Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 16:42:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: И на van4ii ред дойде носи Елица на ръце!  (Прочетена 4108 пъти)

Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« -: юли 20, 2011, 19:47:42 »

ЧЕСТИТО БЕБЕ ВАНЧИ-14.07.2011г.                                                    
                  Нека това сладко създание ви радва цял живот, да слуша и да се учи прилежно!!!

Тази тема е за теб и прекрасната ти дъщеря, в нея да споделяш как минава времето ви заедно. Да показваш колко е пораснала girl_wink С огромно вълнение очаквам емоциите, които желаеш да споделиш...
« Последна редакция: юли 20, 2011, 19:58:43 от iveto90 » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 21, 2011, 15:57:00 »

yahoo yahoo yahoo Ванчи честита темичка мила , и разбира се появата на наи сладкото съкровище в живота ти give_rose Желая ви най-вече да сте здрави smile
ще следим с нетърпение всичко

* 2255709917_small_1.jpg (55,07 KB, 492x423 - видяно 30 пъти.)
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 27, 2011, 13:30:10 »

А Ванчето знае ли, че има темичка  smile
Ванче, ела се похвали с тази прекрасна Еличка-хубавичка . Ракажи как сте, покажи някоя снимчица  blush
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #3 -: юли 27, 2011, 13:32:32 »

Ванчи явно си доста заета покрай малкото съкровище и как иначе да е, но се надявам скоро време да ни разкажеш за раждането и за първите ви дни с бебка...

Чакам с нетърпение girl_wink

leni_beni_ писах и съобщение като я пуснах smile
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Разгледай галерията на van4ii

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 27, 2011, 15:48:49 »

Ох, момичета, благодаря ви за хубавата тема blum
Включвам се вече - какво да ви разкажа, голяма вълнение, за раждането, родих нормално, доста часа се мъчих, но всичко си струваше щом зърнах рожбата си, няма друга такава радост на света cray
След пет дни ме изписаха и си се гледкаме, тати ми помага вкъщи, днес вече ни е втората разходка и се чувстваме страхотно навън, спи като буба, плаче само когато е гладна и памперса е пълен, иначе е кротка......засега......... Пъпчето ни падна на 7 ден, сега го обработваме със спирт, имаме някакво подуване на гърдичките, което било нормално, полова криза, така ни каза педиатърката и правим компреси с реванол, изобщо доста процедури, но и това ще мине, после пък колики ще ни почнат сигурно и така. Обожава да я къпем и да я мажем, изобщо някой да се занимава с нея.
А ето го и нашето съкровище, снимка от днес, гиздим се преди разходката:

* P7260108.JPG (60,63 KB, 768x576 - видяно 30 пъти.)
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #5 -: юли 28, 2011, 08:53:42 »

Ванчи, прекрасна е give_rose

Радвам се че раждането е било нормално, продължавай все така да ни споделяш всичко около вас, ние сме тук и ще следим girl_wink
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 28, 2011, 08:56:13 »

Bravo yahoo Ванчииии малката принцеса е мн сладка, радвам се че всичко е минало и сега сте си послушни и във вкъщи:)
Активен
menyanthe
Професор
Публикации: 440

Разгледай галерията на menyanthe

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 01, 2011, 00:28:48 »

Еее, много е сладка Елито.
Подуването на гърдичките и ние го имахме - на нас ни казаха, че е заради моите хормони - не сме го мазали с нищо, обаче. За 2-3 дни си се оправиха от само себе си.
Активен
van4ii
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 01, 2011, 18:25:31 »

Гърдичките се оправиха вече, пъпчето и то почти, но сега пък ревем постоянно. Все иска да я взимаме, не е гладна или жадна, памперса е сменен, не се свива заради коликите, просто мрънка и почва да реве, като я взема млъква. Добре, но тя така ще свикне и незнам ..........
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 01, 2011, 19:15:25 »

Може да са колики и за това да плаче.И на Лори и започнаха много скоро след изписването,но избягвахме да я носим на ръце(добре,че беше майка ми да ме удържа,защото като я видех да се напъва и да се зачервява цялата,ми беше мъчно).Сега коликите минаха и стана много по-спокойна и не иска да я носим на ръце.Трябва само да устискаш малко,свикне ли да си лежи,без да я мъкнеш,е много по-леко и можеш да си вършиш цялата домакинска работа,та дори и да си направиш някои козметични процедури  MANICURE  good Много ти е сладка дъщеричката,с мед да я намажеш  girl_in_love Да ти е жива и здрава и винаги такава кипра  LOVING  give_rose
П.П. Иве,ританките на картинката в началото са просто...  Girl_hide Ако имаше някъде такива,веднага щях да ги купя  blum
« Последна редакция: август 01, 2011, 19:18:25 от carlyangel » Активен
radi.
Сватбар
Публикации: 222

Разгледай галерията на radi.

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 01, 2011, 20:39:48 »

Честита дъщеричка
Здрава и щастлива да расте малката Еличка
с много радост и усмивки да пълни сърцата ви!! Честито!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #11 -: август 02, 2011, 04:56:24 »

П.П. Иве,ританките на картинката в началото са просто...  Girl_hide Ако имаше някъде такива,веднага щях да ги купя  blum

Би трябвало да продават има подобно на което пише "Татко е моят герой", мисля че в JUMBO ги продават, но за момченце (за нас) нямаше... girl_wink
Активен
leni_beni_
Баш Майстор
**
Публикации: 1887

Разгледай галерията на leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 02, 2011, 10:28:46 »

Ванче, щом малката иска да я гушкаш- гушкай я . Много пъти сме коментирали и по други теми , че като са толкова малки те не могат да свикнат с "носенето на ръце" . Тя просто има нужда от теб,  да чува сърцето ти, да усеща мириса ти.....Мнооооого бързо минава това време, не го изпускай. На мен много ми липсват тези дни, в които можех да си лежа и да си го гушкам без да мисля за друго, само да си го гледам и да му се радвам  heart
Ако има колики, може да слагаш ръка на коремчето, да я галиш по гръбчето, да я люшкаш ....
целувки от нас  gu6
Активен
van4ii
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 02, 2011, 22:23:29 »

Ами днес пак не акаше и отидохме да я изакат в поликлиниката, олекна й милата и заспа, едни ми казват, че се е запекла заради мен, тоест това, което съм яла, а други, че кърмата ми не била хранителна. Добре, но ако не е хранителна как е наддала 600 гр. тогава за две седмици?
Купих си и чай за кърмачки, та да видим, ще направя и това пробно кърмене.....
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 02, 2011, 22:33:10 »

Честно да ти кажа,за пръв път чувам за запек причинен от нехранителна кърма.   shok
Просто някои кърмачета се запичат и това е съвсем нормално.  good
Щом си наддава детето добре,значи всичко си е наред.
П.П.Това за нехранителната кърма е по принцип доста под въпрос и не знам да има подобно нещо   Wink
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: