Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:30:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 213076 пъти)

DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #45 -: май 27, 2011, 18:18:35 »

once_upon_a_time,
Ако не харесвате някой, просто не го препоръчвайте, но не давайте отрицателно мнение в тема която не е затова и то без някакви конкретни примери, без дори някой да го изисква от вас !!!
« Последна редакция: май 27, 2011, 18:21:11 от DjNick Mc » Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #46 -: май 27, 2011, 20:18:42 »

Не съм съгласна със забележката - всеки има право на мнение - било то положително или отрицателно и бих я зачела единствено ако идва от модератор. И нека не превръщаме темата в личностно заяждане, не е това целта й smile Момичето поиска мнения за диджеи, това давам.
« Последна редакция: май 27, 2011, 22:09:12 от once_upon_a_time » Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #47 -: май 27, 2011, 21:32:38 »

Аз също съм съгласна с това да се пишат и положителни и отрицателни мнения в съответните теми (по възможност мненията да са обосновани с конкретни примери или случки).
Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #48 -: май 27, 2011, 22:37:07 »

някой да има отзиви за DJ ALEX
 smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 29, 2011, 16:31:17 »

Аз също съм съгласна с това да се пишат и положителни и отрицателни мнения в съответните теми (по възможност мненията да са обосновани с конкретни примери или случки).
Не по възможност, а задължително!
Ние ще се с Алекси и момчето ни направи много силно положително впечатление.  good
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #50 -: май 29, 2011, 20:29:19 »

smile Момичета тук освен имената на DJ Аleksi DJ Miro i Dido Dimitar Kalaglarski i Dj Maili, drugi имена не се коментират се едно това са единствените и най-добрите DJ в Пловдив. има и много други DJ за които никой не пише, но по нищо не отстъпват на тези ,а може би дори са по-добри от тях. Има още поне толкова добри DJ в Пловдив освен тези за които пишете най-много а тях защо никой не ги споменава? Нарочно нали?! Аз препоръчвам за Пловдив DJ Ar G (nie sme s nego) наши приятели ни препоръчаха също и DJ Hristo Dj Pepо i DJ Toni- били също много добри и правили весели сватби.
Активен
rroni
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #51 -: май 29, 2011, 21:46:27 »

Здравейте,нашата сватба мина на 22.05.11 във Варна и беше страхотна,за което огромна заслуга имаше ДЖ Съни, пича е невероятен професионалист и влага мн чувство в това което прави, Говори мн въздействащо и успя да просалзи доста от гостите с положителни емоции. Дансинга ни не остана и за минута празен,подбира музиката и се сЪобразява с предварителната договорка за стила музика. Голямо впечатление е направил на гостите,че не е вземал пари за поздравите(а това го правят достъа оркестри и ДЖ ПО сватби). Мн коректен беше със заплащането накрая. Коментарите на всички присъстващи бяха хвалепствени за него,а знаете че музиката е в основата на доброто прекарване в ресторанта. Както каза мъжа ми Съни е великан в бранша smile smile човека тази година ще закръгли 600 направени сватби
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #52 -: май 30, 2011, 02:21:45 »

smile Момичета тук освен имената на DJ Аleksi DJ Miro i Dido Dimitar Kalaglarski i Dj Maili, drugi имена не се коментират се едно това са единствените и най-добрите DJ в Пловдив. има и много други DJ за които никой не пише, но по нищо не отстъпват на тези ,а може би дори са по-добри от тях. Има още поне толкова добри DJ в Пловдив освен тези за които пишете най-много а тях защо никой не ги споменава? Нарочно нали?! Аз препоръчвам за Пловдив DJ Ar G (nie sme s nego) наши приятели ни препоръчаха също и DJ Hristo Dj Pepо i DJ Toni- били също много добри и правили весели сватби.

Разбира се,че има още поне 10-на DJ в Пловдив които си вършат добре работата.Въпрос е на впечатления,познанства,контакти,а и на доволни клиенти,които да ги отразят във форума smile
Активен
Cari
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #53 -: май 30, 2011, 10:54:09 »

Здравейте, момичета. Ние не сме търсили DJ, тъй като си бяхме харесали Дани Марков от сватбите на 2 двойки наши приятели и имахме късмет, че беше свободен за нашата дата. На нас ни харесва, че при него всичко е добре балансирано - хем има чувство за хумор и забавлява гостите, хем не прекалява и не натрапва присъствието си. Освен това умее да пълни дансинга, което поне за нас беше много важно. Ако някой иска контакти, да ми пише на лични. Успех в подготовката.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #54 -: май 30, 2011, 18:15:29 »

once_upon_a_time

Поискаха препоръки, това означава положителни коментари за дж, а не против кой сте, за да изпъкне някой друг от дж-ите........ Със сигурност има и други, за това няма спор. За тези, за които имате нещо против, си има тема, в която освен това че не харесвате някой, трябва и да приложите някакви причини за това си твърдение инъче ще се преме като користно и лично заяждане  ........и "камъните ще са във вашата градина"! Нека да бъдем коректни!!! Модераторите си вършат работата както трябва, но не винаги могат да обхванат всичко, за да направят забележка на време, защото форумът е доста обемен.
« Последна редакция: май 30, 2011, 18:30:43 от DjNick Mc » Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #55 -: май 30, 2011, 18:23:22 »

Моля ви,дайте препоръки,координати,отзиви за DJ в Пловдив,както и някаква цена!
Авторката изрично е казала какво търси, нека не извъртаме думите й в наша полза, а smile И призовавам да се прекрати този спор, не е в полза на никого.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 30, 2011, 18:26:55 »

За да прекъсна спора ,ще кажа ,че темата е за мнения -независимо дали положителни или отрицателно.
DjNick Mc със сигурност обаче темата не е ,за да могат професионалистите да препоръчват колегите си!
Активен
trayana
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #57 -: юни 13, 2011, 18:41:53 »

Момичета помагайте.... Трябва ми спешно DJ и фотограф  за 24.09 cray а всички за които знам вече са заети...
Някой има ли впечатление за DJ Иван Тодоров или Живко???  huhhuh.gif
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #58 -: юни 15, 2011, 16:06:12 »

trayana,
Би трябвало да посочите град, за който търсите дж и фото. Предполагам за Бургас става въпрос, но все пак уточнете ?!
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #59 -: юни 17, 2011, 01:27:26 »

Не знам дали тук е правилното място да пиша, но не намирам по-подходящо.. Миналата седмица бях на сватба и диджея направи нещо от което всички гости бяха очаровани и ми се искаше да споделя, макар че не знам дали и в БГ не се прави така.. Та в началото покани младоженците на дансинга и започна да ги пита това кой е, посочвайки към някой гост и те казваха примерно "Това е моя приятел еди кой си с приятелката си еди коя си" и после диджея питаше двойката коя песен биха искали да чуят. Хареса ми идеята, защото бяхме доста хора и не всеки знаеше кой кой е, а така поне си разбрахме имената и кой на кого какъв е, пък и всеки си поръча песен. По-възрастните и поръчаха валс или някакви стари песни и после се изкефиха като ги чуха и всички бяха на дансинга (даже тези които по принцип не танцуват). Той човека много добре успя да смеси желанията на гостите и музиката която си бяха поискали младоженците и се получи супер микс и на всички им беше забавно, а и беше много разнообразно.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: