Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 16:12:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 27   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: КАПРИЗЧЕ вече е мама на прекрасен син Никола!  (Прочетена 16486 пъти)

Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 20, 2011, 22:14:53 »

Мариянка, знам че си отворила 24-часовата линия и вече веднъж се възползвах от нея. Но момента си беше критичен, знаеш smile

Герганче, ами налага се секциото по 2 причини:
1. Имам много висок диоптър късогледство- 7. Според офталмолога няма проблем принципно за нормално раждане, но лекарят не иска да рискува в комбинация с втория фактор.
2. Откриха ми гестационен диабет, поради който бебето растяло по-едро и раменцата му стават по-широки, което прави излизането по нормален път по-трудно.
Тези 2 неща, в комбинация накараха лекаря да определи дата за планово секцио.

Благодаря отново за хубавите пожелания и на останалите, които са се включили в нашата тема  give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 21, 2011, 15:44:42 »

Елии, честита темичка. Пожелавам ти да я напълниш със най-сладките снимки на покупките, с най-готините разказчета, а живот и здраве след няколко седмици и със снимки и разказчета за един сладък малчо.
Коремчето ти е толкова готиноооо  girl_in_love. Пу, пу smile. А покупките са прекрасни, като видях легълцето и обиколниците чак на мен ми се прииска да си легна  yahoo
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 21, 2011, 17:26:18 »

Елии, честита темичка. Пожелавам ти да я напълниш със най-сладките снимки на покупките, с най-готините разказчета, а живот и здраве след няколко седмици и със снимки и разказчета за един сладък малчо.
Коремчето ти е толкова готиноооо  girl_in_love. Пу, пу smile. А покупките са прекрасни, като видях легълцето и обиколниците чак на мен ми се прииска да си легна  yahoo

Хихи, Стаси, в такъв случай като го сглобим и сложим чаршафчетата и обиколниците заповядай на една пробна следобедна дрямка  tease

Ние днес бяхме на мерене на тоновете. Нашият младеж отново се показа в най-добра светлина. След като миналия път ги проспа тоновете и шашна акушерката, че са му слаби тоновете, днес толкова много мърда, че акушерката го гонеше с уреда по корема ми smile

Това е при нас smile Пак ще пиша като има нещо ново smile
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 21, 2011, 17:57:47 »

Мила Ели,честита темичка и от мен!Приятни последни дни с прекрасното коремче ти желая!
Нека началото на съвместния ви живот с най-голямото съкровище бъде низ от незабравими приятни преживявания!
Видях снимките-ти си прекрасна! give_rose

Кажи сега с какви чувства очакваш заветната дата?
От какво се страхуваш?В какво/кой намираш упора?
Ще имаш ли баби под ръка "да помагат"?

Знам,че няма как човек да се наспи занапред,ама утре направи една следобедна дрямка,ако не за себе си,за мен!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 21, 2011, 20:06:45 »

капризче, честита темичка и от мен. дано вашия младеж си дочака доктора и ти остави време да се подготвиш и отпочинеш преди срещата Ви.
в коя болница ще раждаш?
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 22, 2011, 23:39:26 »

Момичета, преди малко се прибирам от бебешко парти изненада, което ми направиха няколко много мили наши съфорумки! Както казаха и на тях изобщо не предполагах и много се изненадах, при това супер приятно. Още нямам думи да ви благодаря момичета! Толкова мил жест и всичко беше подготвено с толкова много емоция и толкова персонално за нас, че ако не бях толкова шашната щях да се разплача от щастие сигурно. Просто нямах думи и все още нямам.

ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ В ПОДГОТОВКАТА ЗА ТОВА ПРЕКРАСНО ПАРТИ:
РОЗОВКА, МАРИЯ ЛАКОВА, ELLE, МЪРЧЕ, ДАНИЕЛА, ВАНИЛИ, ТЕДИ, MARIA_HS, НАТАЛИЯ, VALKA27, БУБКА, СВИЛЕНА, MISS, KАТИТКА, BEB4ETO_NA_ME4O, ДЕНИЧКА

Прегръщам ви всички! Утре ще снимам и подаръците, които са наистина страхотни! gu6 gu6 gu6 gu6
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 22, 2011, 23:47:51 »

Аз вече видях снимки-Ели прелестна бъдеща мама си  give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 23, 2011, 00:15:33 »

Ей това се казва изненада. Bravo Bravo Bravo
Браво момичета за организацията!!!
Капризче, много се радвам за теб! Хайде сега по-малко от месец остана.Пожелавам ти да мине това врме ведро и спокойно, за да си в прекрасна форма за посрещане на малкото създание.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 23, 2011, 16:57:27 »

Капризче, радвам се, че ти е харесала изненадата!  yahoo Честита темичка и от мен и леки последни дни до срещата с бебко ти желая smile Че в тази жега си е мъка с коремчето, знам Wink Ще чакаме и още снимки от толкова мерсклийски организираното и така чакано бебешко парти-изненада! give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 24, 2011, 11:34:24 »

Еййййй как лети времето!  Girl_hide Толкова се радвам,че и за теб дойде момента да гушнеш своето малко съкровище!  yahoo Желая ти да напълниш темичката с много страници само хубави разказчета от вече увеличеното ви семейство и да се радваме на снимчици на бебо   heart
Сигурно вече си решила къде да раждаш? Искам да те успокоя,че няма нищо страшно в секциото (щом мен не ме уплаши,значи няма нищо страшно) Знам,че искаше естествено раждане,но щом се е наложило,поне да те успокоя,че изобщо не е толкова болезнено,колкото си го представях  Wink Другото,което искам да те питам е,с каква упойка би искала да родиш?
Аз бих ти препоръчала спинална+епидурална,ако все още не си решила,защото съм била и с пълна(правиха ми операция на 3-та сливица преди години) и събуждането,а и целия ден след това ми бяха отвратителни.  NO Според мен спиналната е доста по-щадяща  good
Хайде стига съм те затрупвала с въпроси  blum  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
*
Публикации: 4634

Разгледай галерията на fiibi_bg

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 24, 2011, 13:18:06 »

Мила ,Ели!Да се включа и аз в тази твоя прекрасна темичка.Пожелавам ти леко да преминат последните дни от бременността ти ,още по-леко раждане и накрая  едно здраво бебче!
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 24, 2011, 15:36:43 »

Момичета, нещо ми е натоварено тези дни и нямах време да пиша.

За партито да ви разкажа: Много готино ме изиграха, мислех си че имам среща само с Теди, а като отидохме в заведението, за което се бяхме уговорили и се оказа, че съм в тотална грешка. Аз изобщо не очаквах и загубих дар слово. Не знаех какво да кажа и как да благодаря на всички! Имаше много сладък надпис на стената, момичетата ми бяха подготвили лента с надпис: Най-красива бъдеща мама, подготвен от Мисс-чето и като ми го сложиха само си помислих: Леле, косата ми е ужасна и толкова съм качила, изобщо за красота какво да говорим  focus Но по-важното е че се чувствах прекрасно и бях много щастлива, че всички тези момичета се бяха постарали да се организират специално заради мен и моето бебче smile Всички подаръци са страхотни, но с единия направо ме уцелиха в десятката. Тортата от памперси, която ми подариха ме срази. Толкова пъти съм си мислила колко хубаво би било  ако като родя някоя приятелка ми подари такава, но никога не съм очаквала да ми се случи, наистина. А фактът че не беше просто купена, а ръчно направена от Валка ме впечатли още повече. Другата страхотна изненада беше картичката, направена от Мили по идея на Деничка. Дени беше запомнила че мъжа ми си пада по концерти и Мили беше съобразила картичката с това. И другите подаръци бяха много готини и мили, персонални и си личеше че е вложен труд и емоция във всеки един детайл. Аз много държа на детайлите и се вглеждам във всичко, понякога ме бъзикат, че вместо да се забавлявам гледам кое как е по разните купони, но просто съм си такава. И в това отношение всичко беше идеално, просто нямаше нещо, което момичетата да бяха пропуснали или за което да си помисля: Е, това можеше и по-добре да стане. В последствие разбрах, че главния инициатор е била розовка, за което много и благодаря smile Не запомних само кой беше направил надписа за стената, за което много се извинявам, но бременния ми мозък беше толкова развълнуван че забрави  blush Но и той беше уникално сладък. Сега седи закачен на щорите вкъщи и си го гледам. А тортата не смея да я пипна, за да не я разваля. Решила съм че като се приберем с бебока вкъщи тогава ще я разваля, а може би и чак след погачата. Вече съм я показала на всичките ми други приятелки и само се хваля на ляво на дясно каква изненада сте ми направили момичета! След като се прибрах, толкова много се вълнувах все още, че явно предадох емоцията и на бебето и се побърка да рита около 1ч без спиране. С баща му направо в чудо се видяхме докато се укроти. Такова ритане до сега не беше правил smile Голямо вълнение беше за всички ни smile

Ето и няколко снимчици, за тези, които не са видяли снимките във фб: http://misskapriss.multiply.com/photos/album/37#photo=54

Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 24, 2011, 15:37:02 »

carlyangel благодаря ти за успокоението за секциото. Аз съм настроена много положително, приемам го като стъпка към срещата с бебето, която трябва да направя. Ако е писано всичко да мине добре, то знам че ще е така smile

echy_ ще раждам в Майчин Дом при д-р Гунев. Надявам се всичко да е наред, харесвам го като човек до голяма степен, има си своите минуси разбира се, но кой ги няма. Като професионалист нямам лично кой знае какви впечатления, защото от скоро го познавам, но много жени ми го препоръчаха и вярвам, че няма да се изложи точно с нас smile

Диди, твоите въпроси са ми най-трудни. Пренесоха ме към момента, в който бях на горещия стол и имаше сума ти въпроси, на които да отговоря smile

С какви чувства чакам датата... ами не знам и аз... Май със всякакви. Нямам търпение от една страна да изкарат малкото човече от мен, защото ми тежи вече и ми омръзна да съм бременна от една страна, от друга, защото ми е любопитно да го видя и да го гушна. Мисля си как ли мъжа ми ще го погледне и какви ли емоции ще изпита, много искам и аз да съм на първата му среща с бебока, но като се има предвид операцията, не знам дали така ще стане или някой ще му го покаже... Другите емоции, с които свързвам деня не са съвсем положителни, защото все пак ни очаква операция... И макар и да съм положително настроена към нея, все пак имам малко страх и притеснения, свързани с нея. Не съм съвсем наясно какво точно предстои, което леко ме изнервя, бих предпочела всичко да ми е ясно стъпка по стъпка, но карай, ще разбера всичко в движение smile

От какво се страхувам... Ами имах един малък момент на страх от операцията, но вече го няма... Не се страхувам от нищо, доста съм уверена в себе си, да ми се чуди човек... Притеснява ме, да не се изнервя много в началото ако не се справям с бебчо и да не си го искарвам на околните, които няма да са ми  виновни в случая. В по-далечен план се страхувам дали ще мога да възпитам добре сина си и дали ще го направя стойностен човек, с принципи, но като се замисля за това и гледам да си го избия бързо от главата, защото ни е далече още този момент smile Най-голяма подкрепа и човекът на когото най-много разчитам е мъжа ми. Няма друг човек, който да ми вдъхва толкова увереност и сила, освен може би брат ми. Това са двамата мъже в живота ми, които наистина ме разбират, могат да ме успокоят и на които мога да разчитам.

Баби под ръка smile Майка ми си е взела отпуска- 3 седмици и ще е тук за 2. Свеки каза че не искала да ни притеснява, т.е. не е предложила помощ... Другата свеки предложи да идва да помага ако има нужда, както и прабабите smile Така че помощ ще има ако се наложи, но аз мисля че след първите 2 седмици, след като се възстановя от секциото няма да имаме нужда от допълнителна помощ, а ще се справим сами с мъжа ми.

Леле, сега видях колко много съм писала. Даже не се побира в един пост. Спирам, че ще ви писне да ме четете smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #28 -: юни 24, 2011, 16:22:38 »

Капризче представям си колко е било вълнуващо на партито и как си се изненадала, разгледах ти нещата страхотни са smile

За раждането не се бой толкова и не го мисли толкова щом се налага секцио така да е, мисли само за срещата с малкото човече smile Имаш на кого да разчиташ това е най-важното smile За в бъдеще не го мисли как ще го възпиташ и т.н. то си идва от самосебе си в течение на времето. Ще сте страхотни родители с мъжа ти сигурна съм smile
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 24, 2011, 16:58:15 »

За в бъдеще не го мисли как ще го възпиташ и т.н. то си идва от самосебе си в течение на времето. Ще сте страхотни родители с мъжа ти сигурна съм smile

Благодаря ти! Силно се надявам да си права! give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: