Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:52:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145680 пъти)

SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: август 24, 2011, 08:47:28 »

как сте булки? Тръпнете ли за събота ?
Да си изкарате супер яко  yahoo yahoo yahoo heart!
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #196 -: август 24, 2011, 17:29:00 »

Така е момичета,времето си лети неусетно...
Аз в момента обикалям цветарските магазини за булченски букет,вашите от къде са?
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: август 24, 2011, 21:27:27 »

Момичета искам и аз да ви пожелая следващите дни да са изпълнени с много хубави емоции, а съботата да е най-незабравимия ден за вас smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: август 24, 2011, 23:54:09 »

rafaeLa, значи знаеш за какъв купон говоря, беше просто  невероятно... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.252905648073193.68126.100000612783613 ето ви малко снимки да видите за какво става въпрос  chee
 Оххххх а аз съм толкова нервна на последък   girl_impossible колкото по-малко време остава, толкова повече нерви хабя... sad
Надявам се на самоя ден да съм спокойна...препоръчаха ми да пийна едно малко преди калабалъка и сутринта да закуся, понеже до влизането в ресторанта няма да имам тази възможност. Съветвам ви и вас да направите същото....
А за изследванията да кажа на тези, които не знаят - прави се само васерман и кожен. Психото и белодробните не ги искат като изследвания, но личния ви лекар трябва да впише в медицинските, че сте пвихично и белодробно здрави. Нас от общината ни върнаха до личния да го допише.
Голяма глупост са тези изследвания обаче...пропиляваш време и пари за едно няма нищо...
« Последна редакция: август 24, 2011, 23:56:59 от AnGeL oF lOvE » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: август 25, 2011, 01:39:41 »

михих Ангелче в един момент бяхме главен информационен център за интересуващите се къде точно сте в заведението biggrin ма после бяхме по съсредоточени в пиене, танцуване и пукане на балони (когато някой от тях случайно паднеше отгоре) biggrin biggrin biggrin
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: август 25, 2011, 09:05:50 »

Няма случайно неща  blum ние ги хвърляхме долу Wink
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: август 25, 2011, 20:53:34 »

Аз моя букет го поръ1вах от един цветарски магазин срещу хотел форум,Мария се казва момичето-беше мн мила,чувам много добри отзиви по принцип за нея........
Тази вечер мисля да се наспя утре ще ходим за последни уточнения с агенцията и за алкохол после съм на маникюр и после мисля следобеда да го отдам на пълен релакс  smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: август 25, 2011, 22:15:17 »

Аз от 10 до 14 часа съм в салона, за различни процедури, после трябва да ида до агенцията, да се видя с оператора, да уточним какво що, и мисля, че до към 5 -5 и нещо ще съм приключила с последните приготовления smile blum
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #203 -: август 30, 2011, 09:19:49 »

Честито на миналите под венчилото тази събота!  weddingday
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #204 -: септември 03, 2011, 08:33:11 »

хейй, не останаха ли старозагорски булки във форума smile
Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #205 -: септември 05, 2011, 19:22:30 »

Останаха,като например една от тях съм аз smile
Но тези дни бях заета да ходя на др сватба.А иначе се старая да не се поддам на стреса,тъй като останаха 11 дни. Wink
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #206 -: септември 06, 2011, 13:56:34 »

сигурна съм, че ще се справиш! горе долу колко ви излезе това сватбено удоволствие и ползвахте ли агенция...
Аз честно казано съм малко скептично настроена към агенциите. За мен са излишно хвърлени пари, ако човек е поне малко сръчен и има добри приятели! Нооо това си е мое мнение smile
Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #207 -: септември 06, 2011, 20:18:07 »

kafence,аз не наех сватбена агенция за да ми организира сватбата.
Сама заедно,разбира се,с половинката организираме по-голямата част от сватбата.И все пак си наех декоратор за ресторанта и ритуала.Наехме пакет от услуги пак от сватбена агенция,които включват видео,фото и dj . smile

Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: септември 07, 2011, 00:31:18 »

Здравейте момичетаааааа, ето ме и мен на линия  Girl_hide в омента сме наморенце, и си прекарваме хипер яко. Сватбата мина даже по-добре от очакванията ми, но за съжаление много бързо свърши  cray
Кафенце видях, че си  питала за сватбена агенция - ние ползвахме, излезе ни 350 лв., като в цената бяха вклщчени:окраса на ресторанта, подредбана маси, както и всички ритуали на сватбата. Аз лично съм много доволна и не съжалявам, че я наехме. От друга страна и ти си права. Ако си го правиш сама, ще си изпипаш всичко до последния детайл. Но имай предвид, че окрасата се прави в деня на сватбата, и то час преди Вие и гостите ви да влезете в ресторанта. А точно тогава, повярвай ми, изобщо няма да ти е до това. Главата ти ще гърми от всичко останало - гости, как изглеждаш, как ще мине всичко, кога ще дойдат да те вземат, всичко ли си подготвила...такива неща. Так че съвет от мен - наемете си агенция само за окрасата. или попитайте в ресторанта дали нямат тяхня. Много ресторанти вече предлагат тази услуга.
Надявам се, че съм била полязна, от мен чао0о за сега и до нови срещи.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: септември 07, 2011, 00:34:21 »

Качила съм няколко снимки от сватбата, ако имате желание ги разгледайте Wink
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: