Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:04:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на irkaaa...07.05.2011  (Прочетена 27146 пъти)

irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #45 -: април 26, 2011, 19:51:14 »

Момичета, много сте мили  LOVING girl_in_love Опитвам се да бъда спокойна, но като се присетя и ме стяга под лъжичката, но май аз съм най-спокойна от всички. Милото тези дни се вълнуваше, че не оставало време  gu6. Иначе днес посвършихме малко работа - направихме медицинските, купих си гланц - намерих същия като на гримьорката, но не съм уцелила същия цвят, здраве да е.
То почти не остана от нашата подготовка, за другата седмица остава да уговорим в сладкарницата точния брой на пастичките и да доуточним тортата за разрязване  yahoo
Активен
*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 27, 2011, 10:10:31 »

Честита темичка и от мен,пожелавам всичко до сватбата да върви по мед и  масло и всичко да бъде прекрасно smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #47 -: април 27, 2011, 10:19:57 »

и от мен честита темичка ( с малко закъснение  blush )
много са ви хубави нещата, а от обувките съм във възторг  LOVING
не се притеснявай, щом сте готови, всичко ще е супер  good
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #48 -: април 29, 2011, 16:16:21 »

Ех, момичета 9 денаааа  LAUGHTER bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl
Днес малко се поглезих във фризьорския салон  Makeup - леко се подстригах и досега не съм се боядисвала, но от постоянното ми изполване на пяна, връхчетата ми са все едно руси, та ме боядисаха с нещо средно м/у боя и балсам crazy, за много блясък и изравняване на цвета  yahoo yahoo yahoo много добре се получи, вече не съм руса отдолу на косата  sarcastic.
Побъбрихме си с маникюристката, и най-много ме е яд, че когато човек си прави планове винаги се развалят  diablo Тъкмо ноктите ми бяха порастнали и 2 се счупиха  angry Та обсъждахме варианти за по-къси нокти.
От мен толкова, по подготовката почти вс е готово и чакаме само денят да дойде  Girl_hide

П.П. А и на всички, които утре им е моминското парти, да пожелая много страхотно и запомнящо се изкарване, че още малко ще сме госпожици give_rose give_rose give_rose
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 29, 2011, 16:48:44 »

Ирка защо не ти изгради 2 нокътя и готово - няма да скъсявате.
Активен
nonnita
Сватбар
Публикации: 166

I'll be there till the end...

« Отговор #50 -: април 29, 2011, 17:50:58 »

Аз да благодаря за пожеланията относно партито smile и да се присъединя към поста на CabuHka. И аз като нея не мисля, че се личи, ако ти изградят два от ноктите. smile На теб също желая едно много "моминско" парти smile с много приятни емоции и запомнящи се моменти! Да се веселиш много, много!
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #51 -: април 29, 2011, 18:05:55 »

Защото си ги скъсих всичките  blush Все си мислех че ще порастнат малко   pardon да видим колко
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #52 -: април 29, 2011, 18:14:50 »

Еее, не се притеснявай толкова, ако в крайна сметка решиш, че не ти е достатъчна дължината, винаги можеш да си ги удължиш всичките. Някои маникюристки се справят толкова добре, че не можеш да познаеш дали са истински или не от пръв поглед. А и с по-къси пак става. Няма да се притесняваш. smile
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 29, 2011, 20:24:22 »

irkaaa,честита темичка и от мен и ползотворна седмица до големия ден! give_rose
В момента има някакъв проблем с галериите и не мога да видя снимки,но чашите,кутията и и цветето за косата,които си показала тук,са прекрасни.

Моля те напиши за протокола,в кой ресторант е сватбата и в коя църква е брака,че съм пропуснала...
Весело прекарване на моминското парти-ще чакаме снимки и разказ  smile
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #54 -: април 29, 2011, 21:02:30 »

С най-голямо удоволствие dodo23 Wink
Църквата е "Св.Иван Рилски",  а ресторанта е основния на хотел България
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 01, 2011, 21:34:45 »

С най-голямо удоволствие dodo23 Wink
Църквата е "Св.Иван Рилски",  а ресторанта е основния на хотел България
give_rose
Продължавам да питам,защото изпуснах нишката в бургаската тема...
Фото,видео,ди-джей?
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #56 -: май 02, 2011, 09:10:12 »

Момичета кокичета, не ми остава много време да ви чета и пиша.
Събота и неделя бяха много ползотворни. За моминското парти - мина страхотно, а пък се събрахме и с класа, повечето незнаеха за сватбата и като разбраха  Oh my ... , ме гледаха все едно съм луда  laugh
Напазарихме всичко за сватбата - алкохол, безалкохолно, вода, мезета  danceg И това отметнахме.
Купихме и подаръка на кумувете  yahoo
Dodo, Dj ни е от Варна, и ще сме с неговия екип от фото и видео  blush Малко на сляпо ги наехме, защото познаваме Дж, да видим накрая  pardon

Много малко остава, и се опитвам да бъда спокойна, но като си помисля  Girl_sing и пеперудите литват
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #57 -: май 03, 2011, 19:40:49 »

Лелеее, irkaaa, само 4 дни  Oh my ... Колко бързо минаааа... Бъди много спокойна и си почивай повече, щом вече си отметнала всичко, за да си свежа на деня. Хайдее, нямам търпение за тебе вече smile
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #58 -: май 05, 2011, 09:08:14 »

Ех, nonnita, ако можех да почивам  Girl_sing Не сме се спрели, няма да съм от най-отпочиналите булки  blush
 Само се надявам времето да е хубаво, но нямаме избор.  girl_impossible

Хайде, момичета лека подготовка Ви пожелавам!  good
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #59 -: май 05, 2011, 09:24:52 »

То и при мен е така, irkaaa sad Но нищо, поне ще сме набрали инерция, а пък гримът ще поприкрие smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: