Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 21:10:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Сватбата на cherry_dream!!! 17.09.2011г.  (Прочетена 2556 пъти)

Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1487

Разгледай галерията на Monikamaria

Моят сватбен албум

« -: август 18, 2011, 23:37:01 »

Ето и твоята темичка, Черешке!  give_rose Разкажи ни за твоята красиво-розова сватба и успех!!! heart
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 465

Разгледай галерията на dany_87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 18, 2011, 23:58:44 »

Ето че дойде и момента за твоята темичка пожелавам ти да я напълниш с много хубави емоции
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 19, 2011, 08:47:05 »

Ех, Черииии, така исках аз да ти направя темичка! Ние сме си на една дата и още от преди си го мислех това, ама ти нещо се загуби напоследък и честно казано си помислих, че нямаш намерения да споделяш с нас как върви подготовката и емоциите покрай сватбата blush Важното е, че вече си отново тук сред нас  Girl_hide и чакам с нетърпение да ни разкажеш какво става с теб и до къде си стигнала yahoo yahoo Прочетох из другите теми, виждам, че си свършила доста работа. Защо не качиш малко снимки girl_wink
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 437

Разгледай галерията на mimi1809

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 19, 2011, 09:05:35 »

cherry_dream хайде пожелавам ти само хубави емоции по подготовката и да споделиш с нас всичко по подготовката и сватбата.
Активен
plesure
Сватбар
Публикации: 262

Разгледай галерията на plesure

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 19, 2011, 11:41:33 »

И аз се включвам към пожеланията - успех с нещата които са ти останали да донаправиш smile Ще очакваме да споделяш smile
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 291

Разгледай галерията на cherry_dream

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 19, 2011, 22:08:53 »

Благодаря ви момичета, че сте се сетили за мен  heart
Много време не бях влизала, но след като се прибрах от Дания, веднага започнах работа, а и трябваше да се занимавам тепърва с хиляда неща около сватбата.
Иначе до къде съм стигнала - вече си имам обувки, младоженецът и той си има костюм, риза, вратовръзка, колан, обувки... Утре отиваме да пазаруваме за пореден път. Трябва да си взема жартиер, равни обувки, чаши, бельо и за двамата, украса за масите за гости - трябват ми само изчистени бели свещи и сухи листа. И плаващи свещи за нашата маса трябват, свещи за черквата.... Леле, много неща са, имам чувство, че до никъде не съм стигнала.
Покани и подаръци за гостите поне имаме.
Поканите дойдоха днес, аз показвах някъде снимки. Но на живо са наистина уникални, а и нали са с канелени пръчици и миришат, даже сега си душкам една  ROFL
Утре след пазара мисля да се отчета по-подробно и със снимки, защото сега половинката ме ръчка
да му обърна и на него внимание  sarcastic

Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: септември 07, 2011, 15:56:23 »

Остават ни само 10 дни smile
Хич нямам време да пиша във форума, но пък го чета всеки ден. От днес с половинката сме отпуска и ще се заемаме със всичко, което ни е останало. Довечера с мама почваме късметчетата и се надявам до края на вечерта да са готови. Кошниците и те са почти готови, трябва да се украсят и бутилките и да се направят 10ина тейбълки, като мисля да не са с номера, а с имената на градове по света, където с половинката сме били.
Украсата с цветята и бутониерите ще са дело на кумата ни, тъй като тя е флористка.
С облеклото сме готови всички, даже и претенциозната ми сестра, на която и трябваха 11(!) дни с по 10 часа на ден обикаляне, да си намери  рокля.
Утре ще си правим медицинските, малко закъсняхме и се притеснявам, но дано всичко е наред и да станат бързо.
Само един проблем голям имаме... Братът на моята половинка не е хич добре, даже е под въпрос идването му  cray А е младо момче, на 22 е.
Както и да, най-странното е, че за нищо не се притеснявам, изобщо не го мисля , все едно няма да се женя, а на някой друг помагам  pleasantry

Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 437

Разгледай галерията на mimi1809

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: септември 09, 2011, 08:31:22 »

Малко остана всичко ще мине както трябва това е добре че не се притесняваш за нищо така е най добре.Успех с отаналите неща и повечко емоции ви пожелавам в оставащите дни.
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: септември 11, 2011, 12:17:31 »

Включвам се да ви покажа какво направихме последните дни - завърших късметчетата и кошницата, на тях имам снимки. Започнахме и книгата, сама ще си правя и нея. Остава ни да украсим свещите за масите на гостите, тейбълките и да подготвим украсата за вкъщи.
Не мога да повярвам, че ми остават само 6 дни, имам чувство, че до никъде не сме стигнали  Girl_hide

Активен
Princess_of_the_Dawn
Професор
Публикации: 418

Разгледай галерията на Princess_of_the_Dawn

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: септември 11, 2011, 14:04:35 »

Браво на вас, много са нежни късметчетата.  good

Не се притеснявай имате време, а и почти не са останали неща за правене. Гледай денят преди сватбата да си починеш добре.  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: септември 11, 2011, 14:10:19 »

Чери, много са хубави късметчетата и кошницата е станала супер. Хайде стига си майсторила, няма ли да почиваш  yahoo
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на pink_panther

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: септември 11, 2011, 14:36:10 »

Чери, наистина са страхотни късметчетата! Браво!  Bravo Исках да те питам, ти твоята книга от какво ще я правиш. Аз света обърнах за някаква тетрадка или тефтер с бели листове и не можах да открия. Книгите по булченските магазини също не ми харесват, така че моля те кажи ти как ще я правиш!  give_rose
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 596

Разгледай галерията на posum

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: септември 11, 2011, 16:24:47 »

Чери, успех на финалната права!
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: септември 11, 2011, 17:47:46 »

Леле, много се радвам, че са ви харесали  danceg
За книгата - тя още не е готова, но мога, ако искате да постна снимки в незавършен вид, за да добиете представа.
То и аз не намерих подходящ тефтер, за това взех обикновена тетрадка с бели листове А4, но пък е с меки корици. За това взех и една с твърди, като тя е на спирала, свалих й кориците и снощи ги залепих върху тази с белите листове.
После я облякохме в бял сатен и утре ще й довърша украсата.
Четвъртък ще имам моминско парти и вече нямам търпение да е събота  Girl_hide

Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 353

Разгледай галерията на pink_panther

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: септември 11, 2011, 17:58:54 »

Даааа, моля те, Чери, постни малко снимчици и задължително ми кажи откъде взе тази тетрадка!  tease
Активен
Страници: [1] 2 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: