Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:53:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 14   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: carlyangel е щастливка голяма, защото е на Лори мама  (Прочетена 7958 пъти)

Nastiq
Сватбар
Публикации: 150

Бъдещо мамче :)

Разгледай галерията на Nastiq

« -: май 16, 2011, 21:47:15 »

heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
Петя и твоя ред дойде да имаш своя темичка!
Пожелавам ти леки и спокойни оставащи дни, едно безпроблемно раждане и накрая най-важното - едно здраво бебче, което да носи много радост на теб и цялото семейство!!!
heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

Разкажи ни  как се чувстваш, до къде си стигнала с приготовленията и сложи някоя снимчица и в тази темичка  give_rose
« Последна редакция: юни 23, 2011, 22:04:46 от fiibi_bg » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: май 16, 2011, 22:24:48 »

Аууу,Насте,много ти благодаря!  Girl_hide Много хубаво ми стана като видях темичката.Сега ще си имам свое кътче,където да давам отчет за бебка  yahoo  blush
Ние вече си имаме всичко.Миналия ден сестра ми ми бе на гости и ми донесе някои неща,които майка ми бе приготвила-предимно памперси и адаптирани млека,понеже са с дълъг срок на годност.Също така и памучни пеленки,с които след къпане да подсушаваме бебка,няколко кремчета Penathen и стерилизатор с шишенца.Много държах на кремчето на Пенатен,понеже,когато работих като Au-Pair(детегледачка) в Германия,мажехме бебчо с него и за мен то е най-доброто.За бебешки шампоан и друго нямам претенции,но за кремчето си държа да е това  good
Кошарката ни е от тези мобилните на Chipolino,дадоха ни я кумовете,които са и мои братовчеди  good.
За дрешките отговаря майка ми,имам й пълно доверие  good.Голямо предимство е да имаш майка акушерка  blum  Аз също имам опит с бебета,но все пак тя е по-компетентна и знам,че след изписването ще бъдем в добри ръце  good За малко това нямаше да стане,понеже тя работи в Италия и сега се прибра заради мен,но можеше и да не й дадат отпуска  nea
Разместили сме мебелите така,че кошарката да е точно до главата ми.Усещам,че честичко ще си взимам бебка при нас в леглото   blush само мисълта как се гушкаме тримата просто ме умилява до безкрай  cray
Една съседка дойде да остави 3 торби с дрешки от нейната внучка,която живее в Испания.Още се двоумя какво да правя с тях  huhhuh.gif Ще ги изпера и изгладя,а пък ако нещо ми влезне в полза ще го решавам на момента и така  good
Утре съм на преглед от 13.30ч. при д-р Карагьозов,който ще ми прави секциото в Селена.
Скоро ще кача и малко снимков материал.
Още веднъж,много благодаря за темичката  give_rose
« Последна редакция: май 16, 2011, 22:29:14 от carlyangel » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 583

Г-жа Ангелова

Разгледай галерията на ♥_Veni_♥

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: май 17, 2011, 16:37:39 »

Айде мамче, дойде и твоят ред да си имаш темичка.
Пожелвам ти едно леко раждане (лека операция и  give_rose ) и едно бързо въстановяване.Виждам,че вече почети сте готови за новият член на семейството.
Ти как си, как минават псоледните дни от бремеността,бъдещият  татко вълнува ли се?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: май 17, 2011, 17:00:34 »

Мерси Вени smile
Ами вълнува се,дори ще си вземе неплатен отпуск в деня,когато е насрочена операцията.Иска да види бебчето  Girl_hide
При нас има новини!Днес бях на преглед при лекаря,който ще ме поеме за операцията.
Прегледа ме за разкритие-нямаше,след това и на ехограф.Погледна и каза,че бебка е вече 3450 гр.
Каза,че до 2 Юни ще стане над 4 кг.  good Каза,че е напълно зряла. След това записахме 2 Юни в оперативната програма на "Селена".Операцията ще е по обяд.  yahoo Другата седмица в понеделник ще ми насрочи среща с анестизиолога и така.Изобщо всичко си идва на мястото и аз нямам търпение да дойде деня с главно "Д"  Girl_hide  Yes
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 17, 2011, 21:05:20 »

Леле, тук вече има и дата и едно готово за излизане бебче  smile
Голяма емоция са значи тези раждания!!! heart
Чакай аз да попитам за нещо, защото не ми е ясна много системата в България - като е със секцио дават ли ти го детето веднага, в смисъл на кожен допир и за кърмене? Чувала съм от познати, че са им забранявали да кърмят първите 2 дена (може да е само в отделни болници). Питах за практиката тук и ми казаха, че такова нещо нямало, та много ми е интересно дали е обща практика в България...
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: май 17, 2011, 21:36:36 »

Ами в болницата,в която ще раждам ти го дават.Първо те питат как се чувстваш и ако искаш можеш да започнеш да си го кърмиш.  good Но тази болница е частна и тук нещата седят по друг начин,та може и да е вярно това,което са ти казали,но съм по-склонна да го отнеса към държавните болници,понеже там все пак не ти дават много право на избор.Една моя колежка роди планово секцио със спинална упойка и на същата вечер са я питали дали желае детето да си остане при нея и тя да го храни или да го отнесат.Тя го е взела,но после каза,че й е било доста трудно,понеже не се чувствала добре,та вика ако решиш да се правиш на герой,да знаеш,че не е лесно. blum  Според мен всичко зависи от това как ще се чувства човек.Аз съм изключително позитивно настроена и смея да твърдя доста инат,така че стоически ще изтърпя всичко и за сега планувам да си го взема бебчето при мен,но само сабя ще покаже  pardon  girl_wink

П.П.Искам да допълня,че не вярвам сляпо на килограмите,които лекарят ми казва и знам,че всичко е относително и доста пъти се получават големи разминавания,но пък му имам доверие като казва,че бебчето ще бъде зряло  good
Чувала съм само хубави отзиви за лекаря и като отношение ми се стори много човечен и внимателен.Излъчва едно спокойствие и доброта.
Като чета из другите форуми,все повече се убеждавам,че съм направила добър избор.  give_rose
« Последна редакция: май 17, 2011, 21:42:07 от carlyangel » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: май 17, 2011, 21:46:33 »

Да, да, и двете истории са на момичета родили в държавни болници. Значи ясно, може и така и иначе  huhhuh.gif. Дано да се промени практиката към по-добро, поне да ти дават избор, защото и в двата случая които знам кърменето не е потръгнало до голяма степен заради това.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 17, 2011, 21:56:17 »

За съжаление,тук в доста отношения нещата са такива,че не ти дават избор  nea Просто закостенял манталитет ли,лоши навици ли,не знам и аз. pardon Тук ако случайно имаш някаква претенция как бебчето ти да бъде обгрижвано или с какви памперси да бъде повивано си една лигла,на която после се присмиват  beating  crazy.Казвам го по повод няколко случая на мои колежки,които настояха децата им да бъдат повити с определени памперси,които естествено си бяха донесли.В отговор получили обилна доза подигравки и присмех  NO и били "анатемосани" като фанатички  nea Абе въобще на тази тема съм като кибрит пред газова колонка  focus - много се паля  diablo
Аз не казвам,че човек трябва да се меси в работата на акушерките и акушерите,но в край на сметка мнението на майката би трябвало да бъде зачетено,а не на нея да се гледа като досадна притурка към бебето. good
« Последна редакция: май 17, 2011, 21:58:39 от carlyangel » Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #8 -: май 17, 2011, 22:22:55 »

Като казах аз, че са с бързата поръчка форумските бебета, ти ми се смееш, а ето че и при теб не е останало Girl_hide Пожелавам ти да си много спокойна в последните дни и едно мноооого леко раждане на твоето красиво момиченце baby_girl
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: май 17, 2011, 22:35:37 »

госпожица  наистина пристигат с бързия влак-кога си гледах теста,кога започнах да се подготвям за раждане  huhhuh.gif Просто времето мина много бързо.Донякъде съм облекчена,че всичко е зад гърба ми,понеже периода беше доста каръшки и сапътстван с много перипетии и бюрокрация.Не бих казала,че ще ми липсва,защото знам,че ме очаква нещо много по-хубаво  Girl_hide
Много ти благодаря за пожеланията,сигурна съм,че са от сърце и ще се сбъднат  heart  give_rose
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: май 17, 2011, 22:37:01 »

carlyangel честита тема. Ще следя с интерес какво се случва около теб и бебока smile Само хубави новини да ни споделяш  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: май 17, 2011, 22:54:12 »

Капризче благодаря ти  give_rose И аз следя как върви при теб  blum На финалната права си и скоро и на теб ще правим темичка,но там обувчиците ще бъдат сини Girl_hide   yahoo Дано твоят момък не е зает,че ние си търсим зет,а се оказа,че момчетата бебчета са рядкост напоследък,а отгоре на всичко са и заети  Wink blum  sarcastic
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Разгледай галерията на mgoranova

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: май 18, 2011, 11:35:53 »

Честита темичка  give_rose!
Благородно ти завиждам, че вече си имаш дата за секцио. Мен сигурно към датата на термина ще ме хване шубето, затова завиждам на мами, които си знаят и могат психически да се подготвят.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 18, 2011, 11:45:57 »

mgoranova на теб много малко ти е останало.Аз дори се чудех къде се изгуби  smile Някакви признаци при теб?  blum
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Разгледай галерията на mgoranova

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 18, 2011, 12:01:49 »

Carly, при мен малко объркано.
Това ми е лентичката по ПМС, а поради по-късната ми овулация ми преизчислиха термина с две седмици по-късно и сега е 13-ти юни. Мисля, че с теб имаме 1 ден разлика. На последният видеозон, ни изкараха, обаче големи и лекарката се пошегува и каза, абе май ще се окаже първата дата вярна.
Признаците при мен са: смъкване на корема (напипвам си ребрата, ура!), болки в кръста (главата пада в малкият таз), на медицински език казано главата е ангажирана, но нямам разкритие още.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: