Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:54:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: carlyangel е щастливка голяма, защото е на Лори мама  (Прочетена 7958 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: декември 25, 2011, 23:04:33 »

Благодаря ви момичета за прекрасните пожелания.  heart heart heart
Ние изкарахме празниците 3-мата у дома и съм много доволна.Беше много хубаво и спокойно. Girl_hide
Ето и няколко снимчици:

Весели празници на всички от нас smile
« Последна редакция: декември 25, 2011, 23:06:07 от carlyangel » Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: декември 28, 2011, 00:28:45 »

Петя,честно ти казвам от самите снимки си личи колко спокойно и хубаво сте си прекарали празниците...браво! Bravo Много сте хубави! give_rose
Искам само да те попитам дали малката ти сладурка все още се радва и си играе с тази играчка,която се дърпа и вибрира и издава детски смях? blush (вижда се на 5та снимка)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: декември 28, 2011, 19:32:03 »

Да,точно сега й е най-интересна,защото заякна и успява да я издърпа.Другото,което е,че обича да лапа дръжката и да си чеше венците.Малко 2 в 1 се получава.
Роси,много ти благодаря за хубавите думи.Наистина изкарахме страхотно. LOVING
Поздрави на малкия Дени.  heart
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: декември 28, 2011, 19:43:19 »

Малката Лории е мн сладкааааааа,ще и изпапкам бузкитеее smile И вие сте страхотни наистина, не се и съмнявам че сте си прекарали добре smile

Най ме кефи снимката със списанието smile
целувки и Весело изкраване на Новата година
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: декември 28, 2011, 23:29:13 »

Кате,много си мила.  heart heart heart
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: декември 29, 2011, 23:47:54 »

Ех, че красива госпожица има тук. А и мама е много хубава. Имаш ли още килограми за сваляне? Изглеждаш много, много добре.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: декември 30, 2011, 09:02:16 »

Много сте хубави семейство пу пу пу. А малката е просто съвършенна. Весело изкарване на новата година.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на niksha

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 01, 2012, 10:07:47 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Да са ни много здравички и послушнички дечицата. За нас също много здраве, щастие, късмет. Много успехи през новата година. Да бъдем най-обичаните майки и жени   kiss2
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #203 -: януари 20, 2012, 22:12:36 »

carly, как сте с Лори? Отдавна не си писала как се развивате, а вече сте големи и интересни. Лори е много сладка, прилича на теб усмихната на снимките. Целувки от нас  give_rose
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 02, 2012, 18:12:35 »

Петя, как сте с Лори, отдавна не сте се разписвали smile
Какво правите, подготвяте ли  се за 1-я РД на малката принцеса?
Честита 11 месечинка give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 02, 2012, 20:19:09 »

Боги,как си се сетила само за нас? Girl_hide Направо ме изненада,благодаря ти. blush
Ами да,точно днес обсъждах как да го направим с първия рожден ден и решихме да поканим на самата дата роднините на обяд,а на следващия ден приятели с дечица.Мисля,че този вариант е оптимален.
Иначе сме добре,разхождаме се следобед.Вече мога да се похваля с непрекъснат сън по цяла нощ.То имало рахат и за нас така. danceg Има вече 4 зъбчета-2 горе,2 долу.Изправя се и ходи,но държейки се за разни предмети.Иначе лази активно.Шегуваме се,че то с лазене и до Цариград се стига. tease
Казва 'ма-ма','та-та',не','да'/'не' знае какво е,но не съм убдена,че 'да' го свързва с нещо/,сочи с пръстче нещата,които желае,а когато иска нещо казва 'бръъм'. blum
Хапва доста добре от 2 седмици насам,преди това имаше период,в който отказваше обяда и бяхме на АМ.Мисля,че се дължеше на зъбоникненето.Иначе попарата й е любимо ядене-независимо дали е пила сутрин АМ,изяжда с апетит 5 сухара. Bravo Нарочно не й правя повече,защото и без това ми се вижда множко.На обяд яде нещо сготвено или пюре,ако сме навън,а следобед хапва каша.Значително увеличи количеството АМ и вече пие по 9 дози сутрин към 7-8ч.Пробвах и храна от ДК,но не се хареса.
mstoqnova бе така добра да ми предостави 4 купона за детската кухня,понеже заминаваха по празниците.Ходих и взимах,но освен една млечна супа,друго не хареса. pardon
През деня спи 2 пъти-веднъж преди обяд около 1-1.30ч. и следобед около 2 часа.Вечер ляга към 19:30ч.-20:00ч. в нейната си стая.Заспива моментално. smile
На тегло предния месец беше 8500гр,а на ръст 74см.
Лора е все така спокойна и кротка,не ме натоварва по никакъв начин-занимава се сама с играчките си и особено много се заиграва с една кола-проходилка,която мои колежки ни подариха.Разглобява я,ремонтира я и пуска мелодийките на клаксона. blum Не плаче,не мрънка,навън е кротка,не драпа да излиза и колкото и да се разхождаме,си гледа от количката спокойно и си дърдори нещо нейно.През почивните дни имахме една среща с мами от друг форум и на всички им направи впечатление колко е кротка.Едната дори ме предупреди 'Само да съм те чула да се оплакваш от нея.'  blush  tease
За себе си мога да кажа,че напълно се възстанових след бременността и се чувствам много добре.Нямам вече килограми за сваляне,но продължавам с режима,понеже е много здравословен и с него се чувствам идеално.Тази година сме твърдо решени да ходим на море.Ще бъдем само двамата,а Лорито ще ходи на гости на майка ми. smile
Ето и малко снимков материал:

с памперс на главата  tease

На гости на леля Диди/моя колежка/

« Последна редакция: май 02, 2012, 20:21:10 от carlyangel » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Мама на прекрасен син :)

Разгледай галерията на Ивето

« Отговор #206 -: май 17, 2012, 14:12:18 »

Еййй ама сте ми хубавици големи вие heart

Още малко и ще празнуваме първия РД, четох в темата на Капризче, че няма да правите детско парти-ами то не си заслужава като нямате толкова приятелски сем. с деца...Ние имаме и както се очертава бая народ ще сме... girl_wink

Много е пораснала малката Лори да я нацелуваш от нас с Краси и поздрави...

П.П. гледам, че сте с нова количка, удобна ли ти е, че и аз съм и навита ама не съм решила още дали си заслужава т.к. Краси върви финничък като мама и тате май ще избутаме лятото с комбинираната... smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 17, 2012, 15:44:10 »

Иве,привет! chee Ами,много е удобна дори,направо съжалявам,че още в началото не си я взехме,понеже си има напълно легнало положение и изобщо като цяло е супер.Не е толкова тежка и не заема толкова място като комбинираната,което беше и причината за закупуването й.Аз бях предубедена към триколките,но определено не съм била права и според мен по нищо не се различават от другите,съвсем стабилна е.И Лора не е голяма-8400гр. е,като я гледам няма да има 9 килограма за годинката. pardon
Вие колко кила сте,че викаш фини вървите?  blum  Точно там е проблемът,че при нас познатите са или без деца,или са в различни възрастови групи и ще стане някаква лудница,а аз не искам така.Все пак тя е малка и няма как да си играе с някой на 5 год.,примерно. pardon
Драсни и ти малко в темичката,де.Кажи как върви при вас. give_rose
« Последна редакция: май 17, 2012, 15:49:19 от carlyangel » Активен
kateto87
Професор
Публикации: 361

Разгледай галерията на kateto87

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 18, 2012, 13:24:00 »

carlyangel   give_rose привет от мен ,не съм писала скоро smile но много сте порастналии  направоооо   yahoo Лори е толкова сладко момичее:) А ти изглеждаш страхотноооо smile
 да си изкарате прекрасно първия рожден ден smile целувкиии
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: