Автомобилът на младоженците 2

<< < (54/55) > >>

lolitkabg:
Аз се колебая между бял и черен х6,,,но май ще заложим на бяло   :love-g: :twohearts: :speed: :drive:

shasi:
Да се включа и аз в темата. Ние например не искахме да наемаме кола,защото тя винаги върви с шофъор и не си представяхме отзад да бъде мъжа ми и кумовете сбутани с официалните си тоалети.  Затова си бяхме с нашата кола :-) мъжа ми шофира и беше супер готино. След сватбата карах аз..като булката беглец с всичките подаръци в багажника. Забавното беше, че ни спря полиция за проверка и стана голяма веселба..булка зад волана  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
За мен това е излишен и ненужен разход ...иии някаква изкривена показност с чужда кола.
Еее това си е мое лично мнение.

nansita:
shasi, според мен не си права. Ако младоженците не разполагат със средства,за да си купят хубава кола, няма лошо да помолят някой с по-голяма да ги кара. Има много семейства, които карат малки коли. Представи си булка в опел тигра, примерно.  *crazy*
А вашата история е много весела. Катаджиите бяха ли сащисани?  :funny:

lorka888:
За автомобила аз бях твърдо против да се дават пари за кола под наем. Нашата не става-Поло е и помолих един приятел да ни вози с неговата. Беше ни много приятно и нямаше непознати хора с нас.

shasi:
Nansita, да права си, че ако колата ти е доста стара или малка не е опция. Аз много не бях мислила по този въпрос, понеже разполагаме с нова и хубава кола,макар че мъжа ми искаше нещо по-така...май като всеки мъж запален по автомобилите.
Аааа това с полицаите беше страшен смях, направо като гръмнати..гледат и не вярват на очите си. Даже единия ме помоли за слезна за проверка на докумнетите ееее не слезнах..то едвам се  сгънах с роклята  :P :P :P :P Пошегуваха се здравата с мен ...даже и снимка си направиха да показват на колегите,защото нямало да им повярват.
Обаче подкрепям булките, които са се насочили към ретро линията, да си наемат и ретро автомобил..като финална нотка,особено ако участва активно и във фотосесията..това не е за изпускане.Има страхотни фотосесии с такива автомобили.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница