Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:11:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Destiny - 14.05.2011 г.  (Прочетена 27997 пъти)

Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #15 -: април 20, 2011, 12:41:37 »

Мерси, shanny.. и за комплиментите, и за пожеланията!
Истината е, че малко любов и възможност да творя са нещата, които ме правят най-щастлива и заредена!
Остава ми само да съм здрава и усмихната и всичко ще е наред!  yahoo
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #16 -: април 20, 2011, 12:52:25 »

Айде,Деска,не остана...само приятни емоции,около подготовката ти желая и не се притеснявай за нищо!Когато има любов,значи има всичко!!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #17 -: април 20, 2011, 13:34:53 »

Мерсиии!  danceg
Е, от много творчество, гостите ще получат поканите 3 седмици преди сватбата, но няма значение!
Те и без това вече всички са поканени и потвърдили.  Girl_hide
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: април 20, 2011, 23:45:13 »

И при нас всички бяха поканени и потвърдили, ние 2-3 седмици преди сватбата давахме покани:))) Даже роднините питали - няма ли да получим покана:) Но съм убедена, че ще са страхотни поканите и ще им останат като много скъп спомен!
Винаги се възхищавам на талантливи хора и ти си един от тях, когато за пръв път видях подаръчетата за моминското парти занемях - толкова емоционално, мило и оригинално! Без думи:) А малките прекрасни чашки с цветя не разбрах - за моминското парти ли са били също или са тест-идея за сватбата, страшно симпатични са! smile С две думи - нямам думи smile
Нямам търпение да ни показваш идейките и реализацията за всички детайли, въпреки че си представям какво ти е и как си с времето, но ако намираш такова за нас ще е истинско удоволствие да четем:)
Интересно ми е как се спря на гримьор/ка smile Тук се спрягат общо взето две-три имена за Варна и аз лично от тук пробвах...smile
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #19 -: април 21, 2011, 08:56:37 »

Milataaa, малките чашки за моминското парти са правени от момичетата във Флора Декор.
Едната ми приятелка - т.е. моята кръщелница, ми ги похвали. Видяла страхотни неща в студиото им, и т.к. знае какво искам.. ме посъветва да отида. Е, разбрахме се веднага!
Направиха ги в стила на сватбата, но в тях липсва розовото все пак. Аз им ги поръчах от днес за утре. smile
В последствие се оказа, че едната ми кума ми беше взела визитка от някакво място, което много я впечатлило... и се оказаха същите момичета!  girl_wink
И така, те ще ми правят букета и украсите, защото колкото и да искам аз да си ги направя, няма да имам време предния ден.  blush
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 21, 2011, 09:49:15 »

Ех че хубаво, Destiny ...... остава толкова малко до вашия ден. Сватбаааа
За малко да изтърва темичката ти, а от толкова време я чакам.
Виждам, че си имала страхотно моминско парти Party time

Приятни последни седмички от подготовката !!!! Ще следя темичката ти с огрооомен интерес.   
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #21 -: април 21, 2011, 11:11:34 »

Хех, мерси!!
Наистина остава малко, даже по-малко отколкото очаквах!  girl_impossible
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 22, 2011, 04:01:40 »

Всичко звучи като една сбъдваща се приказка. Нека сватбеният ви ден бъде такъв също, а пеперудките да не спират да пърхат никога, а скоро да се похвалите и с пърхащи гласчета на вашите дечица.
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #23 -: април 24, 2011, 12:32:20 »

От вчера вече си имаме и халки, а аз си купих мечтаните сандалки.
В петък бях и на втора проба за роклята, бяха ми е прекроявали наново заради намалените размери.
Приказна е! Наистина нямам търпениеее!!  heart
Активен
nonnita
Сватбар
Публикации: 166

I'll be there till the end...

« Отговор #24 -: април 24, 2011, 22:58:35 »

Destiny, честито за халките и за сандалките! И аз се записвам тук, понеже ми е много интересно как се справяш в последните дни от това "изпитание" - подготовката smile Желая ти безаварийна и спокойна такава, придружена от много усмивки и все повече радости (както с роклята smile  Good luck
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #25 -: април 25, 2011, 19:44:18 »

Destiny, Честито и от мен! Като гледам моминското парти е минало страхотно  Bravo А до вашата приказка ви пожелавам само положителни и приятни емоции  give_rose give_rose give_rose
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 25, 2011, 21:52:27 »

Честито за новите покупки, Destiny smile При мен обувките бяха много труден избор, ти и тук си се справила smile Какво ви остава още до финала? smile
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: април 27, 2011, 08:06:50 »

Milataaa, и аз имах малко притеснения за обувките, но намерих точно каквото исках и с подкрепата на сладкия ми младоженец реших да ги взема.  heart

Какво ни остава:
- да довършим и раздадем остатък от поканите (  girl_impossible )
- да си получа роклята до края на седмицата (много вероятно е това да стане на рождения ми ден)
- да вземем панталона и ризата на младоженеца, да му намерим обувки
- да си направя дреболийките - кошничка, украса на бутилки, късметчета, подаръчетата за гости, украса на чаши и т.н. (излизам в отпуска 2 седмици преди и 1 седмица след сватбата, за щастие)
- да потвърдя украсите за ресторанта с цветята, букета и бутониерките
- да потвърдим тортата и да занесем мостри на цветовете
- да платим 50% в ресторанта и да уговорим детайлите
- да си направим медицински
- да си запиша час за маникюр и педикюр, както и едно масажче..  Girl_hide
- да поръчаме подаръците на кумовете (надяваме се да стане днес или утре)
- ... уау, сигурно има и още много.

Yes
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #28 -: април 27, 2011, 10:42:35 »

честита темичка и от мен  give_rose
всичко звучи страхотно, и съм сигурна че ще се справиш с всичко с лекота  girl_wink
пожелавам само приятни емоции до финала
разгледах снимките от партито личи се, че е било много весело  Bravo
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 28, 2011, 00:21:38 »

Destiny, звучат доста неща, но като тръгне едното...и не разбираш как са свършили, а и за твоя талант и ентусиазъм това ще е  по-скоро удоволствие smile Отпускът си идва точно на време - за творчество, а масажът ти го препоръчвам с две ръце, няма да забравя как един ден преди сватбата ходих на терапия за лице и така  ме отпусна, тръгнах си лека като перце от щастие, така че подобни глезотии са необходими да разпусне човек smile
За роклята - супер!!! Значи щом нямаш колебания и я харесваш много, на сватбата ще се чувстваш повече от принцеса, а и какъв по-хубав подарък за рождения ден Wink
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: