Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:07:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките VIII-ма част  (Прочетена 175861 пъти)

panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 13, 2011, 14:04:08 »

Момичета ние си поръчахме халките на Пиротска при един златар с наше злато ,но се получи много кофти ситуация  cray
Милото беше твърдо за класически модел и друго всичко отказа  nea докато аз си бях харесала друг модел и той каза твърдо не ,защото не може халките да са различни и накрая трябваше аз да склоня на неговият вариант и сега останаха такива ,каквито той искаше  diablo
Много ми стана тъпо ,не че нещо,ще си  я нося халката ама .....
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #361 -: юни 13, 2011, 14:52:32 »

Защо пък да не може да са различни ? Ние двамата бяхме на крачка да сме с различни понеже тази, която избрахме няма как да ми я направят само в бяло злато , а аз държах да не е комбинация от жълто и бяло , но в крайна сметка момчетата в магазина успяха някак да ме убедят , че не стои зле с останалите ми бижута , пък и халката е на дясната ръка и ще е само тя нямам друг пръстен там ... Иначе питах и в магазина казаха също , че не е никакъв проблем да са различни . Нали са гравирани в крайна сметка ..
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 13, 2011, 14:58:12 »

Еми хайде де и аз си мислех ,че може да са различни обаче той не та не ....
Направи компромис,заради мен да са такива халките и аз какво да правя накрая се съгласих  nea
Нищо де, ще го преживея някак важното е че другата седмица в понеделник ще си имаме халки yahoo
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #363 -: юни 13, 2011, 15:01:46 »

Ами да са ви честити тогава халкичките !!! Дано ви носят късмет в семейния живот !
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 13, 2011, 21:42:50 »

И ние другата седмица ще поръчваме нашите,от Раковски  smile smile smile smile
Нямам търпение вече
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 13, 2011, 22:55:29 »

Вече и ние сме на тема халки.... и пак... малка греда, за сега ..... искаме да има пръстов отпечатък от вътрешната страна на всяка халка (мой върху неговата и негов върху моята  blush). Та,  в едно единствено ателие в София, казаха, че могат да ги направят за 1 100 лв..... (на мен ми се струва много), не че сме обикаляли много , но в повечето ателиета ни гледаха като...... извънземни.....
Видях, че в Раковски имат такъв модел..... някой да сподели впечатления, отзиви, и т.н. от изработката и качеството на материалите  pardon благодаря ви  good
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #366 -: юни 13, 2011, 23:03:12 »

babyboopk,ще покажеш ли за кой модел става дума?А това с пръстовия отпечатък правят ли го в Сара трейд в Раковски?
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #367 -: юни 14, 2011, 08:48:58 »

за пръстов отпечатък и аз не бях ама в смисъл той няма как да е целия .. то само ще се виждат кривите линийки отвътре на халката нали ?
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 14, 2011, 09:14:44 »

http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=262482&cat=3&page=2
Ето го.... в интерес на истината аз си мислех, че е оригинално, оказа се, че вече е станало тривиално (или поне според хората, с които споделям идеята) и все пак на нас си ни харесва.
Отпечатъкът е частичен, ако трябваше да е цял, то моята халка щеше да заема половината ми пръст (с тези големи пръсти на милото)  tease.
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #369 -: юни 14, 2011, 09:33:22 »

Е как така тривиално , като азз например не съм чувала дори за такива халки .. И тук и други споделиха това . Не знам според мен е интересно ! И все пак нали важното е да са както вие сте си мечтали !! А вие такова изчистено моделче ли искате ???
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 14, 2011, 10:24:06 »

Да, точно такъв модел искаме. А иначе тривиално или не, на нас си ни харесва и ще са такива халките ни smile Та, молбата ми е да споделите отзиви за магазина  blush благодаря ви Wink
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #371 -: юни 14, 2011, 21:16:08 »

babyboopk,интересно и различно е,а най-важното е,че на вас ви харесва!Аз съм чувала само хубави неща за Сара трейд,както от познати,така и от съфорумки.Плюс това не съм чула някъде другаде да има толкова богат избор.Ние също сме решили нашите халки да са от там.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 14, 2011, 22:38:21 »

babyboopk р и аз не бях чувала за такова нещо  badgirl badgirl badgirl и не мисля,че е травиално. Според мен е доста оригинално и  някакси лично ВАШЕ - нали все пак са пръстови отпечатъци pleasantry

Момичетааааа, да се похваля и ние вече си имаме халкиии yahoo danceg yahoo Взехме си ги от Асеновград за 52 лв/гр. Двете общо са 9.18 гр, почти 480 лв tease tease Много ми харесват и между другото милото ги избра. Той от начало искаше уж изчистени и аз като panteryx се бях леко разочаровала blush blush, но като отидохме там и той като ги хареса тези много се зарадвах, защото и на мен ми харесаха те също yahoo Е, на мен почти всички ми харесаха, но това е друг въпрос, важното е,че милото все пак избра не съвсем изчистени и съм доволна girl_wink Има снимки в галерията, а надписа е " Завинаги заедно, имената и датата"
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #373 -: юни 15, 2011, 06:24:11 »

ние също загледахме този вариант ! Моделът е на Версаче ( не че има някакво значение просто се сетих че казаха в магазина .. ) Халкичките са хубави и щом сте ги харесали заедно нищо друго няма значение !
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 15, 2011, 08:05:21 »

Благодаря ви момичета girl_wink mynicheto, да знам,че е на Версаче, но моят приятел си няма даже и идея от тези неща и когато му го казаха в магазина се учуди даже smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: