Бургас!
Kiksi:
Цитат на: Diavolitsa в юни 03, 2008, 16:33:10
Хей бургаски булки къде се губите? Я кажете някой има ли дпсег с агенция "Диаманти"? Интересува ме всичко - отношение, професионализъм...
Дяволичке, няма да сгрешиш с "Диаманти" според мен. Аз още не знам, дали ще им ползвам услугите, защото всъщност не знам какво ми трябва, толкова не съм в час вече и колко бюджет ще остане за украси, но поне арка ще ми трябва със сигурност.
Та ги посетих да видя как е. Независимо, че нямаш намерение в момента да се възползваш от техните услуги и казваш, че просто искаш да питаш, тази Венелина толкова много внимание ти обръща, толкова е мила и любезна и в никакъв случай не ти се цупи, като кажеш, че ще си помислиш. Много е готина, страхотно отношение, а по снимките, които видях, смятам, че е налице и голям професионализъм.
Хубавото е, че не те задължава да ползваш цели пакети от услуги, както онези надувки от "Парти сървис Крис", а можеш и едно цветенце или надпис само да си наемеш от тях и няма проблем, никой не те гледа накриво. Много са готини, поне това е моето мнение.
KlaraFina:
Дами, утре пристигам в Бургас *YAHOO*. Най-накрая ще мога и аз да споделя по-нова и актуална информация. Предстоят ни срещи с всички свързани със сватбата. След това ще докладвам.
plamik:
KlaraFina, айде мацка лек път до Бургас! Стискам палци да се нареждат нещата както искате и ако ти осатне време за едно кафе няма да е зле! *THUMBS* ;) :P
-Ади-:
Интересува ме някой правил ли си е сватбата в "Атаген" да сподели впечатления и ако има и снимчици ще бъда много благодарна! @}->--
Ресторанта го видях в сайта им,но ми е интересно да го видя украсен,а пък то и в сайта не се вижда много добре!
didda:
Цитат на: ameliaa в юни 11, 2008, 09:10:42
Интересува ме някой правил ли си е сватбата в "Атаген" да сподели впечатления и ако има и снимчици ще бъда много благодарна! @}->--
Ресторанта го видях в сайта им,но ми е интересно да го видя украсен,а пък то и в сайта не се вижда много добре!
Аз съм била там на сватба и не съм особено възхитена! Не за друго, а 2 големи маси се падат в една дупка ... и хората, които са на тези маси, са просто откъснати от събитието - нито могат да видят младоженците, нито дансинга! =]
Навигация
[0] Списък на темите