черешкееее, всичко е невероятно!  Bravo Още малко остана и стискам палци останалите дни да преминат колкото може по-спокойно! Голям майстор си, признавам, за всички ръчни украси и красоти! А роклята е вълшебна - стои ти прекрасно!  yahoo
« Последна редакция: септември 13, 2011, 22:11:06 от Josephine » Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #24 -: септември 14, 2011, 00:07:20 »

Браво, всичко е страхотно.
Успех в събота!!!
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 14, 2011, 08:49:57 »

Чери всичко е прекрасно още малко време остана като госпожица .Пожелавам ти много емоции в оставащите дни и още повече в сватбения ден.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: септември 15, 2011, 13:32:47 »

Ще си страхотна булка чери.  smile
Останаха л нещица за вършене, май като гледам с всичко сте готови?  danceg
Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: септември 15, 2011, 17:20:45 »

Чериии, 2 дена!  Eeager Ехааа! Наслади се на всеки момент, момиче! Този съвет навсякъде го давам, защото е най-важния, повярвай ми! good
Цветът на сватбата ти е страхотен!!! Bravo
Активен
*Josephine*
Сватбар

« Отговор #28 -: септември 15, 2011, 19:43:25 »

Момичета, като ви чета и на мен ми се иска да ми останат само 2 дни! Толкова невероятни емоции, които изживяваш за първи /и дай Боже единствен/ път в живота си... Хайде Чери, бъдете щастливи и се отдайте на момента! Времето ще бъде с теб - слънчево и топло, роклята е приказна, дребните украси готови, можеш да започнеш да броиш часовете до заветното ДА  weddingday
Активен
plesure
Сватбар
Публикации: 262

Разгледай галерията на plesure

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: септември 16, 2011, 12:36:47 »

... (като допълнение към Josephine и останалите пожелания lol бъди много усмихната, лъчезарна и обичана!
Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: септември 16, 2011, 15:57:36 »

Оу, как не съм видяла!  huhhuh.gif Роклята е страхотна!!!  Bravo
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: септември 16, 2011, 19:26:24 »

Moмичета smile Малко ми остана. Пускам ви снимки на тейбълките, свещите и чашите с украсата. Не обръщайте внимание на цветовете, принципно навсякъде са еднакви, но нещо от светлината е излязло като червено.
 Вече всичко е готово, само чакам да стане утре. Довечера преди да заспя ще ви пиша пак, за да ви разкажа за най-уникалното моминско парти-изненада, което ми бяха спретнали моите дружки  Girl_hide

« Последна редакция: септември 16, 2011, 20:10:10 от cherry_dream » Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: септември 16, 2011, 19:54:38 »

Ще чакаме и утре да не забравиш сутрешното кафенце .Пожелавам ти в утрешния ден за изживееш своята приказка и да бъдеш принцесата на вечерта .Пожелавам ти як купон и много емоции бъди най усмихнатата и изживей този миг така както искаш.
Активен
*Josephine*
Сватбар

« Отговор #33 -: септември 17, 2011, 10:31:36 »

Черииии, това е твоят сватбен ден! Бъди най-красивата, най-щастливата, най-обичаната, най-обгрижваната, най-ценената, най-прекрасната съпруга!  weddingday nazdrave Dance
Активен
echi_
Ентусиаст
**

« Отговор #34 -: септември 18, 2011, 08:22:18 »

Честитооо, Черииии, сигурно вчера е било прекрасно, чакаме те с разказчета:))) Желая ви много, много щастие и любов и дълъг семеен живот.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: септември 18, 2011, 12:26:56 »

Много любов ви пожелавам и попътен вятър!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: септември 18, 2011, 13:00:45 »

Честито, чери и от мен!  weddingday Пожелавам ви много да се обичате и да сте много много щастливи!  heart

Чакаме с нетърпение твоят разказ как мина дългоочакваният ден и снимки, разбира се.  smile
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: септември 19, 2011, 08:38:38 »

Чери честито да сте живи и здрави много семейно щастие и много любов ви пожелавам.Чакаме снимчици и разказче от големия ден.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: септември 19, 2011, 12:35:19 »

Скъпа госпожо, честито! Сватбаааа nazdrave Бъдете безкрайно щастливи и дано скоро радостта ви да допълни поне още един член на семейството!
Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: септември 19, 2011, 17:04:48 »

Честито, Чериииии!!!  weddingday Бъдете много, много щастливи!!!!  heart heart heart heart
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 280

Love is in the air!!! ...

Разгледай галерията на Morning_Flower

« Отговор #40 -: септември 20, 2011, 11:43:06 »

честито и от мен госпожо!!! добре дошла в нашия отбор  Bravo
пожелавам ви много любов и щастие!!
Активен
*Josephine*
Сватбар

« Отговор #41 -: септември 21, 2011, 00:33:04 »

Чери, да не мислиш, че ще ти се размине разказчето? Почивай още няколко дни, и ако не тръгнете веднага да пътешествате - разказвай! Знаеш моята слабост към вашето място  tease Сподели с нас всички прекрасни емоции! И още веднъж - честито ГОСПОЖО!
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: септември 21, 2011, 11:27:11 »

Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания, да ви се връщат и на вас.

Колкото до сватбата - беше приказна  give_rose Може би защото си е моята, не знам, но всичко беше уникално, изпипано, нищо непредвидено не се случи, от нищо не съм разочарована. Следващите дни всички разказваха колко прекрасно било всичко и че по-усмихната булка не са виждали. А аз си бях залепила една усмивка, бях толкова щастлива, че не можех да спра да се усмихвам  Girl_hide

Да започна поред - сутринта в събота станах, взех си душ и си изпих кафето. През целия ден грам напрежение не е имало в мен. После отидох на фризьор. Към 1 и 30 дойде гримьорката и се разбрахме какво искам, тъй като нямах пробен грим. Въпреки това се получи уникално си мисля аз. В 2 и фотографите дойдоха - бяха двама - момче и момиче, много земни и разговорливи хора, но за тях ще пиша и в другите теми.

Вече беше 3 и 30 и взе да ме свива под лъжичката, защото така се бяхме уговорили с половинката, тогава да дойде да ме вземе. Преди това у нас се изсипаха сигурно 25 души - роднини, приятелки и то бяха викове, сълзи, емоции  Girl_hide Само аз не плаках нито веднъж, което е странно, защото съм голяма ревла.

Към 4 без 15 чух клаксоните и от мерак да видя дали са те (все едно ще е някой друг по това време) си ударих носа в дръжката за отваряне на дограмата и сега имам синина.

Взеха ме, бях продадена за 107 лева  girl_impossible
Пред входа нямаше музика, но пък се бяха насъбрали не можете да си представите колко много хора. И тате като ме изведе да ме даде на кума всички започнаха да пляскат  Girl_hide

В гражданското беше много забавно, защото ни караха да казваме "да" по 2 пъти и втория път от мерак да го кажа по-високо, то направо излезе като крещене  Girl_hide
След това беше най-смешната част, защото жената се обърка и ни обяви като семейство Благоеви, тоест моята фамилия  ROFL Което е много смешно, защото той и без това живее у нас, всички го бъзикат, че бил под чехъл, а сега и Благоев.

И навсякъде, по всички ритуали кой ще командва в семейството печелех аз sarcastic

След това тръгнахме към църквата, там предната сватба се беше забавила, за това използвахме момента да се снимаме с гостите. След църквата беше фотосесията ни в Царска Бистрица, а след това празненството в ресторанта, цялата вечер всички танцуваха и се забавляваха.

Към 2 часа всичко приключи и ние се качихме в младоженския апартамент. За първи път правихме бебче   give_rose

В общи линии е това. Аз малко постно обяснявам, дано ви е харесало все пак. Сега заминаваме на меден месец на Йонийските острови, по-скоро Закинтос, 10 дни ще изкараме там.

Професионалните снимки не са готови, тези са от приятели  Girl_hide

« Последна редакция: септември 21, 2011, 11:39:10 от cherry_dream » Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: септември 21, 2011, 12:07:06 »

cherry_dream супер изчетох всичко на един дъх .Честито на младото семейство пожелавам ви да сте много щастливи и все така влюбени и в скоро време  stork-boy stork-gurl
Активен
echi_
Ентусиаст
**

« Отговор #44 -: септември 21, 2011, 17:48:37 »

Леле, Чери, колко си била красива, истинска принцеса!!! И сте толкова усмихнати и сладки, бъдете си все така влюбени и щастливи!!! И дано скоро  baby_girl baby_boy!!!!
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 424

Разгледай галерията на once_upon_a_time

« Отговор #45 -: септември 21, 2011, 21:33:23 »

Чери, много сте хубави, сладки и чаровни, но все пак това си е само teaser - чакаме профи снимките  tease
Много весело и .... ммммм... ползотворно сватбено пътешествие ти желая  danceg Между другото, и нашето ще е на същия остров, ще чакам да дадеш отзиви, много ще ми помогнеш smile
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Разгледай галерията на steli4ka

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: септември 22, 2011, 01:10:41 »

Хейй много сте слънчеви!  Bravo Честито и от мен! Нека е сладък семейния ви живот. Да гледате все в една посока, а ръцете ви да милват послушни дечица.  heart
Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: септември 25, 2011, 17:08:00 »

Много си хубава, Чери! Браво! Все така да сте щастливи и усмихнати!  Girl_hide
Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: септември 25, 2011, 17:53:12 »

Страхотен разказ, всичко мина като миг, нали? smile
Много хубави снимки и прекрасна булка, разбира се.  give_rose
Приятен меден месец и да си починете добре.  gu6
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: септември 26, 2011, 19:25:21 »

Много нежна булка си била.
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 08, 2011, 20:12:54 »

Момичета, малко си ъпвам темичката. Искам да ви пусна линк с всичките ни снимки. Свекървата се е постарала да качи всички на едно място, тъй че можете да ги разгледате  Girl_hide

http://svatba.vaibg.eu/index.html
Активен
kiwi
Професор
Публикации: 463

Разгледай галерията на kiwi

« Отговор #51 -: ноември 10, 2011, 17:39:51 »

Ех как съм пропуснала, снимкиииииииии  Bravo

Пожелавам ви златна сватба и тогава пак да сте толкова усмихнати. Много хубави снимки, видях роклята, която толкова ме вълнува напоследък, чудесен избор, и много ми хареса тортата smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 11, 2011, 10:56:59 »

Чериии, много сте хубави и двамата, много влюбени и щастливи - бъдете все така twohearts Фотосесията ви е много хубава, и оригинална! Поздравления и на фотографа! photograph photograph photograph Bravo
Активен
Страници: 1 2 3 4 [Всички]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: