Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 20:48:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 23   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ивето е мама на малкия Красимир!  (Прочетена 11410 пъти)

kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« -: август 09, 2011, 23:16:02 »

Мила Ивеее ето че в сладки приказки времето си минава и след месец ще си гушкаш бебчо.Нека тук ни споделяш всички трепети , и вълнения , до появата на малкото човече, а и след това   yahoo yahoo yahoo

* Pregnancy.jpg (71,16 KB, 903x600 - видяно 19 пъти.)
« Последна редакция: август 09, 2011, 23:28:14 от kateto87 » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 09, 2011, 23:27:05 »

Ехеее,Иве,честита темичка.  Girl_hide
Пожелавам ти да я напълниш само с хубави разкази за живота ви с бебчо smile
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 09, 2011, 23:29:55 »

danceg Girl_hide yahoo
Ивееееееееее честита темичка отново ,ще те следим с нетърпение smile

* bebe_007.jpg (55,23 KB, 1024x768 - видяно 17 пъти.)
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 09, 2011, 23:45:57 »

Ехеее, кога остана само месец до появата и на твоето бебче?! Как си тече времето smile Пожелавам ти много приятни оставащи моменти с коремчето, леко раждане, бързо възстановяване и здраво и красиво бебче на финала smile

Пиши как се чувстваш, какви емоции изпитваш? Къде ще раждаш, избра ли лекар, как ще раждаш? Бебока има ли си вече име? Готови ли сте с всички покупки, ремонти и т.н.? Виж колко въпроси зададох, после не съм пила любопитна  tease tease tease Шегувам се smile

И последно: използвай този последен месец да се наспиш, че после няма сън  blum
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #4 -: август 10, 2011, 09:54:05 »

Честита темичка, Иве yahoo

Още мъничко остана и ще гушкаш своето малко бебче baby_boy Разкажи ни как се чувстваш, до къде сте с подготовката и изобщо всичко, което се случва около вас smile

« Последна редакция: август 10, 2011, 09:58:00 от Тiama » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #5 -: август 10, 2011, 12:34:32 »

Катеее милааааа  yahoo , много благодаря за темата ни с бебо. Развълнувах се много, нямам думи наистина. Аз знам, че ти ме разбираш на 100% , харесваме едни и същи неща и ни вълнуват едни същи работи. Отново много ти благодаря мила...  give_rose

Благодаря и на другите момичета...

Какво да ви разкажа, за мен тези 9 месеца минаха така неусетно а мъжа ми казва, че за него минават много бавно... Вълнуваме се всички и чакаме малкото ни момче с нетърпение.

Преди 9 месеца точно му казах че имам съмнение, че съм бременна и докато бях в магазина на пазар той отишъл и ми взел тест-хихиии...прибрахме се и седнах на леглото и започнах да го гледам а мъжа ми вика: "Няма ли да го правиш?" и аз му казах, че не ми се пишка сега хаха. Отидох аз, направих го и започнах да чакам...виждаше се 2-ра черта леко и прекъсната. Хвърлих му се на врата и му казах "Честито тате" а той ме пита "Сигурна ли си" хаха... И така след 10 дни отидох на лекар, потвърдиха ми че ще ставам мама, той беше хем щастлив хем леко уплашен, но наистина много се развълнува...

Как се чувствам- моята бременност е супер лека...дай боже всеку му. Никакви повръщания и т.н. Много ми е добре, разхождаме се, излизаме с приятели, на рожденни дни...супер съм.
За емоциите какво да кажа, като всяка мама с първо дете много се вълнувам как ще се грижа и възпитавам едно малко човече. Дали ще сме добри родители? Такива неща. Имам и 1 страх-как ще тръгне да се ражда, а не самото раждане ама аз съм казвала и преди, само положително мислене и всичко ще е наред...

Ще раждам в 1-ва АГ Света София при наблюдаващия ме д-р Александров, искам да е нормално раждането, дано всичко е наред и наистина мине добре...

За покупките ще разкажа по-късно, че поста стана дълъг...
Активен
kateto87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 10, 2011, 12:51:08 »

give_rose give_rose give_rose Няма за какво да ми благдариш Иве  yahoo
Много ми хареса мини разказчето което си написала smile толкова е мило:)
И ще чакаме  снимки с покупките и оставащите приготовления  girl_in_love

* baby-gift1.jpg (39,49 KB, 640x480 - видяно 18 пъти.)
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #7 -: август 10, 2011, 13:09:30 »

Покупките:

Да се похваля от вчера си имаме скрин за бебето, и мъжа ми поръча нови шкафове за кухнята, ще дойдат след 15 дни...

Иначе си имаме дрешки (снимки в галерията) и козметика, имаме бая още за пазар и се надявам тази седмица да смогнем да напазаруваме и другите неща за да си оправям вече и  багажа за родилното...
Имам и да пера и гладя бебешките дрехи, одеалца, хавлийки...

Ремонта свърши (то по-скоро беше освежаване), сега си чакам новите шкафове за да подредя в кухнята, едно хубаво почисване също трябва да направя...с подреждането на секцията проключих много бързо, миене на прозорци и баня и ще съм напълно готова...

Кате, радвам се че ти е харесало разказчето. Ще кача снимки задължително

Утре сме на преглед, ще видим колко е пораснал малкия и да говорим вече за раждането и т.н. но утре ще ви разкажа:)

имам снимчици на скрина в галерията
« Последна редакция: август 10, 2011, 17:13:52 от Ивето » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #8 -: август 10, 2011, 17:25:55 »

Капризче сега се сещам като каза да се насладя на последните дни с коремчето, винаги съм си мислила "като забременея един ден какво ли ще е?" и ето на, а относно наспиването аз имам периоди дето не мога да спя и ставам по сред нощите...

Междудругото времето е толкова мрачно и гадно, че надали ще ходим на разходка днес...за съжаление май и утре го дават така.

Тиама след сватбата всичко започна наново но този път с подготовка за бебе girl_wink какво да ти кажа всички много ме пазят и гледат на моменти чак ми втръсва, ама после ще ми липсва със сигурност...

И такааа, седим си тук и се ровим из интернет пространството а бебето рита с пълна сила "заиграл се е нещо" хахахааа...Утре ще си дадем отчета след прегледа, а сега ви желая лека и спокойна вечер give_rose

Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #9 -: август 10, 2011, 18:36:52 »

Иве, честита темичка!
Не знам дали съм ти позната от форума, но аз те чета и се радвам, че сега ще мога да ти напиша директно няколко думички. С радост ще ти чета и темичката за напред и ще следя емоциите, които изпитваш. Желая ти леки последни метри до финала. Времето, както сама казваш минава много бързо и сигурно няма да усетиш кога ще дойде момента, в който ще очакваш всеки миг да зърнеш очичките на малкия палавник. Покупките за бебчето са много хубави! smile Измислили ли (ох зацепих на тези три ли-та  laugh ) сте му вече име?  give_rose
Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 10, 2011, 19:04:01 »

Иве честита темичка на теб и на бебо, да я изпълниш само с хубави емоции  Good luck
много са ви хубави покупките със здраве да се ползват. А количка избра ли си?
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #11 -: август 10, 2011, 20:00:03 »

Наде благодаря много  give_rose и да позната си ми чела съм твои публикации, радвам се че и ти четеш моите girl_wink

За името на бебо, да имаме но таткото от суеверие или не знам какво не иска да го казвам още макар и да имахме малко разногласие как да го кръстим, вече сме на едно мнение...още малко и ще разберете как ще се казва blum

Ради благодаря и на теб give_rose

Количката съм си я харесала и скоро ще ходя да я взема, а ето и една снимка:

Много ви благодаря че пишете в темичката ни с бебо ще се радвам и занапред да е така girl_wink
« Последна редакция: август 10, 2011, 20:22:19 от Ивето » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 10, 2011, 21:54:25 »

Количката е супер!И ние сме с Cangaroo,Мони и сме много доволни.Много са изгодни,а като качество са супер!Определено са правени за нашенски терен-няма баир,който да не изкачи и чакъл,през който да не може да мине  Wink  blum
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #13 -: август 11, 2011, 07:41:42 »

Нали, едни приятели и те са с Cangaroo и казват, че миналата година по пясъка на морето тя е била като бъги а на кумовете Chipolino са я носили sarcastic

А аз бях харесала една пак Cangaroo Jolly но нещо все ме влече към Victoria и някакси другата ми седи по нестабилна...

Момичета след малко отиваме на преглед, нямам търпение yahoo да видя бебо ще пиша после какво сме говорили, стискайте ни палци girl_wink
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #14 -: август 11, 2011, 17:40:51 »

Здравейте мамитааа give_rose ,

Много съм щастлива по 2 причини: 1. прегледа мина супер yahoo
                              2. купихме и останалите неща  за бебо yahoo yahoo

Отчет от прегледа- бебо се развива много добре,  около 2600 гр. е, нормално разположен с главичката надолу. Крачето ни (стъпалото) е 7 см., главичката е 9 см. вече. Във вторник ще пускаме кръв и урина и ще ме прегледа доктора за евентуално разкритие. Разбрахме се за раждането за сега всичко сочи за нормално раждане макар, че каза че имам тесен таз но всичко е много относително и времето ще си покаже как и кога ще се роди. В болницата каза, че правят ремонти в момента (за уточнение 1-ва АГ Света София) сподели го за да не остана разочарована или да се притесня.

Споделих му че имам странното чувство че бебо ще се се появи по-рано а той само каза "И аз..." но да не се притеснявам. По всяко време мога да му звъня, той ще ме изражда а не някоя незнайна акушерка, което доста ме успокои. Таткото ни е много доволен, видя колко е пораснал малкия.  Отново имаме голяма фотосесия...

По време на прегледа бебо много буйстваше и се въртеше недаваше да мерим нищо ама доктора го излъга... sarcastic

Покупките ни-(снимки в галерията) много съм доволна взехме всичко което остана за бебо-повивалник, аспиратор за нос, ножичка, памперси за родилното и за вкъщи, помпа за кърма, комплекта с шишетата...и за мен всичко взехме за родилното само нощницата остана. Другата седмица и за количката ще ходим. А аз тази седмица и другата ще се отдам на чистене и пране на дрешки, ще си стегна и багажа да ми е готов и това е...

Взехме и Тео бебе течен за бебешките дрешки, и сега ще го пробвам...Вече съм спокойна че всичко си имаме, бабите и те са се юрнали по магазините и само купуват...

Това е за сега от нас...целувкиии give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: