Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:53:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 14   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: carlyangel е щастливка голяма, защото е на Лори мама  (Прочетена 7958 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: май 18, 2011, 12:26:45 »

Охооо,значи май наистина ще си по-рано.Това падане е характерно именно за седмицата,която ти е по лентичка.Това за видеозона е малко относително,та и ти като мен ще раждаш слонче  blum sarcastic
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 410

Разгледай галерията на vilenceto

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 18, 2011, 14:02:22 »

Честита темичка !!!!!  give_rose 
все си мисля , че последните трепети и вълнения преди срещата с бебока  baby_girl са най-силните моменти от цялата бременност.
пожелавам ти леко раждане на малката принцеса  !!!!
« Последна редакция: май 18, 2011, 14:04:33 от vilenceto » Активен
rosit@
Баш Майстор
**
Публикации: 1858

Разгледай галерията на rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: май 18, 2011, 14:25:10 »

carlyangel честита темичка и от мен,мила!Желая ти едно много леко и безпроблемно раждане и най-важното-едно здраво бебче! give_rose
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #18 -: май 18, 2011, 16:16:25 »

carlyangel, честита темичка, реших, че ако не се разпиша сега щях направо за бебка да честитя girl_wink
Стискам палци да мине всичко бързо и скоро да се гушкате с малката ви красавица(какви са тези слончета?) и много да ви радва heart heart heart
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 18, 2011, 16:24:00 »

Хахах,мерси,Малинке  Wink
Ами понеже всички лекари обичат да изкарват по ехографски замервания бебчетата "едри",та и нашия така  pardon И моята приятелка се готвеше да посрещне бебе-гигант,тежащо 4500гр.,ама едвам закърпи 3300гр.  sarcastic та за това викам,че по изчисления на лекаря и моето се очаква да е слонче ахах  blum
Дори майка ми,дето е акушерка и би трябвало да е наясно,че мерките са много относителни,взе да се връзва и сега се е притеснила дали комплектчето ще му стане  Wink Дори вчера взе да ми предлага да купувала 26 размер боди,вместо 22 съответно веднага бе скастрена laugh
За това викам слонче  girl_wink
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #20 -: май 18, 2011, 16:39:54 »

А, знам ги какви са - в Пловдив 3 ма лекари ми отказаха да ме израждат естествено( първескиня с такова огромно бебе, с голяма глава - само секцио).  girl_impossible
Активен
Monikamaria
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1487

Разгледай галерията на Monikamaria

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 18, 2011, 23:15:23 »

Мила, честита темичка!!!  give_rose Пожелавам ти да родиш много леко и скоро-скоро да гушкаш слънчицето!!! Да е живичко и здравичко!  heart От сега ми е любимка, тъй като ще носи едно от най-любимите ми имена, май.  baby_girl
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 18, 2011, 23:33:32 »

Благодаря ти,Мони  Girl_hide
И аз го намирам за изключително нежно и женствено име,а и вече така си свикнах да си я наричам Лори,че не мога да си представя да носи друго име.
Виле,Роси благодаря ви  give_rose
Роси,теб те чакаме и ти да се появиш скоро на фронта на бебешките темички  blum
Та,Лори днес е изключително шавлива,поради факта,че цял ден се трудя над рецензията на дипломната ми работа.Сигурно я притискам при седянето на стола,но се опитвам да седя максимално изправена.Въпреки всичко,чат пат получавам по някой болезнен назидателен ритник в ребрата. Xixixi
Тази събота и неделя ще местим голямата маса,която сега се намира в хола,в трапезарията за да направим място за кошарката.Мама ще дойде за 1 ден да донесе нивото на легълцето,повивалника и някои други дреболии.Трябва да излезнем и да купим и ваничка.Мисля да не взимаме допълнително приспособления за къпане на новородени,понеже не мисля,че съм чак толкова неопитна.  blush
Тези от КАТ още не са ми изискали шофьорското досие и скоро ще има бой на негри в тъмна нощ  beating
« Последна редакция: май 18, 2011, 23:35:59 от carlyangel » Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Разгледай галерията на savka

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 19, 2011, 10:13:54 »

carlyangel   give_rose give_rose give_rose ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА
Малко остана до насрочената дата  smile  girl_wink
Ние наистина може да се засечем с теб в болницата  smile само да видим кога нашта госпожица ще реши да излиза  smile 
Аз много се чудих за повивалника -дали да взимаме изобщо и какъв да е .
Нали има едни по твърди и другите по меки -още се чудим  smile
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 19, 2011, 10:21:21 »

Капризче благодаря ти  give_rose И аз следя как върви при теб  blum На финалната права си и скоро и на теб ще правим темичка,но там обувчиците ще бъдат сини Girl_hide   yahoo Дано твоят момък не е зает,че ние си търсим зет,а се оказа,че момчетата бебчета са рядкост напоследък,а отгоре на всичко са и заети  Wink blum  sarcastic
Ехее, значи за мома да не се притеснявам  tease
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: май 19, 2011, 10:25:11 »

Савче,той нашия повивалник си върви към кошарката,не е отделен шкаф.Мисля като стане малък тогава да взимаме по-голямо шкафче отделно за повиване.И аз се надявам да се засечем в болницата!Не че ще приличаме на себе си,но може и да се познаем  girl_wink
Капризче,обещавам да я възпитам добре  tease
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 356

Разгледай галерията на mstoqnova

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: май 20, 2011, 09:52:19 »

Ей честита темичка и от мен  give_rose  леко и безпроблемно раждане мила и едно здраво бебче на финала.

Като гледам вече сте си готови да си я посрешнете момата  smile  Остана ли още нещо за приготвяне? Ти как се чустваш? Ами снимчици няма ли да ни покажеш?  blum
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Ти си най-страхотния човек,който съм срещалa!

Разгледай галерията на BeRa

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: май 21, 2011, 22:03:58 »

carlyangel честита темичка милаа  give_rose
хайде не остана до твоята среща с малката сладурка.
Пожелавам ти много положителни емоции и мисли, леки последни метри и леко и неусетно раждане, а резултата е ясен - сладка и здрава бебка  Momy

air_kiss air_kiss air_kiss
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #28 -: май 21, 2011, 22:12:57 »

carlyangel, хайде съвсем мъничко остана  yahoo Стискам палци всичко да мине по план и да си гушкаш скоро малката Лора  (и на мен много любимо име, като малка си кръщавах куклите така)!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: май 22, 2011, 20:56:50 »

Берче,Юле благодаря ви момичета за готините пожелания  give_rose
Миме, ние сме напълно готови за посрещане,дори днес разпънахме кошарката и разместихме окончателно мебелите,така че да е удобно.  good В събота очаквам пратка от майка ми с дрешки за бебка,понеже тя имаше за задача да напазарува  smile
Също така днес купихме нови дръжки за всички шкафове в къщи,понеже старите са метални и с много остри ръбове.Бях дала памучната рокля,която си взех за изписването на шивачка да й скъсят ръкавите и да я постеснят горе в бюста (за съжаление гръдната ми обиколка не се увеличи особено,за сметка на драстично порасналото ми дупе  blush ) и днес си я взех.
В най-голямата жега си направихме една голяма разходка,защото заседя ли се повече от 1 ден в къщи,получавам отоци.Тези дни ми се появи зачервяване в областта на бедрата,горе към интимната област.Подозирам,че е някакво подсичане и сега се мажа с кремчетата на бебка,един вид ги пробвам  sarcastic Има голямо подобрение!
Остана да вземем матраче за кошарката,ваничка и термометър smile
Утре по светло ще снимам как сме подредили стаята  give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: