Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:27:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 27   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Sunray радостно трепти, Елица в ръце държи!  (Прочетена 14343 пъти)

inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« -: януари 20, 2011, 14:31:06 »

МИЛА ДАНИ,

Ето и твоят последен месец на сладостно очакване...

Тук ще се радваме да чуем какви емоции те изпълват и ще споделим с теб вълненията около този незабравим момент.

baby_girl
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #1 -: януари 20, 2011, 15:04:46 »

Присъединявам се към пожеланията за спокоен и красив 9ти месец. Дано раждането е безпроблемно и бързо. А малкото бебче, което скоро ще държиш да изпълни живота ви с много щастие give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 20, 2011, 15:48:10 »

Честита темичка give_rose
бързо да се изнижат дните до срещата с бебка.
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 20, 2011, 16:07:22 »

Честита темичка Сънрай! give_rose
Леки дни до финала и приятна среща с бебка!

Разкажи как си-напоследък си много тиха във форума!Покажи ни снимки на хубавата къщурка и на покупките за малката принцеса!
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: януари 20, 2011, 16:28:53 »

Ехоооо,честита темичка!

Леки последни дни, леко раждане и много радости!
П.С. Получи ли ми съобщението за епидуралната?
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 20, 2011, 18:23:01 »

Охооо, още един член на нашата групичка си има тема!

И от мен спокоен последен месец до важната среща, sunray! Нека всичко да е, както си си го мечтала!
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 147

нашето съкровище

Разгледай галерията на mihova

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 20, 2011, 18:48:57 »

Честита темичка sunray  give_rose
Леки последни дни като 2 в 1  pqz
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 20, 2011, 19:34:12 »

Още едно мамче от нашата група си има темичка. Честита темичка, леки последни дни, изпълнени с релакс и хубави емоции, както и много леко раждане! Пожелавам ти, да мине всичко по твой план!
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #8 -: януари 20, 2011, 19:44:34 »

Айде мами и твоя ред дойде...
Честита темичка!
Много късмет и леки финални метри и да пълниш често темичката, като ни радваш със вашите последни преживявания като 2в1... give_rose give_rose give_rose
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 20, 2011, 21:39:38 »

Айде аз пак на опашката  sad ...... Мила Сънрейче, спокоен и красив последен месец и прекрасно бебче на финала  Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower Flower
Активен
sunray
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 21, 2011, 00:14:14 »

Ех, как приятно ме изненада, Инче, с темичката! give_rose Благодаря ти много! smile

И на другите включили се искам да благодаря за проявения интерес give_rose

Диде, ами аз пиша от време на време, ама защото не обичам да се повтарям, а няма кой знае какво за казване (поне не нещо ново), та се въздържам да спамя насам натам smile Снимки на коремчето съм пуснала сравнително скоро в съответната темичка, но общо взето много малко ме "отразиха". Може би не са забелязали просто. Ще постна 1-2 снимки тук.
Иначе, относно покупките, ние сме на финалната права. Ето снимки, от самото начало на шопинга:

http://daniellitta.multiply.com/photos/album/51/51#photo=1

Утре ще ни слагат новите щори, съответно ще сложим и детското перденце за бебешката ниша, което е жълтичко, с Туийти heart Ще го покажа закачено вече good

Иначе се чувствам добре. Ако трябва да обобщя дискомфорта покрай бременността си: стомашни проблеми (рефлукс и киселини до небесата) и качените доста килограми (вече 23 blush ), за които нямам обяснение, имайки предвид броя хранения и количествата, както и факта, че не се спирам и залежавам въобще. Ходя пеша почти всеки ден, по час-два. Вкъщи също гледам да върша нещо, за да не са застоявам. Ама на! Е, каквото такова! Половинката казва, че никак не си личат. Надявам се сравнително бързо да ги сваля. Може би се дължат донякъде и на подуването на крайниците ми, но то не е фрапиращо. Свекърва ми нали е лекар - тя каза, че съм леко подута в ръцете, не е опасно.
Не мога да спя добре в последните 1-2 месеца. Ту заради някаква болежка в гърба или изтръпналите ръце, ту пък без причина pardon Хормони предполагам.

Решила съм да раждам естествено, с епидурална упойка. Вече обсъдихме това с моя лекар. Ако всичко върви по план, така ще е. Ако изпуснем момента с разкритието, тогава ще търпя, няма да се плаша пък blum

Елица постоянно ми напомня за себе си и това ме прави адски щастлива heart Като цяло никога не ме е тормозила с болезнени ритничета и юмручета smile Добро дете е засега, ще видим като се роди blum Най-активна е къъъсно вечер и през нощта, но ако аз съм будна. Иначе не ме притеснява и буди милата smile
За раждането съм с противоречиви чувства, сигурно е в реда на нещата. Страх, тревоги, нетърпение, трепет...За след раждането се тревожа дали ще съм добра майка, която хем да прави детето си щастливо и да не го лишава. Хем пък да не го глезя и превръщам в мамино детенце. Но предполагам тук ще ми помогне майчиното ми чувство и инстинкт, както и таткото smile
Следващият ни преглед е към края на януари. Надявам се да наддава със същите темпове, както досега smile
Другата седмица имаме доста задачки. Консултация с анестезиолог от болницата, която съм си избрала, във връзка с упойката и подготвяне на документи и изследвания, ако поиска. После трябва да дам за последно кръв и урина, а и да си взема обменната карта и направлението за хоспитализация.

Ами, това се сещам засега. Мисля, че доста изписах blush Ако имате въпроси, питайте smile

Целувки на всички! kiss2

« Последна редакция: януари 21, 2011, 00:17:32 от sunray » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 21, 2011, 01:02:57 »

Ето още една мама от "нашата" темичка на финалната права  yahoo yahoo yahoo
sunray, пожелавам ти този последен месец от бременността ти да е най - хубавия от този период и изпълнен само с положителни емоции. Желая ти едно леко раждане и една хубава, здрава госпожица накрая.
   Почивай си повече и не се кахъри вече за тези пусти килограми, то се е видяло че после ще трябва да се потрудим малко повече  Wink. Стига си се тормозила с дву-часови разходки, пази си силите за Ели. Ако го правиш за по - лесно раждане, няма никакъв смисъл - не помага, но ако го правиш за собствено удоволствие - тогава добре  good, но все пак почивай си. 
   Всичко хубаво ти желая!
ПП: Коремчето ти е много готино и поне според мен е мъничко за вече 9-ти месец, което го казвам не с лошо, защото сега в този месец ще има да качваш и ще порасне много ... найстина много.  give_rose
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #12 -: януари 21, 2011, 10:53:30 »

Мила Sunray, още малко до финала и ще държиш в ръце най-ценния дар  Momy. Пожелавам ти леко раждане и да си заобиколена с много любов през този месец. Радвай се на сладкото си коремче, защото скоро то ще бъде само спомен. Не се чуди дали ще бъдеш добра майка - ще бъдеш прекрасна майка за твоята Еличка.
Толкова дълги разходи  Bravo всеки ден. Шапка ти свалям.
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 22, 2011, 13:46:53 »

Даниии честита тема мила yahoo
Ето, че дойде и твоето време за среща с малката принцеса. Прекрасно име сте избрали. Леко раждане и най-прекрасното бебче ти желая Good luck Good luck Good luck
П.с. много се радвам, че всичко с вас е наред
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 22, 2011, 14:15:38 »

Дани, ето че и ти си на финалната права smile
Желая ти спокойни дни до най-красивата и незабравима среща с твоята прекрасна Елица smile
Въпросите, които си задаваш, са съвсем в реда на нещата. Всяка бъдеща майка си ги задава, но повярвай ми майчинският инстинкт се включва за секунди още при първата прегръдка на бебка и ще правиш всичко толкова естествено, че няма си даваш сметка smile

Къщурката на Елито е страхотна  give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: