Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 16:13:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: КАПРИЗЧЕ вече е мама на прекрасен син Никола!  (Прочетена 16486 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 421

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 09, 2012, 09:50:49 »

Ели, привет и от мен give_roseЕдно огромно "извинявай" за това , че не се разписвам, причината, която е липса на време. Чета ви винаги, когато имам възможност и ви се радвам на снимките heartАдашчето е много сладък-твое малко копие smile
 Bravo за захранването, много добре си хапва детето. Ние на вашата възраст хапвахме много по-малко пюре, но за сметка здраво сучеше и все още продължава  pardon
За зъбките вечер може да даваш Хамомила,Калкареа фосфорика. Аз давах на няколко пъти.Вече имаме 8 зъбчета и да чукна на дърво не усетих кога избиха, да видим с другите как ще е.
Целувки от нас LOVING
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: януари 11, 2012, 06:12:01 »

Честито 6-то месече, Ники  heart heart heart

Расти здрав и усмихнат за радост на мама и тати

Капризче, как се изниза тази 1/2 година, сякаш вчера беше датата на секциото ти...А сега Ники е на 6 месеца, расте, хубавее и все по-забавен става  yahoo
Как мина прегледа, резултатите от изследванията?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 11, 2012, 09:55:25 »

Ехоо,кой става на половин годинка?   blum
Честита половин годинка на Ники!Да ви е жив и здрав,все така засмян и много да ви радва. give_rose Гледам му снимчиците и много му се радвам. Girl_hide Толкова пораснал и с един умен поглед..  heart heart heart
Предполагам ще празнувате днес.Желая приятно изкарване.  gu6
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 11, 2012, 10:28:08 »

Честити 6 месеца на Ники!!! Да бъде здрав и много радост да носи на мама и тате danceg
Много е сладък на снимките heart кога ти беше датата за секцио, а ето че Ники е голям вече. Целувки от нас smile
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: януари 11, 2012, 11:40:40 »

Благодаря ви мили мои! Чукнахме и ние 6-тия месец, вече сме големи както се казва Wink Вчера прегледа мина добре, биха ни ваксина, взеха ни кръв, Ники поплака порядъчно smile Днес следобяд ще са готови резултатите, надявам се всичко да наред. Никола вече тежи 8.150 кг и е висок 68.5 см. Вече си има една любима играчка и само нея си търси. Едно гумено агънце. Много му се радва и само му говори, голям е образ smile Друго какво да ви кажа за него. Аз тези дни доста пописах.

За захранването мога да кажа че върви добре. Единствено от моркова получи доста силни газове и за сега мисля да не го давам повече. Вчера беше само на мляко и днес ще яде тиквичка с картоф. Да видим дали ще му хареса smile Още съм в дилема за кашите, но за никъде не бързам така че има време да го реша това smile

Днес ще празнуваме, ще си имаме и гости и торта. Сигурно ще е весело. Ако и Ники реши да поспи, за да сготвя съвсем весело ще е smile Иначе ще караме на готова храна, но и това е вариант все пак smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 12, 2012, 03:31:36 »

Честити 6 месеца на Никола! Да е здравичък и много да ви радва!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #366 -: януари 12, 2012, 10:25:08 »

Честити 6 месеца на Ники

Нека расте здраво, весело и малко палаво дете да радва мама и тате girl_wink

Не пиша често в темата ви, но пък ви чета и ви се радвам и за мерките и захранването и всичко около вас... И ние започнахме с пюретата вече къде домашни правени от мен къде с готови, на мнение съм, че по-добре да дам готово отколкото да купя мутирали картофи от "Незнам си къде" . Ще се записвате ли за детска кухня?
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 25, 2012, 16:20:11 »

Благодаря за пожеланията, момичета! Да ви се връщат smile

Иве, и аз съм така като теб. Времето все не стига. За кухнята: мисля да записвам. Мислех на частна, но много ми похвалиха държавната в Лагера, където живеем и мисля там да го запиша.

Иначе ние сме добре. Излизаме в лошото време колкото можем.

Захранването върви добре. От вчера започнахме плодовете, а от преди седмица и оризовата каша. Не съм заместила хранене, давам малко от новите храни и после мляко. Имам още кърма, но само за 2 хранения, за другите ползвам сухо мляко. Доволна съм, че 6 месеца беше основно на кърма. Като си спомня в началото колко трудно ни беше и двамата, а вече сме професионалисти  tease Надявам се поне още месец да имам кърма, да изкараме зимата, пък после ще му мисля smile

За първи път се отделих от малкия за една нощ. Ходих на тиймбилдинг с колегите. Много добре ми се отрази, а и той се е държал добре и е слушал баща си и вуйчо си, който беше дошъл за подкрепление smile

Вече сяда сам от полулегнало положение и се задържа за кратко, подпрян на едната си ръчичка. С другата обикновено пъха нещо в устата си  DANCE

Продължава да не спи и ние с баща му ходим като зомбита, но свикнахме, с малко кафе се оправят нещата smile

Това е при нас. Прегръдки на всички и до скоро smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: януари 26, 2012, 09:29:30 »

Ели,супер,че си се разнообразила за една нощ. Bravo Много свежо действат тези кратки почивки,наистина. good  Като си спомня и аз колко беше отчаяна с това кърмене в началото,но ето че като си каза каквото сабя покаже и потръгнаха нещата.Човек не бива да се напряга излишно. Wink
Браво за сядането!Скоро ще укрепне съвсем.И при нас беше така-първо се подпираше на една ръчичка в страни,а сега директно се изправя. smile Това за зомбитата е кофти,но щом има кафе,всичко е под  контрол. tease
Много целувки на Ники.  Girl_hide  heart
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 01, 2012, 09:24:50 »

Петя, наистина беше така с кърменето. Радвам се, че всичко се нормализира и вече 6 месеца и отгоре се кърмим. Вече съвсем по малко, но пак е по-добре от нищо smile

Със захранването нещо ударихме на камък с банана. Сериозни главоболия ни причини и сега сме в почивка само на мляко.

Вече става по-самостоятелен. Вчера му засякох 40 мин, в които си игра сам на дивана с играчки. Беше седнал през цялото време без възглавници, които да го подпират. Много се радвам че сам започна да сяда и да се задържа, защото изобщо не ми се искаше да го подпирам с възглавници като някоя кухня. Хубаво е че се получи по естествен начин smile

Имаме си столче за хранене, но предвид факта че сме на мляко не сме го използвали още по предназначение, но ми върши чудесна работа докато оправям кухнята да е при мен и да съм сигурна че няма да се изсипе от дивана smile

Такива работи при нас smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #370 -: февруари 01, 2012, 09:53:20 »

Капризче и ние се захранихме вече и то доста добре (по подробно ще пиша в нашата тема...) и с банана нямах проблем, но започна да а*а по кофти от моркова, и смесен с нещо друго например пащърнак...

Дано се оправи Ники бързо и да нямате проблеми... А иначе много хубаво, че седи самичък и Краси много напъва да става и с наша помощ се изправя от легнало положение до седнало но за кратко...

Поздрави girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 01, 2012, 11:02:00 »

Ели,много се радвам,че си играе самичък.Знам колко е хубаво така-можеш да свършиш някоя работа,без да се притесняваш,че ще мрънка. blum За сядането и аз процедирах така,въпреки постоянното натякване да я подпирам с възглавници.Не съм я подпирала изобщо и тя сама си се научи да сяда.И ние не ползваме още столчето за хранене,защото се разсейва на него,а и още не й е много удобно там. smile
Банан не се харесва на Лора и не давам.
 give_rose
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 01, 2012, 12:37:02 »

Здравейте сладурковци, първо да кажа прекрасни сте, малкия голям сладур и много пораснал. Браво за мерките расте си детето не се шугава Bravo
 За кухнята добре си го решила. Ние сме на частна защото в държавната ми казаха, че като подам документите и се чака поне три месеца да ни приемат, така е в нашия квартал pardon Иначе едно, че е по- евтино, но по-важното е че проверките / контрола са по-големи.
Хубаво е че си си починала малко на тиймбилдинга, човек има нужда от разнообразие, особено сега в студеното време когато разходките са по-малко.
Радвам се, че върви добре захранването, а и банана ще хареса скоро Ники не се и съмнявам. Ние го бяхме спрели когато имахме проблемите с кожата, и после от началото му се мръщихме, но сега си го хапваме всеки ден.
Много целувки от нас и на двамата gu6
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #373 -: февруари 08, 2012, 14:04:00 »

Капризче, браво за кърменето и за успешното захранване  Bravo
А какво ви е причинил банана?
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: февруари 13, 2012, 06:01:46 »

Капризче, на лека патерица -
Честито 7-мо месече на Ники  give_rose
Нека расте все така жизнерадостен и да поспива повече нощем!
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: