Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:49:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 6 7 [8]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Тук пише Minalina, че син Боян си има!  (Прочетена 4703 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #105 -: декември 12, 2011, 21:57:04 »

Скоро не сте се отчитали тук  girl_wink
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 13, 2011, 11:49:52 »

Не сме, но и време не ни остава smile
Всичко е прекрасно, само времето не е, но нали е зима. Поне украси бол за правене на зимни снимки smile
Чакаме с нетърпение Коледа - укрсихме си елхата и всеки ден и се радваме.
Моето малка Пантерка расте невероятно бързо, става все по-любознателен, спокоен и усмихнат, за радост на мама. Прекарваме много време в игра, занимания, разходки (вчера излязохме по обяд и се прибрахме посред нощ... е, не бяхме цял ден по улиците, разбира се). Смeeм се постоянно с глас, "говорим" и си познаваме най-близките, като на всеки обръщаме внимание с различна реакция (това за имитацията в ранната възраст е много вярно). Енергия бол у това дете, особено, когато го съблечеш. Трябва да ходим да живeeм някъде на топло, така ще е най-доволен biggrin
В четвъртък мама започва отново работа и нова организация по кърменето. План график имаме ако има спънки, включително и баба му да го докарва на обяд. Захранването върви много сладко - голяма игра е и много забавно да гледаш как малкият открива новите вкусове, текстури. Ядем по миниатурни хапчици, но и аз не бързам заникъде, важното е кърма да има. Стискайте ни палци!

Активен
магито
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 13, 2011, 20:51:05 »

Днес те четох и ти се радвах.Мног се впечатлявам от теб и от Аничка и искренно ви се възхищавам, как преобръщате целия си график и правите всичко възможно, за да кърмите.Браво.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

Разгледай галерията на Anichka

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: декември 15, 2011, 17:52:15 »

миналина, лек първи работен ден give_rose днес! А като се върнеш от работа ще получиш най-голямата усмивка на света  heart
Искам да ти пожелая бърза и нестресираща адаптация. Обещавам ти, че след 1-2 седмици цеденето ще се превърне в рутина. При мен има спадове в кърмата, но като цяло се регулираха нещата. Ще има кърма за Боянски, ще видиш. Какво реши за шишета? Или баба ще храни с лъжичка? Няма лошо в лъжичката - и аз и сестра ми сме били без шишета. Просто е по-бавно.

Как да Ви забравя за мини празника. 8 юни е специален ден  heart
Много ми е мило как разказваш за Боянчето - нямам търпение да Ви следваме в захранването. За сега и Леа ни разпознава безпогрешно, много добре знае при кой какво върви...Например при майка яде по 150мл мляко, при Влади - най-много 100, като се приберем от работа и колкото и да е изморена/кисела, направо светва и започва да пее, да се смее...Знае, че татко й я носи и като я вземе и започва да се хили с глас  tease Наскоро се научи и кои са 'чуждите хора' и се пробва пък да плаче от тях  crazy Сигурно е период.

Магито, такъв комплимент не бях прочитала за себе си и направо ми стана хубаво на душата. Благодаря ти  give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на minalina

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 16, 2011, 00:49:29 »

Маги, благодаря, много мило! Ами то кърменето вече е песен, като сравня с началните мъки и болките от кандидата, сега направо си свиркам smile
Ани, хиляди благодарности за подкрепата! Супер важна е за мен. Стана ми мило, че днес толкова хора се сетиха и пратиха съобщение или мейл (Инче, благодаря ти!), за да ме подкрепят. Боянски е отказал сутринта млякото от биберон, хранел се е 40 мин с лъжичка, плакал е и е бил супер жален. Следобед обаче е бил в настроение.
При мен стаята за почивка се оказа заключена и следваше кръстосване на сградата надлъж и нашир да намеря кой да ми я отвори. Човекът, от който поисках да имам постоянен достъп ме гледаше втрещено като разбра за какво ми е. Ама не каза нищо, само "Ами напишете мейл и ще ви потвърдя Окея си" smile
Утре ще се опитам да изляза по-рано от работа, за да се присъединя към Коледното тържество на ЛЛЛ, на което ще участват баба и мъниче. Един познат българин ще снима дечицата smile
Днес си дадох сметка докато тичам из метрото, че наред с косите съм си загубила и мускулите след това раждане. Жалко, че вече не мога да посещавам мама-бебе иога класовете, супер добре ми действаше. А всичко останало, което касае работата, просто си дойде на място (вклиучително и в главата ми) в момента, в който седнах на бюрото (а довчера смятах, че ме е ударила амнезия). Чакаха ме 1508 мейла, добре, че 90% от тях бяха за директно захвърляне в боклука (too late) :-)
Активен
магито
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 25, 2011, 18:12:03 »

Весела първа Коледа на малкия мъж.Много здраве, щастие и късмет, прекрасне празник.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: