Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 21, 2025, 16:04:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 265395 пъти)

Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: януари 24, 2012, 14:12:16 »

Аз точно твоето мнение бях проследила, но не намерих други и затова си попитах. Но се радвам, че си толкова доволна. Ако мога и аз да смъкна 2 кила, няма да е зле... и без това излишните са повече...
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: януари 24, 2012, 14:43:54 »

Тогава спирам диетата и се записвам и аз при него  danceg
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #272 -: януари 24, 2012, 21:01:41 »

Имате ли инфо дали Слав гримира извън София? Може би малко тъп въпрос, но супер много ми харесва стила му. Един от малкото "не-чалга" кадърни гримьори good (не че имам нещо против)
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #273 -: януари 28, 2012, 21:24:52 »

Аз ще ходя на грим. При същата дама, която ме гримира и за бала:)
Активен
Margaritka
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #274 -: януари 30, 2012, 09:40:34 »

Аз пък понякога се чудя има ли смисъл да ходиш на гримьор, ако сам постигаш добри резултати... като се жених се доверих на препоръките на разни хора и използвах една гримьорка от Варна, в следствие на което се чувствах донякъде неконфортно на сватбата си, тъй като не мисл, че гримът беше много подходящ за мен... не винаги един гримьор има чувство за това кое ти седи добре точно на теб, или поне трябва да е много добър... сестра ми ще се жени тази година, а тя самата е доста добра с четката, така че и тя се чуди дали да дава пари за това въобще... или все пак отново бих попитала, знаете ли някой, който АМА НАИСТИНА да е добър, не да прави еднакви гримове на всички, а да подпира най-доброто според типа ти?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 30, 2012, 09:51:09 »

При мен причината да отида на гримьор е защото работи с гримове които са професионални и аз на мога да си позволя! Но на мен кожата ми го налага, а по принцип и сама мога да се гримирам.
Активен
heruvimche
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 30, 2012, 23:53:32 »

Аз моята гримьорка си я избрах чрез една приятелка - разгледах нейни снимки от различни събития, страшно много ми хареса грима й на снимките и хоп! - вече бях с гримьор, а иначе и аз мога да се гримирам сама, даже в началото мислех да си купя всичко необходимо и сама да се оправя за сватбата, но 100% нямаше да си сложа толкова силен грим, с какъвто бях на сватбата. Даже като ме нагримира, в началото исках да поосветли грима малко, но брат ми ме убеди да остане всичко така. До ден днешен съм щастлива, че се оставих в ръцете на професионалист, на всички снимки грима ми стои уникално, а досега когато и да съм се гримирала, в огледалото стои страхотно, на снимки почти не личи. Всеки си прави преценката сам! Дано съм ви била полезна... smile
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #277 -: януари 31, 2012, 01:44:14 »

Аз не се гримирам в ежедневието си и въобще съм много несръчна в тези неща. Затова ще си  ходя при гримьор.
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #278 -: януари 31, 2012, 10:32:37 »

Здравейте и от мен. Аз по принцип се гримирам много и без да преувеличавам мога да кажа, че се справям доста добре, но за сватбата исках да ме гримира професионалист. Има огромна разлика между професионалните и дори най-скъпите но непрофесионални гримове. Гримът ми издържа от 10 сутринта до 04.00 на другата сутрин и дори доста трудно го махнах. Мен лично ме гримира Мис Бони и съм много доволна. Наистина успя на види какво точно ще ми отива и когато бях готова просто не се познах. Когато аз се се гримирам също много се харесвам, но при професионалния грим просто изглеждах като звезда и се чувствах така smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 31, 2012, 11:25:45 »

Аз много се чудех какъв цвят да избера за грима..очите ми са светли и много се харесвам с опушено, но незнам все пак е сватба ако има много черно... някак си не ми изглежда много добре... вие какво сте решили smile
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #280 -: януари 31, 2012, 11:30:59 »

cveta_d86 зависи каква точно работа искаш да ти свърши грима. Ако искаш да изглеждаш гримирана на снимките и видеото, трябва грима ти да е силен, защото иначе нищо няма да си личи. Ако пък не държиш много на това, а просто искаш да изглеждаш по естествена си направи по-светъл и по-естествен грим, но тогава почти няма да се вижда особено на снимките.  smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: януари 31, 2012, 12:10:29 »

Аз за себе си съм решила да съм с опушен грим.smile Определено на снимките изглежда доста по- добре.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 31, 2012, 12:13:25 »

Аз пък съм си харесала грима на лейди гага от клипчето на алехандро!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 31, 2012, 12:50:02 »

Не се притеснявайте за опушения грим, аз бях с такъв на сватбата и очите ми бяха много подчертани, но изглеждаше страхотно! В сватбения ми албум има снимки, можете да прецените smile
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #284 -: февруари 01, 2012, 00:44:08 »

Аз пък не мога да възприема опушения грим за сватба, особено пък за дневна... Това си е вечерен грим. Но, проблемът си е мой:) Всяка трябва да се харесва на своя ден. Просто споделих мнение, не се сърдете.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: