Автомобилът на младоженците 2
Miki81:
Zdravejte momicheta,
bihte li mi kazali firmi, koito davat koli pod naem za svatba-stava vupros za Sofia?Tursih v internet, no povecheto firmi,na koito popadnah ne predlagat takiva koli.Predvaritelno Vi blagodarja za informacijata.Predpolagam , che informacijata shte ja polucha na lichni, za da ne se iztulkuva kato reklama.
Hubava vecher na vsichki @}->--
Писането на кирлица е задължително!
mielle:
Здравейте,
ами понеже и ние разглеждахме рент-а кари, имаше доста сайтове - в гугъл като напишеш, и ти излиза, но решихме, че не ни се дават 120-150 евро (за 3-4 часа) + 35 евро за шофьор.... Иначе това са цените на мерцедеси и бмв-та - за 1 ден, 120 евро, но през почивните дни повечето не работят и искат да им се заплаща "уикенд пакет" от около 300 евро.
ТАкава цифромания е, че нямам думи :'(
Barborana:
mielle, благодаря ти за инфото.
Тези цени ми се виждат доста високи, наистина. :\ :lacnl8: Изобщо нямах представа, че за няколко часа ти искат толкова пари. Като гледам и без ретро-кола ще може се оженим :)
roumyana:
момичета, един моя приятел има ситроен от тези старите и скоро го бяха наели да участва в един филм и ми каза, че ако някой проявява интерес за сватби или други подобни може да го наема. По принцип момчето живее в София, но е от Пловдив, така че предполагам и за двата града става. нямам представа за цени, но ако някой иска може да ми пише на лични да му дам телефона
Barborana:
Благодаря ти, roumyana! Случайно да знаеш какъв модел е ситроена?
Навигация
[0] Списък на темите