Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:58:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 14   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: И на preslava_82 ред дойде, в темичка вълненията си да сподел  (Прочетена 8256 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« -: февруари 08, 2011, 23:06:02 »

preslava_82,
дойде и твоят ред да споделиш вълненията и трепетите си около предстоящата среща с бебка и да напълниш темичката с разказчета и снимки!
Пожелавам ти спокойни оставащи дни, изпълнени само с положителни емоции, леко и безболезнено раждане и да гушкаш здрава и красива госпожица!

Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #1 -: февруари 09, 2011, 09:07:51 »

Сладко мамче Честитоооо danceg
Пожелавам ти срещата с твоята принцеса да бъде незабравим момент за теб и таткото и от там  нататък животът ви да бъде по-пълноценен, по-весел и по-цветен.
Спокойни последни дни.
[/color][/b]

* bebek_patik_2.jpg (28,65 KB, 600x450 - видяно 43 пъти.)
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: февруари 09, 2011, 09:31:55 »

Преси,честита темичка мила!
Ето,че и ти тръгна по пътя за срещата с твоето съкровище!
Разкажи ни тук за всичко,което те вълнува,покажи ни малките сладки дрешки и ни направи съпричастни към огромната ти радост!

Знаеш,че си ми особенна слабост и неизменно ще следя какво се случва с теб!

* bi_3015217.jpg (71,38 KB, 800x600 - видяно 54 пъти.)
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 147

нашето съкровище

Разгледай галерията на mihova

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: февруари 09, 2011, 10:34:03 »

Ехеее....  Преси, честита темичка мила пожелавам ти да я изпълниш с много положителни емоции от последните дни като две в едно  Girl_hide  И накрая една незабравима среща с твоята принцеса  heart heart heart 

* imagesCANZNKQE.jpg (7,05 KB, 259x194 - видяно 357 пъти.)
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: февруари 09, 2011, 11:03:31 »

Преси  give_rose give_rose честита темичка и от мен  yahoo yahoo
Хайде мъничко остана. Скоро ще се появи най- красивото нещо на света!!! Тук много да разказваш и снимки да показваш! Леко раждане и бързо възстановяване  heart heart heart
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: февруари 09, 2011, 12:18:39 »

merilen ,благодаря ти още веднъж за хубавата изненада и за темичката! give_rose

Сиси,Диде,Кокиченце , благодаря ви за милите думи give_rose

Към края на една много желана бременност съм,имам една неуспешна и затова тази е така желана smile
В началото имах някои проблеми,но сега всичко е наред с нас,чувствам се чудесно,вече малко ми натежава де,но това си е нормално май.
До момента съм + 9кг отначалото,но си ги усещам доста,ходя като някакво патенце Wink
Засега ще раждам нормално,така и искам,но незнам със сигурност,защото бебка е с увита пъпна връв около вратленцето...доктора,който м и води ЖК казва,че нямало проблем да родя нормално,просто трябвало  да се знае това от израждащия ме екип.
Ще раждам във ВМИ Пловдив,без предварителна уговорка,на който се падна,това ако е нормално,ако се наложи секцио ще се уговоря с моя си лекар.
Засега това момичета Girl_hide
Другия пост и снимки. smile
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: февруари 12, 2011, 12:03:36 »

Преси чесита темичка! Много положителни чувства в този последен месец и здрава бебка на финала.
Имате ли си именце вече или ще го споделиш, като се появи бебочка?!
И аз се присъединявам в редицата на чакащите снимки!
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 182

Разгледай галерията на Armanii

« Отговор #7 -: февруари 12, 2011, 17:29:01 »

Честита темичка Преси!  give_rose
Дано споделяш само приятни емоции тук, а ние ще следим темичката ти с интерес! Пожелавам ти много леки дни до финала и дано самото раждане протече съвсем леко и безпроблемно!  give_rose
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

Разгледай галерията на m_eleva19

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: февруари 13, 2011, 16:36:25 »

Честита темичка и от мен....ще следя темичката и ще чакам разказчета...аз моята в началото я изоставих, такива бяха обстоятелствата, но затова пък чета другите с удоволствие...И успех на финала...
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: февруари 13, 2011, 16:43:02 »

Ето ни и нас,днес малката е много мързелива и по-рядко помръдва,но си прави "бабунките" де  blum
Явно вече няма много местенце и затова така...
Аз си имам вече контракции,понякога болезнени,понякога не...вече са към 4-5 на ден.
Относно подготовката за срещата ни с бебка сме почри готови,остават разни дребни нещица като козметика,аптечката...такива,които се взимат много набързо.
Имаме си количка и кошче за кола,кошарката е готова,ще бъде при нас в спалнята smile
Дрешки има много вече,трябва да ги снимам и покажа,ще кача снимките в галерията ми. smile
А ето една на бебешката колибка от вчера blum

* Capture.JPG (49,98 KB, 804x530 - видяно 40 пъти.)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: февруари 13, 2011, 21:49:46 »

Ехеее,хубава колибка си имаш  good Girl_hide Хубаво е,че сте вече в пълна бойна готовност  Wink Как се чувстваш през последия месец? give_rose
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: февруари 14, 2011, 00:27:09 »

carlyangel ,благодаря ти smile
През последния месец....хм бих казала,че цялата бременност ми бледнее пред последния месец,и гаденето забравих,и многото спане,и неразположенията....сега е всичко в едно  tease тежи,опъва,сърби...бебка като се намества и направо сълзички ми текват,ставам по много пъти нощем,имам си контракции....и още такива подобни,нооо всичко ми е някак странно приятно blum
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1363

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Разгледай галерията на carlyangel

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: февруари 14, 2011, 14:15:46 »

Да,тази тежест през последния месец е доста срещана май.Кумата ни,казваше,че през последните седмици бебчо направо я задушавал,докато спи и в легнало положение се чувствала направо ужасно. pardonДобре,че не е горещо,че иначе чувството на тежест и подпухналост сигурно се усилва  angry
Още малко и няма да го има  good Wink После следва само чувство на безсъние  sarcastic,което сигурно пак ще ни бъде странно приятно,както кзваш ти smile tease
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: февруари 14, 2011, 15:21:30 »

preslava_82 , честита темичка и от мен.
за пъпната връв не се притеснявай, щом док казва че няма проблем, гледах едно раждане при което бебето беше с увита около вратлето пъпна връв и акушерката подпъхна пръста си и я размота. наистина тежи накрая, но още малко остана ще издържиме smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: февруари 14, 2011, 18:50:18 »

Честита ви темичка Преси! Желая ти много красиви мигове и много малко тревоги! Безброй хубави снимки, който да споделиш с нас и хиляди незабравими щастливи моменти!
Коремчето ти супер готино, напомня ми на моето, но и предполагам ти е много тежко вече. Все пак се тези неща ги приемай от хубавата им страна.  heart
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: