Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:48:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rossistela - 18.08.2007г.!  (Прочетена 67105 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: септември 21, 2007, 13:42:34 »

мила Rossistela честито и от мен с голямо закъснение!!!!Бъдете истински щастливи ида си направите огромно семейство с много дечица!
Гледах и снимките от меденятя седмичка - избрали сте екскурзия "френската ривиера" нали? И ние на нея сме се спряли!Можеш ли да споделиш доволна ли си от агенцията (и коя е тя), а как бяха хотелите?Ние другата седмица трябва да я резервираме и затова питам...Просто е било прекрасно там за медена седмичка!Още веднъж моите поздравления!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: септември 21, 2007, 14:48:29 »

Ами аз снимките от медения месец защо съм ги изпуснала  huhhuh.gif Къде са?
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: септември 21, 2007, 21:34:49 »

Ами аз снимките от медения месец защо съм ги изпуснала  huhhuh.gif Къде са?
На страница 8 от темичката Роси е пуснала линк... pardon
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: септември 24, 2007, 21:14:59 »

Знаеш ли какво установих,че сме били на едни и същи места и даже имаме почти еднакви снимки!!! girl_wink
Еййй,Деска,и вие ли на медения месец сте били на тази екскурзия?!Не си ни пускала снимки и незнаех Wink

Гледах и снимките от меденятя седмичка - избрали сте екскурзия "френската ривиера" нали? И ние на нея сме се спряли!Можеш ли да споделиш доволна ли си от агенцията (и коя е тя), а как бяха хотелите?
Здрасти,didi_vla1983 и благодаря!Да,екскурзията ни беше точно тази,на Бохемия.Може би съвпада с вашата?!-чудесно!Дано и на вас ви хареса колкото на нас!Местата,атмосферата,тези величествени сгради и тесни улички,малки китни ресторантчета с автентична кухня,ммм,безбройните магазинчета за вино и бонбони и този красив Лазурен бряг...Е,верно-автобусът и хотелчетата не бяха най-луксозните(особено в Ница,но във Венеция,по-точно в близкото Лидо ди Йезоло-много сладко курортно градче, беше доста симпатичен),но ние не сме особено претенциозни,пък и за по една вечер..Екскурзоводът ни Венци беше готин,а най-хубавото е,че имахме много свободно време,през което много обичахме да се шмугваме и в по-малките улички на градчетата,където витае истинският им дух girl_in_love Един съвет от мен-във Венеция вместо да прекарате няколко часа в Двореца на дожите използвайте времето и обиколете някои от съседните острови-Мурано( фабрики и магазинчета за стъклени произведения),Бурано(за дантела) и Лидо(страхотни хотели). А,и задължително влезте в Океанографския музей в Монако-сигурна съм,че ще ви хареса good
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #139 -: септември 25, 2007, 05:53:20 »

Мила Роси, честито! С голямо нетърпение (и закъснение...) разгледах твоите снимки, знаех си, че ще видя изискана и красива сватба, и така се радвах на прекрасната двойка! Много сте красиви и щастливи, а шаферката ви е такава сладуранка! Радвам се много, че сватбата ти е била приказката, за която ти си мечтаеше, а ние всички очаквахме! Винаги да сте така щастливи!  CHEERS
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: септември 26, 2007, 09:51:50 »

Мила Rossistela ,веднага си вземам бележка от твоята забележка и ще пусна снимки!!! blush
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: септември 29, 2007, 12:38:18 »

Мила, онзиден, разгледах албума ви, страхотен е! Така си се постарала да го направиш интресен за разглеждане, заслужаваш  Bravo! Историята ви е много вълнуваща!  girl_in_love
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: септември 29, 2007, 12:47:01 »

Оооо,Бени,благодаря ти много  give_rose за това,че ти е харесал и за милите думи в книгата за гости-твоите и на другите момичета air_kiss air_kiss air_kiss
Не го бях завършила,но сега,мисля е вече ок и тъкмо мислех да пусна линка към него,ето го
http://album.svatbata.bg/pavlovi_18-08-07
Това са малка част от професионалните ни снимки(много си играх да ги намалявам,че бяха огрооомни),от медения месец също,но не ми се ще да претрупвам албума и да става досадно,затова подбрах само някои,които най-много харесвам Wink

Деска,ще ми бъде интересно да разгледам снимките ви от медуването,радвам се,че си го направила good

Маринка,много много ти благодаря,мила!Толкова ме трогват думите ти give_rose
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 01, 2007, 15:45:56 »

Yes! Супееееееееееееееееееер! Имаме си нов албум на месеца!!!  goody Много се радвам, че точно твоя албум е най-големият фаворит на месеца, защото наистина си заслужава!  good
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 01, 2007, 15:58:43 »

Хей симпатяги, честит "Албум на месеца"  Bravo Bravo Bravo give_rose
Заслужавате го!!!
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: октомври 01, 2007, 16:13:59 »

Честито Роси!!!!! Bravo Bravo Bravo Имате страхотен албум!!!!!Толкова сте красиви и всички снимки са ви толкова хубави girl_in_love girl_in_love girl_in_love Заслужавате го!!!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #146 -: октомври 02, 2007, 10:32:19 »

Прекрасен албум имате!Всичко е подредено,разяснено! good
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: октомври 02, 2007, 13:25:54 »

Толкова сте сладички,много ви благодаря!!!
Вчера Ели ме изненада като ми каза,че сме станали албум на месеца(а сега цял месец ли ще стои на заглавната с албумите shok ) и аз направо се втрещих...същевременно много се зарадвах,но и малко се притесних-заради онзи хаплив коментар в книгата за гости,който се появи онзи ден и от който ми стана много кофти и направо ме........,та взех,че изтрих единия подалбум-този със снимките на малката......но какво да се прави-хора всякакви,не може всички да се харесваме и обичаме pardon
Аз нямам лоши чувства към никого,предпочитам да виждам и обръщам внимание само на хубавите неща,които ни заобикалят.Още веднъж ви благодаря,че сте харесали албума ни,наистина съм трогната give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 02, 2007, 14:00:08 »

Ейййй Роси, я не обръщай внимание на злобни хорица. Аз също го видях коментара и останах супер изненадана.  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Но това е злобата ходи по хората, не по дърветата! Радвай се на първото място през месеца и на усмивките на всички около теб.  Wink 
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: октомври 13, 2007, 19:53:29 »

Мерси,Пламъче!След всички тези прекрасни,прекрасни коментари в албума ни съвсем забравих за онзи.Благодаря на всички,които познавам и не за невероятното настроение,което ми създавате винаги,когато чета милите ви думи  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: