Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 16:12:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 27   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: КАПРИЗЧЕ вече е мама на прекрасен син Никола!  (Прочетена 16486 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Разгледай галерията на MMariana

Моят сватбен албум

« -: юни 19, 2011, 03:23:09 »

Скъпа моя Ели,

дойде времето, в което и аз на свой ред ви откривам темичка, така както направи ти преди повече от 2 години за мен и сина ми. Знаеш колко много значиш за мен. Ти и Даниел бяхте първите, които видяхте Веско. Ти си повече от съфорумка и появата на най-ценното същество за теб ще значи и за мен много, защото то няма да е още едно форумско бебенце, то ще е детенцето на моята приятелка...Пожелавам ти най-леките финални метри, безпробемно раждане и не забравяй, че най-хубавото тепърва предстои! ЦЕЛУВАМ ТЕ !

« Последна редакция: юли 13, 2011, 13:33:02 от maria_lakova » Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1487

Разгледай галерията на Monikamaria

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юни 19, 2011, 11:10:36 »

Капризче, честита бебешка темичка! Пожелавам ти последните дни преди появата на слънчо да минат много леко и да не усетиш как е дошло времето, когато ще го гушнеш!  heart  heart heart heart
Активен
магито
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 19, 2011, 12:18:34 »

Капризче, радвам се че вече си имаш темичка.Знам колко трудно ви беше и колко искахте това бебенце и знам, че най-хубавото тепърва предстои.Прекрасни, леки и незабравими последни дни с коремчето и ти пожелавам най-лекото раждане и най-сладкия бебок накрая smile
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юни 19, 2011, 12:53:38 »

Капризче, много хубави неща да разказваш в тази тема!!! Wink
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юни 20, 2011, 07:28:43 »

Капризче, Честита бебешка темичка  give_rose

Така дългоочакваната и желана бременност скоро ще Ви донесе най-скъпоценния подарък на теб и съпруга ти - малко синьо вързопче!  yahoo
Искрено ще се радвам да прочета за най-прекрасните емоции и трепети, които съпътсват появата на малкото човече  heart

« Последна редакция: юни 20, 2011, 07:39:52 от Anichka » Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юни 20, 2011, 08:15:23 »

Ели, честита сладка синя темичка мила  give_rose give_rose give_rose
Ще я следя с огромен интерес. Пожелавам ти леки метри до финала, а на самия финал- леко и безпроблемно раждане!!!
Адски се зарадвах когато разбрах хубавата новинка и при вас, и сега определено ще следя всеки написан ред  give_rose give_rose give_rose
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юни 20, 2011, 12:15:44 »

Ели, честита тема и от нас с Цецко и Ники, които наскоро ме питаше кога ще раждаш give_rose give_rose give_rose
Желая ти спокойни финални стъпки до срещата с най- прекрасното същество!!! Аз си те следя и в отчетните теми, и ще продължа с интерес. Леко раждане smile
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #7 -: юни 20, 2011, 12:25:28 »

Честита темичка и от мен give_rose желая ти леко раждане всичко ще е наред сигурна съм smile и в оставащите дни да си много спокойна, с интерес ще следя темата ти
Активен
maria_lakova
Global Moderator
*
Публикации: 4170

Разгледай галерията на maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юни 20, 2011, 12:28:41 »

Ели, честита темичка!  give_rose
Желая ти спокоен и лек последен месец с бебчо в корема и леко и бързо раждане!  good
Много исках да те видя с коремче на живо, но май само със снимките ще си остана.  pardon Нищо, де аз и така ти се радвам и стискам палци всичко да мине добре с най-хубавия финал на бременността и съответно начало на един съвсем нов и по-хубав  живот за вас с Даниел и малкото човече!  kiss2
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #9 -: юни 20, 2011, 13:34:01 »

Ели, колко бързо дойде за среща с вашето момченце.  yahoo yahooПожелавам ти много леки последни дни и едно безпроблемно раждане. Сигурна съм, че вече нямате търпение вече да прегърнете, вашия толкова чакан син.
Активен
Капризче
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юни 20, 2011, 15:36:19 »

Мариянка, мила моя, благодаря за прекрасните думи. Знаеш че чувствата ни са взаимни и че макар и рядко да успяваме да се чуем, приятелството ни си е завинаги.  heart Още си спомням как направих твоята тема, как после се роди Веско и първите снимки, които ми изпрати. Много съм щастлива, че точно ти направи моята тема и много се надявам точно ти да си човека, който да съобщи за появата на нашия малък син smile

Благодаря и на всички, които вече сте писали и за хубавите пожелания smile

За нас какво да кажа smile В отчетната съм доста подробна(както винаги  tease ) Така че тук няма да има с какво да ви изненадам май smile

Бебчо ще се роди секцио, живот и здраве на 11.07. Надявам се да не прояви желание да се видим по-рано, защото доктора е в отпуска до 04.07 и му обещах да го чакаме да се върне.

С покупките сме готови в общи линии, само матрака остана и още някои дребни неща. Ето линк да видите какво сме купили, а също и как се расте моето коремче: http://misskapriss.multiply.com/photos/album/37/37#

Май това е при нас за сега. Ще пиша редовно какво се случва с нас. Прегръдки на всички!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2164

Разгледай галерията на Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юни 20, 2011, 15:45:57 »

Капризче честита темичка слънчице  give_rose Пожелавам ти прекрасни последни дни от бременността и прекрасно бебче.
Защо реши да е секцио ако не е тайна?
Покупките ви са страхотни  Bravo
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Разгледай галерията на MMariana

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юни 20, 2011, 15:58:18 »

Ели, много ще се радвам да съобщя новината на всички тук във форума, сладкишчето ще е Раче, виждам, че сте се подготвили отвсякъде за появата му. Както съм ти казвала имаш в мое лице 24 часова отворена линия за въпроси и отговори. Целувам те много kiss2
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1637

Щастлива мама

Разгледай галерията на Nataliya

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юни 20, 2011, 18:21:47 »

Честита темичка! give_rose Спокойни последни дни от бременността и леко раждане! give_rose
Всички покупки са прекрасни! Със здраве да ги ползвате покрай малкото човече!
Активен
gucci
Global Moderator
*
Публикации: 4714

Обичаме се!

Разгледай галерията на gucci

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юни 20, 2011, 19:19:46 »

Ели миличка честита темичка.Знаеш колко се радвам за теб макар напоследък да не се засичаме.Пожелавам ти прекрасни последни мигове с коремчето и на финала едно сладко бебче.Изглеждаш страхотно,а покупките са много сладурски.Целувки и прегръдки от мен.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: