Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 16:13:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 14   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Anichka е мама на малка сладурана Леа  (Прочетена 9140 пъти)

Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« -: юни 24, 2011, 16:17:12 »

Мила Ани, останаха точно 30 дни до срещата с малката госпожица. Сигурна съм, че много се вълнуваш и очакваш с нетърпение тази прекрасна среща  Momy

Заповядай в твоята тема, за да ни разкажеш как се чувстваш, как върви подготовката(макар да знам че вече сте готови  tease ) и като цяло да споделиш  с нас всичко свързано със събитието, което те вълнува, радва, плаши, разсмива и успокоява smile

« Последна редакция: юни 24, 2011, 16:22:01 от Капризче » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #1 -: юни 24, 2011, 16:30:22 »

Ани честита бебешка тема

Ето ,че не останаха много дни до срещата с твоята принцеса! Пожелавам ти много спокойни и изпълнени само с положителни емоции дни до финала и едно много леко раждане.С нетърпение ще следя темaтa зa всеки твой пост и ще очaквaм появaтa нa вaшето съкровище smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 24, 2011, 18:00:09 »

Честита темичка! give_rose Много спокойствие и положителни емоции и разбира се леко раждане! give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 25, 2011, 12:13:58 »

Честита темичка,Ани!Леки финални метри и още по-леко раждане ти желая  give_rose
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юни 26, 2011, 08:26:24 »

Flower Flower heartБлагодаря за прекрасната темичка и милите пожелания heart Flower Flower

Капризчеgive_rose LOVING kiss

Това е една така желана бременност от мен и съпруга ми. Като вчера си спомням ноемрийската седмица, когато видях положителния тест за бременност. Времето отлетя неусетно сякаш.
Като цяло се радвам на една изключително нормална, лека и приятна бременност, която се надявам да приключи с появата на нашата първородна дъщеря  heart
Искрено се надявам да успеем да отгледаме здраво, разумно и добро момиченце.
« Последна редакция: юни 26, 2011, 09:42:49 от Anichka » Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 26, 2011, 08:41:31 »

За нас - ние сме добре с малката, нямам оплаквания.
Напоследък се е научила да негодува, ако не съм се хранила  blush
Ходя на работа и се надявам така да остане докато родя или докато не ме уволнят отново (пак има сътресения)
Другия петък съм на последния преглед от двуседмичните и след това започвам прегледни всяка седмица. Тогава ще обсъждам с акушерката какво се прави, ако тръгна да раждам  girl_wink Искрено се надявам да говорим и за плана за раждане, който за сега ми е нахвърлен в главата, но нищо черно на бяло. За моя радост ми разрешиха нормално раждане. Дано да нямам стрептококи, за да мога да остана в нас максимално дълго, както и да не ми вливат пеницилин. Имам желание за активно раждане, дано да се получи максимално естествено. Раждането за мен е нормален процес, с голямо любопитство гледам напред да го изживея. Много хора ми обяснват как съм щяла да родя всеки момент, пък аз от своя страна нямам никакви усещания за същото. На челото ли ми е написано, на корема ли Girl_hide
Искрено се надявам ellie_bellie да е с мен по време на раждането. Тя ще ми бъде и щъркелче  stork-gurl
Както Капризчето е споменала - с материалните покупки сме готови. Ето малко снимки на по-едрите неща. Скоро ще гледам да довърша стаята и да я снимам.

Имам да прочета още 2 книжки за гледане на бебето, трябва да посетим болницата, да отидем на още 3 курса - за гледане на новородено 2 част, инсталиране на кошница за кола и активно раждане. С ellie_bellie имаме планове за 2 фотосесии - една вътрешна, една навън. Имаме билети за кино и тайно се надявам да успеем да отидем с Влади, както и да си почина поне малко преди да родя  Wink
« Последна редакция: юни 26, 2011, 09:41:50 от Anichka » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юни 26, 2011, 09:31:41 »

yahoo Честита темичка и от мен Ани smile желая ти едни спокойни дни до финала и едно леко раждане smile Наистина си права че когато всичко си е наред и бременноста е лека времето минава неусетно и то при толкова желано бебче smile аз също се чувствам така smile
Нещата които си показала са прекрасни, да си ги ползвате с мн радост lol))
Хубав ден smile

* bebe_007.jpg (55,23 KB, 1024x768 - видяно 26 пъти.)
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #7 -: юни 26, 2011, 10:32:28 »

Ани нещата са прекрасни, а най-важното е че сте добре с бебка smile малко по-спокойно тези дни го давай без напрежение Wink за леката бременност знам какво е чувството и при мен е такава и съм повече от доволна smile

Хубав ден и от мен smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 28, 2011, 17:42:04 »

Благодаря, Катето и Ивето  give_rose give_rose give_rose
Ние снощи ходихме на обиколка на болницата с мьжа ми. Обясниха ни кьде приемат родилките, показаха  ни стаята 'предродилна', разказаха колко време горе долу оставаш там;
След това ни качиха на друг етаж, кьдето са родилните стаи.

Оказа се обаче, че няма свободна изчистена стая, която да ни покажат и ни вкараха цялата група в стая, в която днес се е родило момченце. Не отричам, че сьс свито сьрце гледах как ще реагира мьжа ми на гледката. За моя радост той запази самообладание, после само коментира, че не е имало много крьв (истината беше, че имаше 2 петна крьв и то кьдето е била епидуралната). Но поне видя, че не е кьрвава баня в стаята. След това ни качиха да разгледаме 'след родилните' стаи.

Има прозрачно корито за бебчето, легло за майката, което се нивелира, диван-легло за таткото, самостоятелна баня, дьска за писане, телефон, ТВ, маса. Всичко необходимо за няколко дни престой.
Снощи взехме и доста неща от Евелин на ellie_bellie и този уикенд ще бьде голямото пране на коша за кола, активна гимнастика, кош за новородено, люлка, шезлонг...

Моята беба тези дни голямо хьлцане му дьрпа и корема ми ритмично подскача heart
« Последна редакция: юни 28, 2011, 17:46:18 от Anichka » Активен
магито
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юни 28, 2011, 17:54:39 »

Ани, не съм видяла темичката ти.Леки финални метри и една прекрасна госпожица накрая.Като те чета звучиш много позитивно и това ме радва, дано си така до края smileПокупките и снимките ти са прекрасни smile
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 28, 2011, 18:26:51 »

Магито, благодаря  heart give_rose
Наистина се чувствам спокойна, понякога малко изморена, но като цяло супер.  girl_wink
Днес при нас е топло и сьм с рокля, успях да си обуя обувки (а не джапанки) и живота е хубав Wink
Аз се хващам за работа, че стана 10:30, но хич не ми се работи днес.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 28, 2011, 19:17:02 »

Аничка, родилната зала  ми напомня малко на моята, но в много по-обширен вариант, което е добре. Атмосферата си има голямо значение. Мен ме бяха доста стреснали хилядите апаратури, които на снимката се виждат само в дъното. Добре че докато раждаш им обръщаш гръб и не ги мислиш много много. Като цяло сега си давам сметка, че всичко което може да направи обстановката по-уютна и интимна наистина е от полза. Нас ни бяха оставили доста време сами, което си беше супер - така добре се отпуснах и починах преди заветния финал.
Мъжът ти може да се окаже по-силен отколкото си мислиш. При нас беше така - аз загубих от 1/2 до 1 литър кръв, но това изобщо не стресна мъжа ми. Не го стреснаха и другите перипетии, за които ще разкажа друг път. Просто в този ден всеки се мобилизира максимално smile
Браво и за дивана в стаята - при нас имаше един стол за кърмене, на която се очакваше да спи мъжа ми и който струваше 25 евро на вечер. Добре че си бяхме взели походно легло. Но твоят ще спи направо на лукс диван smile
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 29, 2011, 00:19:57 »

Ани, покупките са много хубави. Влюбена съм във вашето легло  blush

Много позитивно звучиш, което много ме радва. Сигурна съм че с това отношение и мислене за раждането, всичко ще мине като по ноти smile

Болницата също изглежда много добре. Аз като се сетя какво видях на отворените врати на Майчин Дом и направо ми се плаче... Защо не може да се вложат пари в болниците в България и да се чувстваме и ние като бели хора... Както и да е, това е друга тема smile

Браво и на мъжа ти, че така мъжки се е държал в родилната зала smile Хубаво е че ще го имаш до себе си за подкрепа. Аз преди не исках и дума да се издума Даниел да присъства, но сега единствената ми мисъл е кога ли ще го пуснат при мен след операцията, за да мога да получа неговата подкрепа и да го усетя до себе си. Не съм предполагала, че с наближаването на момента това ще е толкова важно за мен.

А за хълцането: вероятно е нормално, защото и ние много хълцаме, на мен ми е смешно, но милите същества кой знае как се чувстват smile

Минаха ли ти лекциите, които искаше да посетиш?

Ще ги чакаме снимките от тези 2 фотосесии, да знаеш  Wink Да не ни забравиш smile Кога ще ги правите?

Хайде спирам да пиша, че се увлякох smile
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #13 -: юни 29, 2011, 23:47:06 »

Честита темичка - една хубава темичка на една хубава мама  give_rose
Звучиш много позитивно  Bravo Сигурна съм, че така ще се развият и нещата до края.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 01, 2011, 18:55:00 »

Миналина, Капризче, Сльнце give_rose give_rose give_rose
Да, определено сьм позитивно настроена поне за сега. Не виждам какво трябва да ме стресира около раждането.
Сигурно не изглеждам като много добра бьдеща майка, но нямам много време може би и да се притесня. Между работа, домакинство, ремонт, четене, сьн, списьци - някакси ми липсва време да се замисля какво ще се случи в най-скоро време, камо ли отрицателни мисли да ме завладеят. Раждането ще мине (надявам се добре) - няма да остана бременна. За мен са по-важни вьзстановяването след раждането, грижите за беба, кьрменето.

Мислите, които ме преследват са интервюто за виза на майка ми следващия четвьртьк (ако не получи виза, ще се наложи да дам беба на ясла на 3 месеца), много се тревожа как ще се вьрна на работа след 3 месеца. Как ще трябва да сменя работата до края на годината най-вероятно (това е голям стрес за мен). И в сьщото време да бьда добра майка и домакиня, да успея да поддьржам кьрмата си...Моите притеснения са напред вьв времето, нали все гледам да имам поне няколко плана за действие.

Мен не ме притесни техниката изобщо в стаята за раждане. Аз обичам показатели, стига да има кой да ги разчете правилно, а и сьм много любопитна като цяло и все питам кое какво е. Миризмата беше неприятна, но все пак сме в болница, а не в спа.
Сьгласна сьм, че в деня Х всички се мобилизират. С колкото мами сьм говорила, всички казват, че мьжете им са им били най-голямата упора, че не помнят изобщо крьв и тн, а самата поява на бебчето и тн. приятели споделят, че са изключително силни емоции, през които двойката преминава.

За болницата - предполагам изглежда страхотно. Сьгласна сьм, че в БГ докторите гьлтат парите в собствения си джоб и са станали машини за пари, почти не са доктори, а за човещина - сякаш това чувство им е закьрняло.
За мен е важно обаче не толкова обстановката, а персонала. Аз не реагирам добре, ако някой ми се развика или ми се говори с ирония. Тогава нападам и става неприятна ситуация.
Искам от персонала да се сьобразят, ако е вьзможно с плана ми за раждане и да са учтиви.

За курсовете. Минах кьрмене (обещавам да разкажа, беше ми много интересно), гледане на бебе 1 (мьжьт ми ходи сам на него).  В сряда бяхме на гледане на бебе 2.
За снимките - от бебешкото парти все още не са ми дали снимките. С ellie_bellie сигурно ще снимаме вьтрешната фотосесия този уикенд, а вьншната, на 8.07. Правя някакви снимки сама, но или са много голи или не ме кефят изобщо за сега...Пьк и не ми се вади стойка. Аватарьт е моя снимка  blush
« Последна редакция: юли 02, 2011, 01:53:24 от Anichka » Активен
Страници: [1] 2 3 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: