Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:02:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 15   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, времето дойде и pavla да гушка дете!  (Прочетена 9450 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 06, 2011, 16:04:09 »

Мири Мерси за хубавите думи и за това че си намерила време да се отбиеш да "видиш" как я караме. Радвам се че ти харесва песента. Аз така си откраднах една твоя  girl_wink , която беше постнала преди време на стената си във ФБ, която мисля да използвам за следващото си клипче (The best is yet to come -Scorpions).  heart

Преси малко остана. За теб малко по-малко, макар че като гледам то строго определен ред май няма... Айде ще чакам новини скоро  girl_wink
Активен
lunno momiche
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1498

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Разгледай галерията на lunno momiche

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 07, 2011, 14:06:36 »

Мила Pavla, честита темичка!  give_rose  smile  Sunshine
Пожелавам ти леки финални метри до срещата ви с вашата малка принцеса!   Girl_hide
Вярвам, че всичко ще мине добре и ти го пожелавам от цялото си сърце! smile
Следя с интерес темичката ти и чакам с нетърпение най-хубавата и щастлива новинка.  heart
А клипчето, което си направила, е фантастично - много е мило!  girl_in_love
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 09, 2011, 12:32:39 »

Габи радвам се че се отби  smile Мерси за вниманието, много е мило  Flower Flower Flower

Ние сме добре. Не знам дали имам някакви признаци, че скоро ще раждам. То има и още 2 седмици и половина до термин и предвид, че аз и сестра ми сме преносени се настройвам да дочакаме април. Нищо не ме боли, само от време на време ме прерязва нещо, но то е толкова за бързо, че докъто кажа охххх е отшумяло  girl_wink . Спя си нормално. Бебка е кротушка, протяга се от време на време, закачайки ребърце и тва онова, но не е болка за умиране! Ааааа и хълца....ама хълцане ви казвам  girl_wink много е сладурско  heart heart heart

За родилният план... Ние си нямаме такъв, единственото нещо, на което държа е упойка и здраво бебче независимо от начина, по които евентуално биха се случили нещата. Болницата, в която ще раждам е разделена на две родилни отделения. Едното е за естествено раждане и другото е нормалното си родилно отделение. Та ми казаха да внимавам къде ще ме запишат, защото ако те запишат в това за естествено раждане, няма да те преместят в другото освен ако няма усложнения и съответно няма упойка...

Легълцето пристига в събота и с това сме вече напълно готови да посрещнем малкото човече, ще го снимам като пристигне...

Айде и малко снимчици този път...

Коремче в 37 седмица

ПП. Моля не обръщайте внимание на скъсаният ми анцуг (тва долнище ми е толкова удобно, че друго не обличам girl_wink)

После ще постна и малко снимки на дрешки, но сега едно  Sunshine се е облещило и не мога да не излезна на разходка
 Flower Flower Flower Flower Flower
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: март 09, 2011, 19:16:09 »

Ох, че пораснало коремче  Bravo Bravo Bravo

Павла, аз  имах план за раждането, но така и не го дадох на акушерката - те там всички толкова подробно ме разпитваха за всичко, че то просто не се наложи да го давам да го четат  pardon
Много ме изненада това с двете отделения на родилното  crazy crazy И какво - ако например бременната е решила, че иска да ражда по естествен начин, но в процеса на раждането установи, че не може да се справи с болката и си поиска упойка, няма да я преместят, така ли, освен ако няма усложнения?
Много добре првиш, че използваш хубавото време за разходки, ние правим същото и се наслаждаваме на слънчицето с огромно удоволствие  Sunshine Пълно е с пролетни цветя тук в градинките на хората и ние обикаляме улиците с малката и им се радваме (предимно аз засега де  smile )

Че чакам обещаните снимчици  smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 09, 2011, 19:24:16 »

Интересно това с плана на раждане,хубаво би било,
тук има един план на раждане tease родилката си трае и слуша blum

Павла,мнооого хубава къщурка си има вашата бебка heart
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: март 09, 2011, 21:16:15 »

Павла, коремчето ти е муцка  girl_in_love
Аз също нямах план за раждането, но те не ме и попитаха дали имам такова нещо  pardon
Албенчик, има такива отделения и аз бях в такова. Макар, че от самото начало казвах че искам упойка, те явно ме бяха приели е "грешното" и до последно ми казваха че нямало места в другото отделение и неможе да ми сложат упойка. След сумати скандали, време и болка ме преместиха!
ПП: И аз чакам обещаните снимки  blum
 heart
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: март 09, 2011, 23:07:55 »

Павла, честита тема, леки последни дни, бързо раждане и здраво бебенце на финала give_rose
Много ми стана интересен начина по който си казала на мъжо ти Bravo
За хъркането не се тревожи ще отмине, моя мъж ме беше снимал с камерата, как хъркам, че не му вярвах.
Много ти е хубава пупата, пу..пу, като ти гледам снимките и се сещам за моята smile
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: март 10, 2011, 09:50:23 »

Албенчик, има такива отделения и аз бях в такова. Макар, че от самото начало казвах че искам упойка, те явно ме бяха приели е "грешното" и до последно ми казваха че нямало места в другото отделение и неможе да ми сложат упойка. След сумати скандали, време и болка ме преместиха!

Ама това е ужасно  sad
В нашата болница нямаше две отделения, само ни предупредиха, че ако не сме казали предварително, че искаме упойка, а го решим в последствие, анестезиологът може да се позабави, ако е ангажиран на друго място и ние не сме били сложени предварително в графика му. Нали и при мен стана така, че си поисках упойка в процеса на раждането (като, докато се намоткат да ми я сложат, вече бях стигнала 9 см разкритие), но нито са ме местили на друго място, нито нищо.
Много е гадно това с двете отделения  Tc Tc Tc

Павла, внимавай много да те настанят в правилното отделение!!!  give_rose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 10, 2011, 14:15:33 »

Ама това е ужасно  sad
В нашата болница нямаше две отделения, само ни предупредиха, че ако не сме казали предварително, че искаме упойка, а го решим в последствие, анестезиологът може да се позабави, ако е ангажиран на друго място и ние не сме били сложени предварително в графика му. Нали и при мен стана така, че си поисках упойка в процеса на раждането (като, докато се намоткат да ми я сложат, вече бях стигнала 9 см разкритие), но нито са ме местили на друго място, нито нищо.
Много е гадно това с двете отделения  Tc Tc Tc

Павла, внимавай много да те настанят в правилното отделение!!!  give_rose

Да, гадничко е...те не че не ти дават упойка, дават да дишаш от вълшебният газ  bad (Мамчето добре го беше описала в нейната темичка) и могат да ти бият някаква инжекция, но не могат да ти сложат епидурална, защото там няма доктори... shok

Приятели на приятели отишли да раждат(слава Богу не в същата болница, в която сме ние) и те така нахлули в грешното отделение, та постлали и един найлон на земята, търкулнали и една топка и готово....аз се облещих. Честно не знам дали е истина, но  Oh my ... доста шокиращо ми дойде.

Жоро е инструктиран, може нищо друго да не знае, но знае че стигнем ли до болницата сме за третият етаж и искаме упойка ASAP. Поне засега плановете са такива, но все пак като почна да раждам може да реша, че не е толкова страшно и да се откажа от упойката...ще видим как ще дойде.

Преси поне доктори те наблюдават постоянно. Тук само ако има усложнения доктор ти обръща внимание. Всичко минава през ръцете на акушерките и не дай си боже да им е "зает" ден, става лудница...

Боги наистина се надявам да отмине това с хъркането, че лоша работа, чак аз се срамувам от мене си  blush

А за корема ми, всички се хващат за главите като ме видят...уж нормално като см, но явно е голямо за тялото ми....като малко топченце съм...много съм смешна  sarcastic

Вече си имаме кошарка в стаята...много е мило...надявам се всичко да е ок и скоро кошарката, да си има пълнежче  heart heart heart

Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: март 10, 2011, 15:56:15 »

Хайде де покажи ми тази кошарка  blush Естествено, че всичко ще е наред. Всичко трябва да почне с положителна настройка и да мислиш през цялото време по този начин, иначе поддадешли на страха и притеснението нищо не става  good.

Жоро е инструктиран, може нищо друго да не знае, но знае че стигнем ли до болницата сме за третият етаж и искаме упойка ASAP.
Да ти кажа честно няма какво да има да знае. С Иван като ходехме и двамата на тези курсове та к'во? Еми нищо?! В този момент единственото нещо за което мислиш е кога ще родиш и се надяваш да е по - бързо и кога ще ти бият упойката. Абсолютно нищо друго не те интересува, нито кой е при теб, нито кой те "бърка" за проверка на разкритието. Това го казвам от моя опит, но моето раждане беше много дълго и тежко, така че момичетата с леко такаво може би ще ме упрекнат и ще кажат че не е вярно  pardon  С това искам да ти кажа, да не се притесняваш, че той не е бил с теб на лекциите, важното е да е до теб и да ти вдъхва кораж и да ти подава маркуча с гас по време на контракции (не че помага, но надеждата умира последна)  funnytooth
Ние като спряхме колата отпред пред родилното и докато влезем вътре, за да кажем че ще раждам вече ме чакаха с един стол, за да ме настаняват в стаята. Така, че внимавай с етажите ти, защото Жорката ще е толкова стреснат от всичко, че въобще няма да види на кой етаж го водят.
   Дано да не ти изглежда негативен поста ми, но с всичко искам да ти вдъхна кораж и да ти кажа, че има както лоши така и хубави моменти по време на раждането. Според мен психически се приготви, че ще е трудно и ще боли, за да може да си подготвена за всичко. А дай Боже когато всичко мине бързо и леко с усмивка да си спомняш за раждането!  good
Активен
lunno momiche
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1498

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Разгледай галерията на lunno momiche

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 10, 2011, 16:12:41 »

Павличка, имаш мммммммного хубаво коремче!  LOVING Love girl
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2082

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Разгледай галерията на bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: март 10, 2011, 16:18:45 »

Офф, много съм зле - все изпускам бебешките теми  beating

pavla, вие вече ще запълните кошарката, аз докато сколасам да се запиша. Хайде, честита ви темичка и много приятно доизкарване на оставащите дни  give_rose
Кормечето е супееер - страхотно  girl_wink
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 370

Разгледай галерията на Vessi

« Отговор #27 -: март 10, 2011, 17:08:13 »

А pavla  това мъжете са толкова неадекватни в екстремни ситуации ..не е за вярване ... Близка приятелка и изтекли водите в къщи ..това преди 10-15г. мъжът и и той у тях , къпел се в банята .И тя почукала и му казала "Побързай защото ще раждам"  Ей вика тя, като че ли му казах стои 100 часа в банята , разгеле вика излезе , и кво ...не мога да те закарам с колата треперят ми ръцете ...Извикали такси ...Тя охка на задната седалка , той отпред при шофьора...Таксиджията му викал "Не бой се бе момче , знаеш ли как лесно раждат"  Oh my ... И така вместо кураж за родилката , успокоявали таткото  girl_impossible
И се сещам за моя Ники ....зараждах а той на няколко часа път от болницата работи ....Аз си се закарах , приеха ме , сложиха ме на мониторинг, стадо студенти се уражняваха на корема ми , бебето беше седалищно , ей го на дойде моя хубавец ...бял като платно ...уплашен ...и ме гледа с тези големи сини очи ...дожа ля ми ....бе викам спокоино ...ама толкова смешно беше ...ПОсле за операционната аз него успокоявах не той мене ... за Тия се престраши да погледне какво става зад паравана... при Марти ...въобще и не пожела , доктора му предаваше в "вфир" какво става ... МЪЖЕ ....силен пол ...бошлаф  girl_impossible
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 10, 2011, 17:14:12 »

А pavla  това мъжете са толкова неадекватни в екстремни ситуации ..не е за вярване ...
..... МЪЖЕ ....силен пол ...бошлаф  girl_impossible
  funnytooth funnytooth judges  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 10, 2011, 17:16:16 »

Охххх мамче хич даже не мисля, че е негативен...даже напротив успокояващо ми подейства....Знаех си аз, че стоенето вкъщи води до мрачни мисли и затова и отлагах майчинството, но то пък вече доста ми тежеше накрая. Та дано по-рано се случат нещата, че иначе ще лекуваме депресия.
Виж не се бях замисляла че Жоро ще е по-ошашкан от мен, което сега си давам сметка че е напълно възможно да се случи... Но сега като каза, ще ги дебна кое копче на асансьора натискат  hunter
Да, иначе съм се настройла, че ще боли затова и държа да има анестезиолог, пък ако стане бързо и без болезнено какво по-хубаво...

Габиииии мерси много  Flower Flower Flower  gu6 gu6

Бубка ха ха не се притеснявай въобще, аз четох някъде из темите, че си затрупана с работа и даже малко ти позавидях (малко е скучничко да чакаш, но пък дай Боже всеки му). И все пак радвам се че си намерила време  gu6 gu6 gu6

Ето какво взех вчера на малката:

А тази жилетчица е била изплетена за таткото, но по разбираеми причини не са я използвали и са решили да я запазят... след 32 години най-накрая ще влезе в употреба  smile

И да се знае, че Жоро ги поръчва тези(другото е беличко) специално да си гледат двамата мачовете на любимият отбор  girl_wink

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше

Хахахаха Веси, нищо не би ме изненадало в мъжкото съсловие! Затова гледам да уврънкам сестра ми да е на полу съединител пред родилното или при мен, ако реши нашият човек да припада да има кой чаша вода да ми донесе...примерно  girl_wink
И между другото тъкмо към вас съм се запътила... give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: