Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:57:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Dodo23 е мама на красива Дариана!  (Прочетена 21218 пъти)

m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

Разгледай галерията на m_eleva19

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: февруари 08, 2011, 09:25:44 »

Ех, на кого му е дошло времетооо? Браво! Честита темичка, и аз да ти пожелая леки финални метри, и мноого леко раждане (като моето)...ще следим за хубава новина...
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 195

Разгледай галерията на lina_bs

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: февруари 08, 2011, 09:27:14 »

Записвам се да следя темата. Аз съм от бъдещите бургаски булки. ДоДо винаги е била много мила, когато задавам безумни въпроси , като всяка булка, затова и аз да и пожелая много положителни емоции  give_rose  give_rose give_rose
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 840

Разгледай галерията на plamak_

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: февруари 08, 2011, 09:34:18 »

Диде честита темичка мила, желая ти леки финални метри и едно здрааааво бебче, което да ви радва много. smile
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #18 -: февруари 08, 2011, 09:39:39 »

Честита темичкааа!!! smile Не мога да повярвам, че толкова бързо минава времето и е дошло ред и за твоята темичка. Желая ти безпроблемни последни метри и един прекрасен финал, изпълнен само с усмивки и приятни емоции. С интерес ще следя какво се случва около теб! smile

Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 08, 2011, 10:03:31 »

Мила Диде, ето и твоята темичка! Много мина и мъничко остана, както се казва. Аз също ще следя с удоволствие приготовленията ви през този последен месец до специалната среща!

Дано този период мине спокойно, а на финала да гушкаш най-прекрасното съкровище!

* stork.jpg (11,35 KB, 338x400 - видяно 257 пъти.)
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: февруари 08, 2011, 11:38:49 »

Диде,честита темичка,хайде чакаме с нетърпение да я напълниш само с положителни емоции!!! heart heart
Активен
toni8301
Сватбар
Публикации: 212

...живота е чудо....

Разгледай галерията на toni8301

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: февруари 08, 2011, 11:39:47 »

Диде, честита темичка  give_rose
ще следя с интерес всичко, което се случа покрай вас...
толкова са хубави темичките на всички мамчета и макар да съм далеч от този период ви следя с ей такива  shok и попивам .. blum
Един прекрасен,незабравим и положително емоционален "финал" от мен!

Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: февруари 09, 2011, 09:22:45 »

Мила Мири още веднъж огромни благодарности за темичката! give_rose
На теб и на всички останали обещавам да я напълня с досадно дълги постове,много безумни тревоги и доза пощурели хормони.

На всички,които вече са се разписали искам да кажа благодаря ви от сърце за милите думи,хубавите пожелания,цветята и картичките.Донесохте ми много радост. danceg

Намирам се в края на планирана и изненадващо приятна за мен бременност.Не повръщам,нямам стомашни проблеми,не ми се подуват крайниците.Спя добре.Килограмите ми са +6.
Коремът по-скоро ми пречи на обичайната дейност,отколкото да ми тежи.
От една страна ми е толкова хубаво,че не искам да свършва,а от друга-вече нямам търпение да дойде момента,в който ще си гушна детенцето.
Решила съм да родя в частната болница във Ветрен и ми предстои да подготвя някой изследвания за там.Багаж за стягане по-скоро нямам,от болницата осигуряват всичко.
Количката е на лице!Креватчето чакам след 10 дни.
Миналите дни купих малко дрешки(,защото имам огромен арсенал от племенницата ми) и аксесоари,остава ми да допълня дреболии.
Утре съм на ЖК и изследвания.Доколкото зависи от мен-раждането ще бъде естествено.

През повечето време съм голям куражлия-изключително съм спокойна относно самото раждане и първите дни с беба.За това определено допринесоха книгата на Василена Доткова,лекциите за бременни и обмяната на информация тук във форума и конкретно в "януарската"тема.
Имам разбира се и моменти на слабост,в които ми се реве и се чудя кой път да хвана,но от тук нататък пътя е само към родилна зала!

Решила съм да кърмя на всяка цена така,че разчитам на вече родилите мами да ме юркате и тормозите за да не се откажа.
Имам 2 баби на разположение за помощ,съпругът ми също си е у дома и от него очаквам най-голяма подкрепа.
Започвам със снимка на комплекта за изписване и обещавам да покажа още много smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: февруари 09, 2011, 10:34:35 »

Диди, честита темичка, мила. Пожелавам ти оптимизма от последния ти пост да не те напусне и в родилна зала, а раждането да мине много леко. За килограмите, какво да ти кажа, възхищавам ти се, защото аз, както удържах фронта до 8-мия месец в деветия стана страшно.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 09, 2011, 11:01:37 »

Додо, честита темичка мила и от мен. Да я напълниш с много приятни емоции и красиви снимки  heart heart heart heart
Леко раждане, а след това много бързо възстановяване  gu6 gu6 gu6
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1824

Разгледай галерията на plamik

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: февруари 09, 2011, 15:25:07 »

dodo23, добър арсенал от помощници - браво! От цялото си сърце ти пожелавам не само да си с намерение за нормално раждане във Ветрен, а и наистина да родиш нормално. Няма да ти разправям някои истории за там, за да не те обърквам. За кърменето, ще те подкрепяме разбира се. Макар да не съм била от кърмещите, щом е за подкрепа....на линия сме. good Комплектчето е много сладко и нямаме търпение да говидим с пълнежа. А я да попитам аз, имаш ли си щъркел?  blush
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 09, 2011, 15:57:23 »

Честита темичка, Диде! give_rose На един дъх прочетох първия ти разказ и се радвам, че всичко е така, както си си го представяла smile
Комплектчето е супер сладичко, много обичам това жълто-зеленикаво  heart

Ще следя, макар и да не пиша много редовно! smile good
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 09, 2011, 16:09:51 »

m_eleva,точно като твоето си го представям раждането-те мечтите са безплатни нали Wink
Понякога си мисля,че късмета не е безкраен и след тази лека бременност,ще трябва да си изтърпя каквото ми е писано на д-то!
plamik,ти в окръжна ли си раждала?

От доста време съм си избрала щъркелче и много се радвам,че без бой се съгласи-щърк ще е Армани stork-gurl  yahoo

Ето още малко бебшорски дрешки!

Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: февруари 09, 2011, 16:20:18 »

Dodo, честита ти тема. Мисля, че не съм писала до сега, ако съм и пак честитя, ти ще ми простиш като като една мишка напоследък  tease

Та искам да ти пожелая както си позитивна до сега, да продължаваш да бъдеш все така, само усмивки ти пожелавам и съм сигурна че всичко ще бъде наред. Много са ти хубави покупките, всички дрешки са много сладки. Ще следя с интерес всичко, което пишеш smile
Активен
Nastiq
Сватбар
Публикации: 150

Бъдещо мамче :)

Разгледай галерията на Nastiq

« Отговор #29 -: февруари 09, 2011, 17:51:12 »

Dodo, честита темичка и от мен  give_rose да я напълниш с много приятни емоции.
Пожелавам ти леки финални метри и едно малко, сладко бебче на финала  heart
Много са хубави покупките за бебето и са много сладки  girl_in_love
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: