Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 06:55:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г. (Прочетена 39847 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Отг: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.
«
Отговор #60 -:
юни 20, 2011, 09:09:29 »
Ами сигурно и на манекенката косата седи като "разплетена кошница", просто е снимана под тъкъв ъгъл, че стои съвсем подредено. Освен това е руса, така личат всички премятаници. Пък и никой не знае колко изкуствени кичура има.....Според мен, прическата ще стане много хубава.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
юни 20, 2011, 19:31:47 »
Момичета искам да благодаря на всички ви за пожеланията за вчерашният ден
mynicheto надявам се на сватбената прическа да се постарае повече
svekarva и аз си мислех че понеже е руса и затова се вижда по-добре и стои някак по-добре ,но това съм си избрала и няма да правя повече пробни прически на други модели
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
юни 22, 2011, 08:49:21 »
Panteryx, до колкото си спомням ти щеше да си декорираш тортата сама. Днес попаднах на един сайт и мисля, че може да ти е полезен.
Ето
виж го. Аз го пуснах и в темата за тортата, но не знам дали ще го видиш там и за това реших тук да ти пиша. Като го потърсиш в google излиза и адреса, във Волуяк се намира. Ако ходиш до там и ти кажат някакви цени, моля те сподели ги
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
юни 22, 2011, 16:46:44 »
V_e_S_i това е много полезно ,но аз се отказах сама да си декорирам тортата ,защото ако си поръчам една обикновенна бяла торта ми излиза колкото да си поръчам готова украсена сватбена
няма значение дали си я поръчваш чисто бяла или с някаква украса отгоре и цената си е една и съща.
За последно се спрях на тортите на Неделя която ще си я поръчам готова от каталог и ми излиза 1.85 лв. парчето,което е вече поносимо пък и тортата е много красива
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
юни 22, 2011, 17:04:01 »
Имаме си вече халки юпиии ,много си ги харесвам
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #65 -:
юни 23, 2011, 08:13:09 »
Честито за халките
Пантерикс, вие вече успяхте ли да си извадите медицински?
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #66 -:
юни 23, 2011, 08:39:44 »
Браво, халките ви са много хубави, да са ви честити!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #67 -:
юни 23, 2011, 15:56:58 »
Класиката си е класика
само където толкоз много се беше притеснила за тях. Хайде да са ти честити и както се казва със здраве да си ги носите
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
юни 23, 2011, 17:52:36 »
Благодаря ви момичетаа
и на мен ми харесват въпреки ,че са класически модел
plesure да извадихме медицински и сме почти готови със всичко.Тази събота ще ходим до заведението в което ще празнуваме да уточним напитките ,храната и ух тази пуста украса
Казвам пуста ,защото ми искат само 150 лв за балони
ами естественните цветя и панделки-манделки ,джувки
Говорих със управителката за украса около 300 лв и повече от това да не надвишаваме и сега ми сервира ,че тези пари не стигали
еми не знам за някой може и да не са никакви пари ,но ние можем само толкова да си позволим И ТОЛКОВА СЕ ЯДОСВАМ
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #69 -:
юни 23, 2011, 22:39:45 »
И на мен много ми харесват халките! И ние избрахме класически (но не от злато). То ние сега казваме класически ама за децата и внуците ни ще са "нещо различно", просто защото повечето двойки избират нещо "по-така" и вече класическите не са толкова популярни
.
Ехеее тия са се оляли! Още 150 лева при положение, че сте казали каква ви е границата?!
Няма ли начин вие да си купите и надуете балоните? Ама то пък няма да има време за това... Хммм супер гадно се получава. Дано намерите решение, защото наистина е нахалство ти да казваш колко може да си позволиш, те да се съгласят и после да ти искат още. Е, ти откъде да ги вземеш тия пари, братче? Да си ги набереш от някое дръвче?
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #70 -:
юни 24, 2011, 08:44:31 »
panteryx
не се ядосвай, при нас също искаха 120 лева за балони само и ние си занесохме наши надути пък те си направиха вече декорацията с тях (ами не виждам смисъла да даваме много пари за балони с хелии като децата им видяха сметката веднага...) та за украсата и на нас ни излезе 400 лева но имаше малко повече неща за които не бяхме предвидили че така ще се получат, но след дъжд качулка...та настоявай си че повече от тези пари не можеш да дадеш и толкоз...
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #71 -:
юни 24, 2011, 09:09:25 »
Не се ядосвай всико ще се нареди. Може пък управителката просто да си те пробва дали си склонна да дадеш повече пари от отделените за тази цел. Просто й кажи, че това са отделените от бюджета и да се опита да се вмъкне в тях. Няма смисъл за по-големи разходи след като не се знае дали ще издържат даже и до празничния обяд.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юни 25, 2011, 10:57:58 »
Здравейте пак момичета
продължават да ме сюрпризират 2 седмици преди сватбата
направо толкова съм избесняла ,че вече не знам.....
Днес ще ходим до заведението и не знам ,какво да им кажа за броят хора ,които ще присъстват ..
Постоянно някой в последният момент се отказва
от 35 човека станаха 25 и вече откачих ,защото съм навъртяла един тон телефони и всеки все едно и също еми не знаммм ,дали няма да съм зает или по-лошо да да ще дойда и ми сервират ,че няма да дойдат.
Толкова ми е тъпо ,че се чудя дали изобщо да се откажем отзаведението и това е,защото да заемаме огромна дискотека-клуб на наши приятели и накрая едва 25 човека
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #73 -:
юни 25, 2011, 11:41:25 »
мила
panteryx
не се отчайвай и не го мисли пък в крайна сметка те губят като не дойдат, а за ресторанта говори с управителката и кажи какво е положението, мисля че ще те разбере и ние не знаехме колко човека ще дойдат но пък не съм се ядосвала и разваляла настроението покрай сватбата
кажи и около 30 човека +,- и това е...
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #74 -:
юни 25, 2011, 17:27:33 »
Не се ядосвай не си заслужава. Ще дойдат тези, които Ви уважават. Нли Вие с кумовете и родителите Ви ще сте там. Не позволявай на никой да ти развали деня. Това все пак е Вашият ден и никоий с нищо не трябва да го помрачава. А относно ресторанта Ивето е права - говори с управителя и му обясни, че с точност неможеш да дадеш бройка + - няколко човека. Нека имат готовност за повече пък ако не дойдат здраве да е. Или да им кажеш предния ден на 100% бройката..
Въпреки всичко не се отчайвай, а се усмехни напук на всичко и ще видиш как в деня на сватбата всичко ще бъде наред
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...