Автомобилът на младоженците 2
heruvimche:
Има си хас да не избера най-скъпото... Най-добре да се огледам за познати, които да ни услужат с авто за един ден. Аз нямам против да сме си с нашата кола, Audi A4 1.9 TDI, но той искал нещо по-голямо... Мъже... :smoke:
dany_87:
Момичета някой ще си прави ли сам украсата на колата,агентката ми иска 70лв за украса на автомобил,корто според мен е доста при оложение че направо продават украси за по 25-30лв,но нещо не ми грабват окото,ако някой е мислил по този въпрос да дава идейки.......
devisil:
Цитат на: Barborana в май 16, 2011, 14:14:29
posum, той и на сватбата си ли няма да пие? :girl_wink:
От известно време търся ретро автомобил под наем в Пловдив, но не мога да се ориентирам нито за фирми, които предлагат подобна услуга, нито каква е приблизителната цена. :pullpigtails:
Назад във форума, мисля че имаше запитване, но така и не разбрах към кого да се обърна :[
Някой има ли идея?
barborana, можеш да провериш в сайта на http://www.bacretro.com/main_bg.html за твоя регион дали може да се наеме от собственик такъв автомобил и да се договорите със собственика за цена.
Ако ли не успееш да намериш контакти на съответния ретро клуб за града, питай директно съюза на ретро автомобилите за контакти на такъв клуб и се свържи.
Успех!
heruvimche:
Цитат на: dany_87 в юни 04, 2011, 06:40:48
Момичета някой ще си прави ли сам украсата на колата,агентката ми иска 70лв за украса на автомобил,корто според мен е доста при оложение че направо продават украси за по 25-30лв,но нещо не ми грабват окото,ако някой е мислил по този въпрос да дава идейки.......
dany_87 Много е относително каква искаш да ти е украсата, дали от естествени или изкуствени цветя, ако са естествени разбира се, цената е по-висока. Ето какво намерих на ниски цени и прилични украси от изкуствени цветя:
http://www.svatbeni-ukrasi.com/page.php?page=3
Дано съм ти помогнала :)
dany_87:
Не искам да е от естествени цветя искам малко тюл да се спуска от страничните огледала къмкапака на колата и някакво искуствено цвете
Благодаря heruvimche
Навигация
[0] Списък на темите