Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 22:18:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 188016 пъти)
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #285 -:
юни 28, 2011, 21:28:42 »
michelle, аз често минавам покрай магазина им, но не съм влизала, за да видя цените. Иначе с имейлите са малко пестеливи. Покрай абитуриентските балове им писахме служебно да ни пратят снимки на модели техни рокли, просто да публикуваме предложения за абитуриентите (един вид безплатна реклама). Но дори и на това не отговориха. Може пък за лични писма да са по-разговорливи. Ако нещо конкретно не интересува, мога да мина да погледна.
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
Сватбата ще бъде: 28.08.2011
«
Отговор #286 -:
юни 29, 2011, 06:29:29 »
t2egr
и аз съм чувала много добри отзиви за Принцес Фешън. За добро отношение и голям професионализъм. Съгласна съм с теб.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #287 -:
юни 29, 2011, 07:56:28 »
Princess_of_the_Dawn
, роклята от снимките в галерията ли е? Ако е тя - браво! Много е нежна и на мен много ми харесва такъв модел, особено дантелата отдолу
Само дето аз се бях насочила към друг, иначе това ми беше резервен вариант! Още веднъж честито!
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #288 -:
юни 29, 2011, 12:09:59 »
t2egr, Много полезна информация. Благодаря ти!!!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #289 -:
юни 29, 2011, 13:46:00 »
unicusbg
, благодаря ти
Макар страшно много да харесвам нещата на "Феде", имам някои резерви за контактите с хората там. Писала съм им в края на 2009 година и бяха много отзивчиви, мисля да пиша пак. Иначе съм влизала в бутика веднъж, за да купя шал. Момичето там само ме изгледа и попита : "Ама той е ... лева?", при което ако не ми беше спешно, директно щях да отида на друго място. Е, после, като минах да си взема ушития шал и при плащането беше много мила
Та ме притеснява, че с това отношение като се познавам, въобще няма да се стигне до пробване на рокля.
Благодаря ти за отзивчивостта
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #290 -:
юни 29, 2011, 20:07:21 »
Цитат на: V_e_S_i в юни 29, 2011, 07:56:28
Princess_of_the_Dawn
, роклята от снимките в галерията ли е? Ако е тя - браво! Много е нежна и на мен много ми харесва такъв модел, особено дантелата отдолу
Само дето аз се бях насочила към друг, иначе това ми беше резервен вариант! Още веднъж честито!
Благодаря, момичета! Това е роклята да, но тези снимки са от когато пробвах модела, който беше 2 размера по-голям. Вчера като пробвах вече с моите си размери, стои още по-хубаво, дантелата е наистина невероятна нежна, с бродирани цветя и камъчета, на снимките не си личи много, но ще направя снимки тези дни като съм сама вкъщи. А за шлейфа имам отзад като панделка, където ще се закачи после, за да не се влачи.
Активен
pe10ceto
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #291 -:
юни 30, 2011, 10:26:36 »
iva, имаш право, разбира се. Да си призная още не съм ходила да меря нищо и не изключвам напълно възможността да ми допадне някоя рокля, но най- много ми се ще да успея да намеря шивач, на който да се доверя. Искам различно нещо, искам и моделът да е уникален, да е мой( по-точно моя комплиция). Всичко зависи от предпочитанията на булката- а аз не искам нещо масово...
Пък и съм дребничка...
Няма да говоря напразно- ще видим
)
Защото ми се е случвало неведнъж да харесам нещо, което твърдо съм отхвърляла преди
)
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #292 -:
юни 30, 2011, 10:38:37 »
pe10ceto абсолютно съм съгласна!Често се случва булката да каже този модел няма да ми седи добре или не ми харесва и като го облече
и си взима точно него :)Аз също бях така и ми казаха по-добре да пробвам,защото много често се случва и по един начин седи на теб,на мен,на всеки е индивидуално.Все пак ние носим своята харизма и роклята е допълнение към нея
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #293 -:
юни 30, 2011, 10:42:02 »
Цитат на: pe10ceto в юни 30, 2011, 10:26:36
iva, имаш право, разбира се. Да си призная още не съм ходила да меря нищо и не изключвам напълно възможността да ми допадне някоя рокля, но най- много ми се ще да успея да намеря шивач, на който да се доверя. Искам различно нещо, искам и моделът да е уникален, да е мой( по-точно моя комплиция). Всичко зависи от предпочитанията на булката- а аз не искам нещо масово...
Пък и съм дребничка...
Няма да говоря напразно- ще видим
)
Защото ми се е случвало неведнъж да харесам нещо, което твърдо съм отхвърляла преди
)
Успех в търсенето на шивач.
Кога е датата за сватбата ти? Дали ще имаш достатъчно време за да поръчаш направата на роклята? На мен ако ми изскочи информация за добър шивач - ще ти кажа. А някои магазини предлагат също така и "компилация" между няколко модела рокли - например, в Сватбения Център ми го казаха това нещо, ако си харесам два или три модела, могат да направят рокля и от трите модела по мой избор.
Активен
Sunnyday
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #294 -:
юни 30, 2011, 13:19:44 »
Цитат на: lawyer в юни 28, 2011, 13:41:18
Sunnyday, има тема специално за роклите под наем и е в същия раздел "За нея", така че можеш да прочетеш там
Благодаря!
Активен
pe10ceto
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #295 -:
юни 30, 2011, 13:27:51 »
На 24 септември е събитието. Имам малко по-малко от 3 месеца, дано да се окажат достатъчни. Още повече, че сама си правя украсата,, ръчно рисувам подаръчета за гостите- ама съм оптимистка, де- засега
))) Твоето събитие кога е ?
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #296 -:
юни 30, 2011, 13:44:45 »
Цитат на: pe10ceto в юни 30, 2011, 13:27:51
На 24 септември е събитието. Имам малко по-малко от 3 месеца, дано да се окажат достатъчни. Още повече, че сама си правя украсата,, ръчно рисувам подаръчета за гостите- ама съм оптимистка, де- засега
))) Твоето събитие кога е ?
Ух, не е много времето... Но ще успееш! Важното е да не губиш кураж.
Нашата сватба е на 28 август.
Активен
Delava
Регистриран
«
Отговор #297 -:
юни 30, 2011, 14:01:51 »
Здравейте момичета и от мен!
Обръщам се към вас с надежда за съвет. Остават два месеца до сватбата, а едва сега започвам да си търся рокля, но преди да започна да обикалям по бутиците, бих искала да ви попитам, дали е възможно роклята да бъде без обръчи, но все пак да се разширява, т.е. да не бъде по тялото ми?
Благодаря ви предварително!
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #298 -:
юни 30, 2011, 14:16:14 »
Цитат на: Delava в юни 30, 2011, 14:01:51
Здравейте момичета и от мен!
Обръщам се към вас с надежда за съвет. Остават два месеца до сватбата, а едва сега започвам да си търся рокля, но преди да започна да обикалям по бутиците, бих искала да ви попитам, дали е възможно роклята да бъде без обръчи, но все пак да се разширява, т.е. да не бъде по тялото ми?
Благодаря ви предварително!
Да, може. Моята рокля по принцип трябва да е с обръчи, но аз не обичам такива неща, и е без тях. И се разширява достатъчно надолу.
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #299 -:
юни 30, 2011, 17:10:09 »
Това е моята рокля
Или поне се надявам да стане такава
Дизайнерката се кълне че ще я издокара, дори корсета почти е готов и мисля, че се справя
Малко като тортичка, малко като принцеса, направо моята мечта
И навпрочем не е толкова тежка колкото изглежда, обема е ефект от обрачите
«
Последна редакция: юни 30, 2011, 17:15:48 от Lovly
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[