Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:26:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: За Kokiche ред дойде,в темичка да пише за своето момче!  (Прочетена 6357 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 29, 2011, 23:33:46 »

Олеее, Кокиче, ми той е страшен сладур! Bravo Да ви е жив и здрав! Не изглежда слабичък. Това че не е едър, не означава нищо лошо. И ние сме така, спокс! Wink Има страхооотни очи, много интересна форма имат! Абе, супер си е детето! smile Да го нацелуваш!
За проблемите с кърменето те разбирам много добре, но какво да се прави - искаме да дадем най-доброто от себе си и като сме се хванали на хорото...играем го smile Щом си стигнала 6-ти месец, значи си постигнала успех с това good
За алергията - и при нас се оказа " алергична настройка". От какво и защо кой знае...

Включвай се пак, моля те! С още снимки и по-подробен разказ! give_rose
Активен
menyanthe
Професор
Публикации: 440

Разгледай галерията на menyanthe

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 01, 2011, 08:36:20 »

Много е готин Ангелчо! А като четох сега за твоето раждане, то моето направо е минало леко (въпреки че не ми се стори така, но поне шиенето после не го усещах заради епидуралната). Надявам се поне, че бързо си се взъстановила след това и си забравила за лошите неща!  give_rose
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #122 -: август 02, 2011, 22:08:54 »

Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 13, 2011, 20:21:50 »

Честито 6-то месече на сладко бебче Антон и прекрасна мама Ели!
Бъдете здрави,усмихнати и щастливи  give_rose
« Последна редакция: август 13, 2011, 22:29:31 от dodo23 » Активен
kokiche
Професор

« Отговор #124 -: август 13, 2011, 22:31:34 »

Благодаря мамчета   Girl_hide
Благодарим ти мила, че си се сетила за нашия полу РД.
Ние освен че навършихме 6 месеца  tease, започнахме със захранването. Първата ни лъжичка беше с оризова каша, но далеч не цялата отиде в устата на Ачито. Не му хареса, въпреки че я направих с кърма.
Още нямаме зъби. Храним се безразборно  през 2, 3 часа през деня и още по-безразборно през нощта /понякога и през час  nea/ Преди да ни погнат разстройствата през 4 -тия месец  имахме режим като по учебник - 6  хранения, без нощни- рахат yahoo. Но ме хвана шубето да не се обезводни покрай разстройството и жегите и почнах да го кърмя по-често, а пък на него взе, че му хареса и схемата е същата и през нощта. Таткото каза, че ако продължаваме в същия дух ще спим на плажа  badgirl
През деня спи, когато си иска, рядко повече от 40 мин.
« Последна редакция: август 14, 2011, 08:30:27 от kokiche » Активен
kokiche
Професор

« Отговор #125 -: ноември 27, 2011, 19:22:09 »

Специално за мама Сънрей  Wink ще споделя какви ги върши нашия калпазанчо.
Вече сме на 9 месеца - 8400кг, 72см. Злоядо дете - като стисне тез ми ти уста с нищо не можеш да го излъжеш. Кошмар за него са: морковите и изварата. Дори и в минимални количества ги усеща. Днес ми отказа и сини сливи и кус-кус. Сварих му за първи път тази сутрин кус-кус и предизвика изстинско отвръщение- направо се притрисаше детето от погнуса angry.
От храните не съм въвела още жълтък, риба, заешко, агнешко, царевица, кисело мляко, сирене. Това от по-специфичните храни. Има и други разбира се, но те не са толкова основни /грах, спанак, чушка и т.н/
Любима храна е млекцето на мама и затова не пропуска да си го цока през 3 часа. pardon. Ако няма цок-цок не иска да яде. Продължава и през нощта да се буди за храна. Въпреки че е капризен към храните, енергия не му липсва, много живо дете е.. Но и в движенията е избирателен. Не лазаи. Като го сложа по корем и почва да протестира." Ходи" хванат за ръчички и изправен в кошарата пристъпва леко-леко. За думички сме много назад  blush, чула сум един единствен път: мама. Иначе "мам- мам", "ма", "ам" буботи и разни други бебешки приказки.'Ля-ля" звучеше по-смислено, но с това ни се изцерпва речниковия запас. Имаме само 2 зъба /долни/ - горните ги чакам от няколко седмица, но не би - подут му е венеца от няколко дни, нервен е от много време и нищо.
Това е от нас  smile .Сложих свежи снимки на нашия левент в галерията.
« Последна редакция: ноември 27, 2011, 20:24:08 от kokiche » Активен
dodo23
Баш Майстор
**

Кърменето.......

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: ноември 30, 2011, 11:36:02 »

Не мога да му се нагледам на красотата на този Ангел!Като не мога за друго да го взема,за зет го искам  yahoo

Ели,за храненето не знам какво да кажа-мисля,че много добре подхождаш с избора на храни и т.н.Може да яде малко неща,но хапва количества,докато при нас е обратно-от много неща,но по малко!
За кус-куса се изненадвам,че не му е харесал.Дали не му харесва консистенцията?Ако си го предложила "сладък",опитай пак "солен"(плод/извара+масло).
Мерките са ви идеални!
Относно пълзенето-има деца дето не пълзят,а направо прохождат.Някой специалисти твърдят,че не е добре да се пропуска този етап,ама според мен си е до натурата на детето.

Моята кукла наистина много бърбори и предимно ме нарича "мам-мам",а ако е гладна "ам",но като има някакъв зор-тогава си е отчетливо "мама".

Надявам се скоро да имаме възможност да се видим и да запознаем сладурите  smile
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: декември 16, 2011, 13:06:47 »

Не мога да му се нагледам на красотата на този Ангел!Като не мога за друго да го взема,за зет го искам  yahoo

Ааа, тогава ще се срещаме на тепиха, да разрешим спора кой ще вземе Ачи за зет blum

Кокиченце, благодаря, че писа наистина! give_rose Просто нямах много муза напоследък...Не бях виждала скоро снимки на Ангел, а той е меко казано ПРЕКРАСЕН! Има точно ангелско излъчване, а очите му... heart Да ви и жив и здрав! smile
Теглото ви, мисля, е идеално, защото Елица на 10 месеца е 8200, а е дълга, бе - около 75-76 см shok Така че, това не го мисли, добре върви детето!
Аз също не съм въвела жълтък, риба, агнешко и кисело мляко. Жълтъка ще въведа не по-рано от 11-ти месец, рибата и агнешкото - около годинката, а киселото мляко малко по-рано може би...Ние въведохме масло и сирене. Сега мисля да предложа и извара smile

Разпиши се пак, когато ти е възможно, аз чета редовно, нищо, че не се изказвам веднага след това! Целувка и на Ачи, и на теб! kiss2
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: декември 24, 2011, 22:01:53 »

Кокиченце, пожелавам на семейството ви много здраве, късмет, радост и незабравими емоции покрай тропащите на вратата вече празници! Прегръдки и весело изкарване! smile
Активен
dodo23
Баш Майстор
**

Кърменето.......

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 06, 2012, 16:10:55 »

Кокиченце,за много години!
Разкажи ни как прекарахте празниците и какво ново около вас!

Поздрави и целувки
Активен
kokiche
Професор

« Отговор #130 -: януари 21, 2012, 12:44:25 »

Здравейте от нас  smile Извинявам се, че сме малко несериозни blush.Редовно чета, но рядко пиша.
Благодаря за хубавите думи мами give_rose.  Чаровен е моят син, но е многггооооо непослушенн и инатлив. Ушите си ги носим повече за украса pardon. Ако не получи каквото иска или му вземат това с което си играе- ела да видиш. И е залепен за мен, ако излезна от стаята-бурен протест. Влезна ли веднага почва да протяга ръце да го гушна. На разходка също иска на ръце, ако не -истеричен рев. Вчера на студа му дадох да суче в центъра на града, само и само да се успокои, така се беше разсърдил. Е, за моя радост не винаги е такъв и като ми се усмихне, гушне и каже "мама" - всичко забравям  heart
По празниците си бяхме вкъщи, само на Нова Година за вечерта отидохме на гости. Направих всичко възможно да го снимам с червена шапка като джудже, но той нали си е муленце, постоянно я сваляше, аз му я слагах и така стана игра - не фото сесия. Станаха аха-аха няколко снимки, но далеч от първоначалната идея.
Вече сме на 11 месеца 75 см; 9кг. Утроихме си теглото от раждането smile. Повтаря в захлас ба-ба-ба, ма- ма- ма, ля-ля-ля и разни други срички, но няма и помен от "тата'. Баща му е в потрес  nea. Ходи хваната за ръчички, заиграва се за доста време, особено с нещо ново/ не е задължително да е играчка/. Особено обича капачки всякакви - слага, маха, отвива, завива/с помощ, понякога и сам  smile/ тропа, маха - с тях -голям кеф. Още не лази, дори не се и опитва.
Хапваме твърда храна сутин, на обяд и около 18:00, от няколко дни му давам малко кисело мляко като се събуди от сън след обяд./миналия уикенд въведох киселото мляко/. Понякога си хапва, но по-често аз му дояждам манджите. Не го кърмя само на обяд, преди другите хранения суче. През нощта суче често, бяхме ги разредили до 3-4, но като го замъчи ново зъбче и се връщаме в първи клас. nea. Имаме 4 зъбчета, на път е 5-ти. Много е мъчително, макар и без разстройсто и температура. Започна да пие вода от скоро, преди пиеше символични количества след хранене. По-често му готвя, рядко давам готови пюрета. Нямаме проблам с изхождането. Редовен стомах. Откато се е родил може би 2 или 3 пъти е пропускал ден да напълни памперса.
Ами това е от нас с Ачи - Бибачи, ще сложа актуални снимки в галерията.
За рождения ден още не ми се е избистрила много идеята и с интерес следя темите на другите мами, белким ми блесне  blum.
Прегръщаме ви  heart

* 30122011058.jpg (71,81 KB, 316x421 - видяно 88 пъти.)
« Последна редакция: януари 21, 2012, 12:53:39 от kokiche » Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 21, 2012, 15:13:15 »

Еееей, я го виж този сладур! Много як симпатяга  blum

Кокиченце, Матео също бойкотира лазенето - и според мен смята да пропусне този момент, май-май...  pardon То и аз не съм лазила, по разкази на "о4евидци", какво да се прави.

Да нацункаш палавите бузки на Ачи!
Активен
dodo23
Баш Майстор
**

Кърменето.......

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 13, 2012, 15:01:00 »

Честит първи рожден ден Ачи!
Много здраве,радост и късмет!

Ели,честит празник,мила!
Весело прекарване желая,и чакам разкази и снимки.

* imagesCAY4A23D.jpg (9,6 KB, 225x225 - видяно 65 пъти.)
Активен
sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 13, 2012, 16:34:39 »

Кокиченце, честит първи рожден ден на сладкия Ачи! Bravo Да е жив и здрав, много лъчезарен и игрив и много да ви радва! give_rose Весело изкарване на празника! Аз също, като Дидето, ще чакам да разкажеш и покажеш blum

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 13, 2012, 21:15:05 »

Кокиченце, чесит празник! Честит първи рожден ден на Ачи! Желаем му много здраве, да има прекрасно детство, много късмет и да радва мама и тате!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: