Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:01:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 15   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Ето, времето дойде и pavla да гушка дете!  (Прочетена 9450 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« -: февруари 28, 2011, 22:17:01 »

Мила pavla това е вашата темичка - твойта и на мъничката принцеса, коята вече чакаш с нетърпение. Още малко остана до вашата среща и ти желая оставащите дни да минат бързо, а раждането да бъде леко.
Надявам се тук да споделяш с нас всичките си емоции, да ни разказваш и показваш всичко, което се случва с малката красавица.
Леки финални метри
!
Flower

* welcome.jpg (28,02 KB, 470x450 - видяно 39 пъти.)
« Последна редакция: февруари 28, 2011, 22:39:07 от *mama Eli* » Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

Разгледай галерията на m_eleva19

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: февруари 28, 2011, 22:42:24 »

Я аз набързичко да честитя темичката на Павла и да и пожелая и от мен леки финални метри и още по -лек финал Bravo
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 01, 2011, 09:30:15 »

Хайде да ти е честита темичката!!!! Bravo
Само с хубави емоции да я напълниш и ти пожелавам едно леко и бързо раждане!!! smile
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 01, 2011, 10:24:03 »

Павла, честита темичка и от мен!!!
Нека всичко, което споделяш да е изпълнено с много положителна емоция, ти да си заредена с много енергия и сили  през тези оставащи последни дни, за да се пребориш с натежалото коремче, което скоро ще изчезне, а на негово място ще се появи чудото на твоя живот  heart
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: март 01, 2011, 14:26:08 »

Павла,честита темичка! give_rose
Леки и хубави оставащи дни с коремчето и прекрасна среща с твоето злато!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: март 01, 2011, 15:21:36 »

pavla, защо не се включваш да разказваш вече?  blum Аз съм много любопитна  blush
Разкажи всичко, от положителния тест та до сега и естествено искам да ми покажеш нещицата на бебка  blush
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: март 01, 2011, 17:16:15 »

Ееееее не мислех, че е толкова яко да си имаш твоя си (и на детенцето си естественно, когато се появи) темичка. Затова първо искам да кажа БЛАГОДАРЯ ТИ ЕЛИ, много е яко и ме разчувства страшно много  :'(  gu6 gu6 gu6 gu6 gu6  heart heart heart heart heart heart heart heart

m_eleva19 благодаря!  give_rose give_rose give_rose give_rose

А на вас майчета от "нашата си тема" (Преси, Бени, Додо) мерси от сърце за пожеланията и за това че сте намерили време да намините... heart heart heart
Времето мина толкова бързо, че чак ми е странно, че нашето слънчице може да заблести всеки един момент  pleasantry

Ние с Жоро, не сме женени (Сватбата в албума е на сестра ми, ние бяхме кумуве и основно аз се занимавах с организазията, затова снимките са в моя профил), но живеем заедно от 6 години. Мисля по-миналата година започнахме да говорим за детенце и така към края на годината(2009) почнахме да опитваме. Не мисля че стана бързо, но не мисля че ни и отне супер много време.
 Хахаха Ели теста... Жорката е заклет рокер, лятото дойде ли събота, се пали мотора и се отпрашва нанякъде с приятелчета. Аз ги придружавам от време на време, но всяка седмица ми идва малко в повече. Та може би от времето, когато ние заговорихме за дете, те заговориха за пътешествие из Алпите. На мен не ми се ходише много много та така решихме той в Алпите аз в Кипър със сестра ми. Те тръгнаха юни и плануваха да останат месец и ха по средата на почивката им на мен ми закъсня. Обадих се на сестра ми, взехме тестове и аааааа "изненада". Аз се разревах  :'( сестра ми също  :'(, хем кеф хем страх....супер объркана се чувствах и сега като се връщам назад ми е супер смешно. Снимах теста и му го пратих като съобщение на телефона с едно Честито. И така....

Ето това сме ние двамата в едно клипче, което правих наскоро:
<a href="http://www.youtube.com/v/9FELxBAuNHc&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/9FELxBAuNHc&amp;rel=0&amp;fs=1</a>

Още нищо не съм снимала, но обещавам тези дни да се организирам и да вкарам малко снимчици. Иначе мисля сме вече готови, повечето ни неща са от приятели(милото ни дете, няма много неща които ще са чисто нови). Нямаме си още кошарка и стерилизатор, но ги чакаме тези дни да пристигнат. Не съм приготвила чантата за болницата, но до края на седмицата мисля да го направя.

Иначе аз съм добре, мисля...спя, като пън, събуждам се от време на време да отида до тоалетната, но не святкам лампи, да не се разсънвам и хъркам жестоко. Жоро ме е записал на телефона си, защото му казах че си измисля, но като чух записа ми се искаше да се  SUICIDE Като прасе, честно... blush Говорих с една приятелка и тя каза че е хъркотила, но после е отминало. При вас имаше ли го това или при мен е така защото съм дебеланка?!
Утре съм в болницата на преглед, та пак ще се включа макар че не очаквам нещо кой знае, какво да се случи или да ми кажат....

Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 01, 2011, 19:11:22 »

pavla, клипчето е страхотно, а песента оята си избрала е невероятна  Bravo
Когато разбрах, че съм бременна не се разплаках, просто гледах теста, гледах огледало, после пак теста и се чудех как е възможно и сега ли е момента, макар че Дани е желано бебе. Явно първоначалния "шок" е голям за всички. Разплаках се когато казах на майка ми и сестра ми. А на Иван съобщих 1 седмица след това, за да бъда 100% сигурна, той косеше тревата в градината, аз отидох при него рошава по пижама и му показах теста, през това време майка ми и сестра ми снимаха, за да му имаме документирана реакцията. През тази седмица бях изкупила всички възможни тестове от Бутс и Супердраг  pardon.
Не се притеснявай, че на бебка не всички неща са нови. И ние сме така. Повечето дрешки са от клиети на майка ми (от техните деца) и от една приятелка. Много малко дрешки ние сме купили. Аз държах поне първоначално за в болницата нещата да са новички. Кошарата, стерилизатора, шишета, количката те са ми нови, но почти всички дрешки - не. А и не забравяй, че ще ти идват на гости и ще ти носят почти само дрешки.
За хъркането ... това е от килограмите (поне според мен). Иван на няколко пъти ми казваше че хъркам, но аз не му вярвах. Аз бях качила също толкова килограми колкото и ти, но мен ме "довърши" преносването все пак 9 дена преносване въобще не са малко.  heart
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 01, 2011, 19:18:59 »

Павла, клипчето е невероятно, като приказка за вашия живот, много се развълнувах като го гледах   crayheart heart heart

За хъркането не знам, може и да съм хъркала, ама милото ми спи толкова дълбоко, че дори да съм, не ме е чул, че да ми каже после  pardon pardon

А като сме почнали за тестовете - аз си купих такъв само за всеки случай, защото още преди да ми закъснее даже, вече бях сто процента сигурна, че съм бременна - гърдите ми бяха станали толкова болезнено чувствителни, че просто нямаше как да не обърна внимание на този признак. Теста си го направих няколко дни преди датата, на която трябваше да ми дойде цикъла и после не съм го повтаряла, знаех си просто  pardon heart
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: март 01, 2011, 19:21:08 »

Павла,много сте готини двамата с Жоро любов заедно

И при нас е така с дрешките,не всички са нови,една приятелка ме обзаведе с по-голямата част,кошарата е от сестра ми....аз съм си купила дрешки,но малко,то само заради мерака blum

Най-интересното е,че и аз се хващам,че хъркам tease никога досега не съм,мъжа ми като ми каза и не му повярвах,но ,хаха,започнах да се будя сама от собственото си хъркане,ужас pardon
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: март 01, 2011, 19:38:12 »

Ей момичета, супер мили сте!  heart heart heart  Почнах да се просълзявам, то напоследък не че е трудно ....

Ели, еееее това е супер яко, че сте му заснели реакцията...просто си представям муцунка  heart

Бени блазе ти, при нас е толкова зле, че го намирам 2 сутрини в стаята за гости и ми става кофти за човека  blush

Най-интересното е,че и аз се хващам,че хъркам tease никога досега не съм,мъжа ми като ми каза и не му повярвах,но ,хаха,започнах да се будя сама от собственото си хъркане,ужас pardon

Хахахахахах същата история, другият път и това клипче ще посна да ме видите tease

gu6 gu6 gu6 gu6
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 370

Разгледай галерията на Vessi

« Отговор #11 -: март 04, 2011, 00:11:51 »

Ха како Сийке сварих и у вас да дойда , че нещо напоследък като ме видите в края на улицата гасите лампите и се правите , че ви няма smile Е аде сложете по едно кафе де и бонбоните дето ви видях вчера да купувате може да извадите:)
Pavla миличка хич да не ти пука че нямало детето нови дрехи ...те и моите с дрехите на комшите са ....ама растат и в чужди дрехи растат smile А за хъркането  Girl_hide на края чак се будех от собствените си нечленоразделни давещи се вопли  funnytooth обаче всичко минава Сега се моля само да мога да подремна .....
Леко доизкарване и само положителни мисли в главицата !
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 04, 2011, 16:12:57 »

Ха Веси добре си ми дошла, за теб специалните бонбони вадя  give_rose give_rose give_rose

Знам че си права за това с дрешките и другите принадлежности важно е да растът здрави и безгрижни. Пък то нали и еко приятели се опитваме да сме, а това без -REuse, REduse и REcycle няма как да стане.

Днес гледах едно филмче за кърмене(дадоха ми ДВД от болницата) и по едно време гледам тениската ми подмокрена...та сега съм с подплънки и стоя и се чудя какво чудо е това човешкият мозък! Интересното обаче е че само от едната изтича  pardon

В болницата нищо интересно не ни казаха, не че очаквах нещо различно...кръвното ми малко височко ми се стори (130/70) ама било в рамките  pleasantry . Бебка е почнала да слиза, но още път има  smile

Станахме бели лабораторни мишки с малката! Казано с други думи, записахме се доброволки в проект, които търси причините за спонтаните аборти, усложненията по време на бременност и други патологии, които могат да възникнат по време на бременност. Аз дадох вече кръв и пиш, малката като се появи ще има доктор от проекта, който ще вземе малко стволови клетки и малко плацента...Първото нещо което ще направи бебочка (освен да се роди жива и здрава и с боен вик, надявам се от дъното на душата си) е ще да (искренно се надявам) помогне на някое друго бебче да живее. А аз за себе си се надявам колкото се може повече жени да изпитат чувствата, които изпитвам аз сега и ще продължавам надявам се да изпитвам гледайки как расте детенцето ми. Та така сега навивам и таткото да ходи да даде кръв за този проект, че така е най-пълна картината, но той е по-голямо шубе и от мен...като види игла и пребелва очите...Не знам, как ще изкара по време на раждането!

А и още почнах да пия чай от малинови листа, пишеше да почнеш от чашка на ден и да увеличаваш количеството постепенно...Някоя от вас ако го е прилага този чай бих приела съвет  give_rose give_rose give_rose

Щях да пиша още неща, ама май ще ги оставя за другият път!

Хубави почивни дни на всички!  Flower Flower Flower
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 05, 2011, 02:54:22 »

Мила Павла, ето че и твоят ред дойде! Честита темичка.Пожелавам ти леки и наситени с много положителни емоции, оставащи дни до срещата с вашата принцеса както и ражадане, което да мине по нсй-добрия за теб план. Гледай да си поспиш, защото след това започваш да оценяаш и 15 минутната дрямка blum .
Клипчето с тази песен е просто невероятно. Даже си позволих д а постна песента на стената на моя съпруг, а ими даде добра идея с какво да изненадам Крис по случай годишнина от както започнахме да се дейтваме преди 5 години.
За покупките , какво да ти кажа... ние също бяхме доста неорганизирани, чантата за болницата си я приготвих 3 дни преди да родя, а кошчето за колата- минахме през магазина в деня , когато ми изтекоха водите и от там направо към болницата. И нашето дете ползва неща подарени от други хора. За вашата принцеса, най-важното ще бъде да я дарите с много обич и нежност (за което не се и съмнявам). Това е което ще и направи най-много впечатление в тази възраст. Весел уикенд ви пожелаваме  и ще чакаме да качиш снимки.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 06, 2011, 14:46:49 »

Павла,стягай се само ние останахме blum
Оооо забравих и едно ново майче в темичката. smile
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани