Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:51:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 3"
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 3" (Прочетена 260791 пъти)
InaMineva
Сватбар
Албум: http://album.svatbata.bg/ina_deyan_denevi
Re:"Годежен пръстен - 3"
«
Отговор #420 -:
април 27, 2015, 14:04:36 »
Ами аз моя само от време на време си го тръквам с кърпичка, ако нещо съм го зацапала. Но както казах, с него спя, готвя, къпя се, мия чинии, чистя и т.н. Не го свалям. И да, и аз като малко дете на играчка му се радвам
Постоянно си го гледам и му се възхищавам, от тук как блести, от там как блести... Сигурно всички сме така
Активен
TeddyLisheva
Ентусиаст
«
Отговор #421 -:
април 27, 2015, 19:40:58 »
хихихих ,мойто прясно прясно , още си блещука смело
Така де, както казах аз бая го щадя и го свалям винаги като правя нещо по-така домакинско хахахха
Активен
cinderella2
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #422 -:
април 28, 2015, 06:21:19 »
Аз моят го почистване почти всеки ден с четка за зъби (колкото и смешно да звучи) и малко течен сапун. После го потапям или просто го полирам с чист алкохол.
«
Последна редакция: април 28, 2015, 06:23:49 от cinderella2
»
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #423 -:
април 28, 2015, 07:23:31 »
Всички пръстени са страхотни, избрани и поднесени с любов, носете ги със здраве
Само да вметна, може би тук и в темата за халките ще го напиша, за девойките, които имат годежни пръстени с по-особени форми, а искат да си носят халката+годежния на един пръст.Онзи ден, когато бяхме при бижутера за халките в ДУО, имаше девойка с много нестандартен пръстен и той й беше направил халката, привидно същата като на младоженеца, но с места където да се "вмъкне" годежния, така че да се слеят почти.. Беше уникално, та мисълта ми е, не се отчайвайте и не сменяйте желанието си, а просто отидете при някой бижутер, който ще направи ръчно халките ви, а не са фабрични
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #424 -:
април 28, 2015, 10:14:29 »
Моят пръстен не е с диамант,но камъкът е качествен и отсечен добре.Блясъкът му е страхотен и като го сравних с диаманта на моя приятелка,са напълно еднакви като вид и блясък
Честно казано,аз много държах пръстенът ми да не е с диамант...Просто се познавам,ще взема да го изгубя и ще ме е яд после цял живот.А приятелят ми толкова се инатеше,беше твърдо решен да ми вземе диамант.Сигурно ме мислите за луда,че съм отказала,но за мен цената на пръстена няма никакво значение,по-важно е какво означава и да ми стои добре.Толкова бяхме интересни на продавачите,когато обикаляхме да гледаме пръстени.Моят човек веднага пита за диаманти,но аз се тръшкам за цирконий.Един продавач май съвсем сериозно искаше да ме вземе за жена,но повечето ми казаха,че съм луда
Активен
InaMineva
Сватбар
«
Отговор #425 -:
април 28, 2015, 10:46:22 »
Няма значение какъв е камъкът. Просто от доста време се спекулира с тези диаманти... Пък и от диамант до диамант има разлика от земята до небето :Р Зависи карата, цвета, формата, чистотата... Могат да се намерят пръстени с диаманти и за 200 лв. Зависи от мъжа и от жената. Сега помагах на мой колега да избере пръстен за братовчедка ми (аз ги запознах преди 4,5 г.)... Не беше отделил много, но искаше диамант... За 500 лв. си намери. Не е с особено добро качество, но не е и с най-лошото :Р Разни хора, разни идеали
Предложението ще го направи на 14 май, между другото и на 15 на сватбата ще дойдат току-що сгодени
И само аз знам за това, мн им се радвам
Двойна радост ще си имаме на този ден
Активен
cinderella2
Новак
«
Отговор #426 -:
април 28, 2015, 15:15:35 »
Диамантите са с изкуствено завишени цени. Нито да най-твърдия камък, нито е най-блестящия. Както се спомена, зависи от много неща дали камъкът ще блести или не. Единственото нещо, което съм чувала за циркония е, че става мътен след години носене. Затова съм чувала, че мойсанита (moissanite) е по-добрият "заместител" ☺️
Активен
InaMineva
Сватбар
«
Отговор #427 -:
април 28, 2015, 15:45:26 »
cinderella2 а ти а какъв пръстен си? Понеже само лошо се изказваш за диамантите, аз не съм голям познавач, нито пък съм затрупана с диаманти, но съм чела тук там за тях и мога да кажа, че са най-твърдия камък, който се използва за бижутерията към момента. И най-блестящия :Р
Активен
cinderella2
Новак
«
Отговор #428 -:
април 28, 2015, 15:56:14 »
Цитат на: InaMineva в април 28, 2015, 15:45:26
cinderella2 а ти а какъв пръстен си? Понеже само лошо се изказваш за диамантите, аз не съм голям познавач, нито пък съм затрупана с диаманти, но съм чела тук там за тях и мога да кажа, че са най-твърдия камък, който се използва за бижутерията към момента. И най-блестящия :Р
Диамант. И точно затова ми беше интересно кое е толкова специалното на диаманта и истината е - почти нищо. Всеки един добре изрязан камък ще блести, а има алтернативни камъни, който имат дори повече блясък. Ти го каза, има много критерии, по които се определя блясъка и красотата на един камък. Погледни moissanite, аз лично не мога да преценя разликата...
А "Diamonds are forever" е маркетингов слоган, който налага диаманта като безценния камък, с който ТРЯБВА да се предлага брак (реално изкуствено създаден ритуал). Диамантите са изключително често срещан камък и можеш да си закупиш неполиран от Африка, буквално за $20. ☺️
https://www.youtube.com/watch?v=MrEE9nHK6Us
«
Последна редакция: април 28, 2015, 16:26:39 от cinderella2
»
Активен
InaMineva
Сватбар
«
Отговор #429 -:
април 28, 2015, 18:11:03 »
Хей
като отида на почивка в Африка ще купя някой друг диамант
Шегата на страна, аз реално (на живо) не правя разлика в камъните особено... Сега ако се втренча да ги зяпам от близо да (ще разбера кое е диамант и кое цирконй, а този мойсанит не съм го виждала по нашите пазари) Не съм отраснала с диамантени играчки
Просто ми беше странно защо само лошо говориш за тях
Активен
cinderella2
Новак
«
Отговор #430 -:
април 28, 2015, 18:17:26 »
Нямам нищо против диамантите, по-скоро към диамантената индустрия и изкуствено вменената значимост на камъка, която му вдига цената. ☺️ Все пак по-важен е жестът и сантиментът
Активен
InaMineva
Сватбар
«
Отговор #431 -:
април 28, 2015, 18:54:44 »
Да
Трябва да се радваме, че получаваме пръстени в днешните времена на безбрачие, в които не е модерно да имаш брак и да правиш сватба :Р
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #432 -:
май 01, 2015, 07:54:11 »
А между другото, вече 2-3 пъти се натъквам на двойки, които си разменят пръстени/ или и двамата носят или само жената носи годежен, но не се женят. Някои съм ги питала, никога ме са възнамерявали да се оженят.
за диамантите - ходих в града на диамантите миналата година - е няма такъв блясък просто. Определено витрините бяха много примамливи. Обаче най-евтиния пръстен с миниатюрен камък, може би 10 пъти по-малък от този на Теди да речем, струваше 1500 € на разпродажба
отложих го за някой друг живот
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #433 -:
май 01, 2015, 07:57:01 »
Принципно и на Теди би трябвало да е някъде около 3000лв, за висок клас диаманти. Лошото е, че на българския пазар само няколко от ателиетата предлагат такива, а другите са кофти качество на висока цена
Активен
SummerMoon
Сватбар
Много,много влюбена :)
«
Отговор #434 -:
май 01, 2015, 08:28:03 »
Цитат на: InaMineva в април 28, 2015, 18:54:44
Да
Трябва да се радваме, че получаваме пръстени в днешните времена на безбрачие, в които не е модерно да имаш брак и да правиш сватба :Р
Определено!
Диамантите в България наистина са с доста завишени цени...Моят приятел гледаше в сайта Blue Nile или нещо такова,където предлагат диамантите със сертификат и на доста по-ниски цени.По магазините каза,че диамантите били с доста ниско качество и прекалено надути цени.Определено марктенигнът добре се е справил с популяризирането на диамантите.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32