Бургас!
ina_lemon:
Готово.Можеш да ми пишеш или на скайпа ако имаш.
galadriela:
Здравейте момичета!
Би ли могъл някой да ми каже откъде в Бургас мога да си наема калъфи за столове за сватба.Ако може и ориентировъчна цена - ще бъда много благодарна!
galadriela:
Силбър, за кога ти е сватбата?
nadia_84bs:
Калъфи за столовете можеш да си намериш от сватбените агенции в Бургас, разбира се зависи в кой ресторант ще е сватбата. За ресторанта на хотел България специално ушити калъфи който са много красиви има сватбена агенция Диаманти. Цената е по 3лв. на стол. Другата събота е моята сватба и ще ползвам тази тяхна услуга. А колкото до ресторанти в Бургас, незнам за коя дата става въпрос, но ресторанта на х-л Мираж е много хубав и мисля че е до 100места, също така сега тече голяма реклама на р-т Университета, който доколкото разбрах е още по-голям и също изглежда доста добре, намира се в новия Свободен университет.
nadia_84bs:
Ресторантът на х-л Аква също добър вариант ако сватбата не е много голяма. Знам че на х-л Приморец му правиха ремонт, но незнам дали вече е готов, така че можеш и там да провериш, и двата му ресторанта са хубави, особено големия, а сега след ремонта сигурна ще са още по-добри. Успех!
Навигация
[0] Списък на темите