Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 20:51:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ивето е мама на малкия Красимир!  (Прочетена 11410 пъти)

niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 04, 2012, 20:56:19 »

О и моя мъж веднъж се опита така да изкоментира "кой ти е казал такова нещо" , но тогава пък майка ми ми казваше как да храня малкия, по същия начин като теб нещо се опъваше той, и тя вика остави го да си почине и после пак, а той като му изкараш бибата от устата и това означава край, дори и само 30мл. да е изял. И тогава му казах на моя като толкова много знае да почне той да го храни , че тогава да се обажда, веднъж не го е взел да го нахрани, отстрани е лесно. От тогава и той си  трае. Въобще с раждането май съм станала много крайна преди не бях така, УЖАС . Ама поне сега не ми се бъркат без да съм ги пололила.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 04, 2012, 21:11:31 »

Явно само аз съм толкова мекушава,че несмея да й правя резки забележки само заради мъжо,че нали и ние живеем с тях...както и да е,ще се пробвам тия дни да обясня тихо и спокойно пък да видим,дано постигна вашия успех!
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 12, 2012, 13:42:55 »

give_roseИветоооооооооооо и Краситоооооооооооо кск сте сладуриии, утре пораствате с още един месец, я разкажете да ви почетем и ние тук smile Обичам виииииииииииии yahoo yahoo yahoo
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #303 -: януари 12, 2012, 14:07:09 »

И ние много ви обичаме Кате+Теди heart хихихи

Какво ново, то всеки ден нещо ново... Вече много пищим, играем, скачаме, едва го обличам той като го сложа на повивалника и пощурява от кеф... Започна да хапва на 3 и 1/2 часа и мисля, че му е добре от неделя давах домашно пюре от ябълки между храненията и си папка, а от днес захраних и с зеленчуково пюре на обед-ще замествам обедното ядене girl_wink

На 31 сме на консултация тъкмо ще видим какво ще каже педи за кожата тогава, че пъпките се махнаха но на места остава по грапава а мажа с хидратиращо мляко на Нивеа и му е добре за сега... Ако се наложи ще ходим и на дерматолог.

През деня спи сутрин към 10:30 часа за около 30-40 мин, после след ядене в 12:30 часа пак 30 мин до час... Вечер започна да заспива към 22 часа и става 8-8:30 часа....

Започна да пие чиста водичка за което се радвам много, рядко давам чай. В събота сме канени на РД на едно 3 годишно детенце да видим как ще реагира, но е общителен като цяло.

Емоционален е, много се смеем и пеем песни. Все повече напира да седи и аз го слагам помалко в рамките на позволеното. Обича рекламите по ТВ, гледа детски (не че разбира нещо) но гледа натам. Като чуе някой друг да говори почва да търси от къде идва гласа. оглежда се наоколо. Изобщо е много интересен, но по корем още не иска да седи... Ще свикне с всичко.

Така и така съм започнала да пиша утре мойто момче става на 4 месеца-кога минаха направо хах.Аз съм една много горда мама, и щастлива (то коя мама не е де) girl_wink

Роси и аз заради мъжа ми избягвам по-резкия тон така, че по внимателно си кажи какво не ти харесва girl_wink

Малко снимки съм ви качила- http://mishkaaa2011.snimka.bg/baby/bebe.646696.26083406

Това е за сега от нас.

Целувки и поздрави
« Последна редакция: януари 12, 2012, 14:14:46 от Ивето » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 13, 2012, 09:53:04 »

yahooИвенцеееее честито 4-то месече на  Красиииииииии  yahoo
4 месеца = 121,7474 дни
 Желая ви от все сърце наи-напред здраве , много незабравими мигове и безкрайна радост lol)

Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #305 -: януари 13, 2012, 10:20:13 »

Днес Краси става на 4 месеца

Да ни е жив и здрав Краси! Това са най-хубавите 4 месеца в живота ми, изпълнени с много радост, тревоги, безсънни нощи, много игри и забавления (до колкото може да се каже игри)  girl_wink Обичаме те слънчице Momy

Кате мила много ти благодаря, че никога не ни пропускаш, винаги ни четеш и ме разбираш (благодаря, че те имам) Много ви целуваме с Теди и ви обичаме heart heart heart
« Последна редакция: януари 13, 2012, 10:21:53 от Ивето » Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Разгледай галерията на svekarva

« Отговор #306 -: януари 13, 2012, 19:39:25 »

Очичките му са като маслинки, а перчемът направо е умопомрачаващ! Много е интересен на снимката, където си гледа пантофите. Да е жив и здрав и само да ви радва!
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 13, 2012, 20:43:19 »

Честита месечинка!!! Много да ви радва и слушка малкия красавец. Много ви е хубав Иве пу пу пу ще го изям, да го нацелуваш от нас с Коцето.
Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 15, 2012, 00:49:53 »

Иве,много се извинявам,че чак сега се включвам,но искам да честитя 4тата месечинка на сладкия Краси.Нека си расте все така здраво,щастливо,усмихнато и лъчезарно детенце за ваша най-голяма радост и гордост. give_rose
Страшен сладурчо е станал...пу-пу  heart
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #309 -: февруари 01, 2012, 10:04:31 »

Здравейтееее  Girl_hide

Много благодаря за милите думи за Краси heart

Ние вече на 4 месеца и 19 дни сме 6450 гр. и 64 см. (+510 гр. и +4 см. отгоре), набоцкаха ни с последните гадни ваксини и сложихме "вълшебните" лепенки и не сме има Т през нощта и съм доволна, че вече за 2-ри път след ваксини не давам Панадол yahoo

Така, ние 1 ден преди Краси да стане на 4 месеца започнахме захранване с зеленчуково пюре, а седмица по рано с домашни ябълки...Резултата е, че вече имаме 4 вида плода въведени и 4 зеленчукови и съм доволна, че си ги харесва и си хапва детето. Заместихме цяло обедно хранене и започвам да давам и каши и ще заместя още едно. От средата на месеца около 10-13-ти започваме да добавяме и 1/4 жълтък а края на месеца захранване и с месно пюре.

Вече съм въвела:ябълка, круша, банан, праскова, тиква, морков, пащърнак, картоф и ми предстои да въведа тиквичка...

Краси е станал много енергичен, много обича да гледа ТВ или компютъра (пускам му детски) оставям го така и си върша работа без проблем като го наблюдавам непрекъснато. При нас не става за разходки сега защото са много минусови Т и седим вкъщи и се забавляваме, още не се обръща сам но скоро се надявам и това да стане. Много Напира да седи, да става, като е прав и се разхожда очичките му играя на всякъде и разглежда всичко...

С баща си се забавлява най-много смее се с глас какво ли не правят, самолети, коли, мотори хахахах всичко. С мама по лекичко с плюшени играчки, говорим си, пеем си, гукаме си... Щом започне и да седи вече стабилно (което е на път да се случи) ще му купим столче за хранене и да се храним вече спокойно, че сега сме на полу-седнало/легнало положение в шезлонга...

Това се сещам за сега да ви кажа...

Лек и усмихнат ден give_rose
Активен
svekarva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Разгледай галерията на svekarva

« Отговор #310 -: март 24, 2012, 13:49:53 »

Хей, вие! Тръгнахте по разходки и съвсем забравихте, че и ние искаме да знаем какво правите! Момченцето  ще вземе да проходи, докато попитаме седи ли, има ли зъбче, все така ли му е навирен перчема  Wink....Иве, покажи малкия красавец и разкажи как е, моля те!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #311 -: март 25, 2012, 12:01:33 »

svekarva благодаря, че се сети за нас...затова не пиша редовно-никой не чете/не коментира Girl_hide

Ами добре сме вече сме на 6 месеца и 1/2 без 2 дни хахах... Малкия все повече и по-добре седи, нямаме си зъбче още но всичко каквото може да сложи в устата е там (най-любимото са пръстите) но гледам да давам бибероната вместо тях... Всеки ден сме навън, във вторник бяхме на консултация точно 7 кила сме 70 см. хапваме си каши/пюрета.

Онзи ден падна от леглото милото за части от секундата стана направо бях супер уплашена и просто не знаех как да реагирам...мъжа ми добре, че беше вкъщи...бях го оставила на леглото по средата обаче нали започва да става сам се е претъркулил по корем/по гръб и айдеее туп на земята-слава богу нищо му няма...

Много се смее на декоративното зайче дето гледаме... Имаме си всичко стол за хранене(много го харесва), проходилка ни купи свекър ми(седи по 20 мин на ден в нея)... Много обича докато яде да право "ПФФФФ" и мама да стане ця;ата в каша/пюре и пада голям смях... На 4-ти ще пускаме кръв и урина (рутинни изседвания)...

Снимки ще пусна малко по късно, че сега се оправяме да излизаме.... girl_wink то толко много неща около нас, че аз не знам какво да разкажа...ако се сетите нещо питайте хихихиииии...

Целувки от нас и до скоро girl_wink
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #312 -: март 28, 2012, 17:52:48 »

Ето за това не пиша, защото никой не ни чете...ама аз обещах снимки и ви качвам специално подбрани Краси на 5-6 месеца  girl_wink

http://mishkaaa2011.snimka.bg/baby/krasi-5-6-meseca.665210.26736731  паролата си я знаете  girl_wink
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: март 28, 2012, 18:18:03 »

Ето за това не пиша, защото никой не ни чете...ама аз обещах снимки и ви качвам специално подбрани Краси на 5-6 месеца  girl_wink

http://mishkaaa2011.snimka.bg/baby/krasi-5-6-meseca.665210.26736731  паролата си я знаете  girl_wink

Иве,заблуждаваш се мила-ти пиши редовно и ще видиш как редовно ще ти отговаряме  give_rose
Аз все по-малко време намирам за форума,а и времето е толкова приятно,че не се задържаме много у дома.
И аз четох,но чакам снимките,за да ми е пълен коментара!

Браво на Краси за чудесните мерки и добрия апетит!Гледам по снимките май и крачета обича да хапва!Много симпатичен е станал,а каква дяволита усмивка има-разкош!
За падането какво да ти кажа-май без това не се пораства!Важното е да ги пазим,доколкото можем!Не се чувствай виновна-следи дали е адекватен,дали се храни и спи нормално.Ако всичко е ок,забравяш и продължаваш.

Поздрави
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #314 -: март 28, 2012, 19:10:11 »

Додо с това впечатление останах от последния ми пост преди месец и малко затова реших, че няма смисъл да пиша като не се коментира... girl_wink е разбира се, веднага ми стана мило като видях, че е писано в темата ни която беше затънала в прах  pardon

За дяволитата усмивка какво да ти кажа толкова е хитър, че направо се чудя как може ама ето на... има и един хитър поглед той който е не по-малко сладък girl_wink

За падането- слава богу всичко е ОК...

Ами да и ние не се задържаме особено вкъщи вчера дори имаше бабин ден, посветихме деня на майка ми а милата ми беше безкрайно щастлива и цял ден го ударихме на разходка...

Другото интересно е, че много се радва Краси на проходилката а крачетата му заякват все повече, ние тези дни ще ходим и на ортопед за 2-ри път и вече ще говоря с доктора специално по темата тъй като за мен хем е време ама ме е страх още да стъпва, де да знам (може пък и да ме овика някоя мама но това е мое мнение)... ще го запиша и на кухня ако не тази седмица то задължително другата...

Ами ще се постарая да не занемаряваме темата и да се отчитаме редовно и снимков материал ще добавяме за повече интерес хихихи  girl_wink

Поздрави и целувки на Дари от нас girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: