Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:28:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Sunray радостно трепти, Елица в ръце държи!  (Прочетена 14343 пъти)

Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 21, 2012, 15:24:11 »

Дани, тази Ели грешка няма, бе!  Bravo Много е напреднала, пораснала е, а я колко работи прави вече! Клиповете са много сладки  good

С интерес следя и вашата подготовка за първия рожден ден... Много хубави идеи си предвидила да осъществяваш!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 22, 2012, 11:09:06 »

Благодаря ти, Свилена give_rose То аз идеи имам, колкото щеш, ама дано имам и времето да ги реализирам blum
А ти защо не се разпишеш в своята темичка? Недей да криеш Маттео, ами ни разкажи повече неща Wink

Поръчах вече и поличката за РД - ще бъде в цвят патладжан и малко пепел от рози. Ето това моделче избрах - туту за фея се води DANCE
Казаха, че до края на месеце ще е ушито и ще ни е изпратено smile Купих боди за него, че то се оказа трудна задача, защото всички бодита са шаренки, с много картинки, а за тази пола не върви такова. Останаха обувчици, но там нямаме много колебания - или бели, или розови. Ще купим хубави, които да стават и за прохождането, няма смисъл да са някакви само за красота, само за един ден smile
Взех й и една диадемка с лилаво сатенено цвете, ама й е мааалко широчка, та се чудя дали да не минем на вариант лента. Не ни е пораснла достатъчно косицата за фиби, след подстригването blum

При нас всичко е наред, като изключим факта, че нещо не иска да заспива при мен. С баба си няма никакви проблеми, а с мен - не ще и не ще sad Е, важното е, че спи, ама баба й ще си тръгва днес и ще се наложи да свикне пак аз да си я приспивам. Спи вече 2 пъти на ден - предиобед около 10.30 за час и половина, и следобед около 15.30 - пак за толкова някъде.
С храненето поотшумяха нещата - прояде грис, попара също. Само кус кус още не иска, но не я и насилвам.
Яде настъргани плодове, а круша и банан си гризе и сама. Давам авокадо през ден, хапва си го. Въведох и карфиола, а вчера започнах с жълтъка. Него също си изяде, чист, само давах по мъничко вода между хапките.
Като направи годинка, мисля да я запиша на частната кухня за една седмица. Видях им менюто в сайта и определено ми харесва като разнообразие и пълноценност. Да видим дали и Ели ще го одобри.
Тъй като при нас има епидемия от варицела, не я водим тези уикенди по детските кътове. На разходка излизаме веднъж на няколко дни, че времето в Южна България нещо се излага и е много студено и ветровито.
Ели вече си има нови номерца - знае къде са нейните и крачетата на другите; духа като й показваме как Кумчо Вълчо издухал къщичките на мързеливите прасенца; иска да стои сама изправена, без опора - нарочно се пуска, за да види какво ще стане; вече ходи и само като я държа за ръчичките, а не под мишниците; хваща дистанционното и сочи към ТВ, когато иска да й пусна нейните песнички; хваща бравата на вратата и знае какви движения да извърши, за да се отвори и успява; вече иска да затваря и отваря неща с капачки, тоест да напасва едното към другото. Просто нещата се променят главоломно! Всеки ден е научила по нещо ново. Явно ме е наблюдавала, когато обирам някакви по-едри боклучета от килима и вчера видях как върви и тя след мен, на колене, и забива пръстчета в килима, уж взима и тя боклуче, после се премества и пак го прави, така обикаля целия килим в чистене. Смяла съм се със сълзи!  funnytooth

Чао от мен! smile

« Последна редакция: януари 22, 2012, 11:11:49 от sunray » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1092

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: февруари 13, 2012, 12:56:47 »

sunray, здравей мила! Гледам малката, гледам, гледам и не мога да повярвам, все едно беше вчера когато се вълнувахме за сватбите ни, а гледай сега какво чудо си имате! Моите поздравления - Ели е едно много щастливо, обичано, будно (от това, което разказваш за нея) и красиво дете. Скоро имате и рожден ден.  Sunshine Надявам се да приемаш нови членове в темичката, с удоволствие ще следя!  give_rose
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 13, 2012, 13:16:03 »

Ariel, каква приятна изненада! give_rose Много мили думи за нашето съкровище, благодаря за което! Естествено, че си добре дошла, а скоро ти пожелавам една такава темичка и на теб girl_wink Моята тема е доста мудна и паяжинясва често, но като ми дойде муза - пиша.
Да, чакаме вече с нетърпение първия рожден ден smile Той е в сряда, но истински ще празнуваме в неделя, че през седмицата е доста сложно да дойдат другите мами с бебоци, особено в това време, което не дава възможност да излезеш пеш и с количка angry Затова решихме да празнуваме в неделя, най-удобно ще е. А в сряда ще си се съберем вкъщи - тортичка, балони и това ще е.
Като мине празненството ще разкажа с удоволствие smile
А сега пускам някоя снимка от вчерашното ни първо приключение с шейна blum

* P2124641.JPG (67,71 KB, 480x640 - видяно 8 пъти.)
« Последна редакция: февруари 13, 2012, 13:20:08 от sunray » Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 13, 2012, 13:16:38 »

smile

* P2124646.JPG (65,93 KB, 640x480 - видяно 6 пъти.)
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 13, 2012, 13:18:31 »

И последна:

* P2124706.JPG (53,11 KB, 640x480 - видяно 7 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: февруари 13, 2012, 14:48:01 »

Ели е прекрасна  girl_in_love Тя е едно малко лъчезарно съкровище със страхотна усмивка, пу пу. Снимките са супер. Леле какво напражение те чаказатози първи рожден ден. Разбира се все хубави неща, но за нас родителите това е едно от незабравимите изживявания, все пак твоето мъниче за пръв път празнува рожден ден  kitty Та затова  smile Пожелавам всичко да мине като по вода и мъничетата много да се забавляват и вие покрай тя  smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 13, 2012, 15:10:13 »

give_rose

Любима снимка - номер 2 и номер 3. Номер 2 - защото явно нищо не може да я уплаши, камо ли пък някакъв си сняг.  goody Номер 3, заради начина, по който е погледнала - "Ех, сега пък ти, какви са тия работи?" - все едно че казва!  LOVING
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 13, 2012, 16:29:21 »

Мама Ели, да, ще има напрежение, но сякаш не много. Усещам, че ще ми е много преповдигнато. Съдейки по настроението в деня на сватбата ни, когато уж всеки се тресе. На мен много бързо ми мина нервата и много се забавлявахме. И сега съм сигурна, че ще е така. Ще има 6-7 дечица и 2 пъти повече възрастни - родителите им, нашите две баби и на Миро сестра му с мъжа й. Това е.
Ариел, аз също очаквах да е шашната поне първите минути в снега. Тя пък се разписука от щастие pardon smile
Купихме обувчиците. Полата дойде и е прелестна. Малко се притеснявах дали ще отговори на очакванията ми, предвид факта, че е поръчана да бъде ушита онлайн и избирах цветовете онлайн. Но наистина е такава, каквато исках да бъде.
Имахме едни главоблъсканици покрай часа за празнуване, защото Ели постоянно променя режима си на спане през деня напоследък girl_impossible Ту спи два пъти, ту един. Ту в 11 и в 4, ту в 12 и 5. Абе, да се чуди човек кога да го организира. Накрая се спрях на 10.30ч и толкова. Ако спи, спи. Ще празнуваме без нея funnytooth Е, едва ли ще стане така, но...
Иначе, какво ново? Ели май се научи и да се приплъзва надолу по стълбите shok Добре че на голямото стълбище вече сме с решетка girl_impossible Показва с пръстче на колко годинки ще стане.
О, да, и имаме обички. Ще пусна една снимка.

* P1014629.JPG (66,92 KB, 542x530 - видяно 9 пъти.)
Активен
prety
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #339 -: февруари 15, 2012, 07:14:13 »

Честит Рожден Ден на чаровната Ели! Желая й много здраве, късмет, да расте безгрижна и много да радва мама и тати!!!! Весел празник на цялото ви семейство!!! Birthday

* 70_6520.jpg (43,31 KB, 350x350 - видяно 73 пъти.)
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 15, 2012, 08:43:12 »

Честит Рожден Ден на сладката Ели! Нека да расте здрава, умна, да има щастливо детство и да радва мама и тате! Весело изкарване на празника! Целувки от нас!
[/b][/color]

Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 15, 2012, 09:36:49 »

give_rose give_rose give_rose
Честит първи рожден ден на Ели! Нека  расте едно щастливо, безгрижно дете, което да радва мама и татe с  подвизите си и да ги кара да се гордеят с него мноооого, мноооого! Весел празник!
 give_rose give_rose give_rose

* A_childlike_queen_fairy_100712-121341-759009.jpg (15,19 KB, 232x300 - видяно 68 пъти.)
« Последна редакция: февруари 15, 2012, 09:43:28 от alben4ik » Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 15, 2012, 10:09:32 »

Честит 1-ви Рожден Ден на Ели Birthday Birthday Birthday
Да бъде здрава, усмихната и много щастлива. Да радва и да слуша всички в къщи.
Весел празник  give_rose give_rose give_rose

* index.php.gif (54,07 KB, 393x400 - видяно 64 пъти.)
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: февруари 15, 2012, 10:41:37 »

Честит Пьрви Рожден Ден, Ели !!!

Мила Дани, ето че и вашата принцеса стана на 1 година.

Нека расте здрава и щастлива, нека бьде обгрижвана с любов от вас и всички които са около нея !

Много весело изкарване на празника !

Честито !!!

heart
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 15, 2012, 11:07:01 »

mail-for-you

Малкото чудо на една годинка!  chee

Честито Дани, нека ви е жива и здрава, да си изкарате хубаво и щастието никога да не напуска лицата ви, така както сте на снимките!

Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: