Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:26:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: За Kokiche ред дойде,в темичка да пише за своето момче!  (Прочетена 6357 пъти)

aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: януари 21, 2011, 11:28:16 »

Кокиченце, моля те ела и ме гръмни  hunter Какво съм гледала вчера не знам, ама съм те пропуснала, за което се извинявам!
Та така, надявам се, че този последен месец преди голямата среща, да бъде изпълнен с много вълнуващи трепети и на края едно здраво и хубаво ангелче.
Количката ви е страхотна, изглежда доста мъничка и лесна за маневриране...за кошарката нямам думи...
Колкото до другите ти тревоги, какво да ти кажа...може би да не им обръщаш толкова много внимание, макар да знам, че това е меко казано невъзможно. Аз в началото(като забременях) си мислех, че ще се прибера в България и там ще си раждам, но си бях там за около месец, сама, и това тотално ме отказа от намеренията ми. Знам обаче че понякога трябва да сме силни, сигурна съм че този ви избор е продиктуван от плановете ви за по-добро бъдеще за малкото съкровище, така че се надявам скоро нещата са по-добри!

Ще чакам снимки, много  gu6 gu6 gu6 и да се пазиш!

Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #16 -: януари 21, 2011, 11:37:25 »

Извинявай Додо, изявявам се неподготвена... pardon
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #17 -: януари 21, 2011, 17:23:45 »

Мамчета, да споделя още нещо около нас.
Чувствам се относително добре. Даже през 8-мия като цяло бях по-добре в сравнение със 7-мия месец. През нощта ме болят костите на таза. Имам проблеми със съня и една от позите ми е полулегнала, полуседнала, мъжът ми ми се чуди как го правя, но това си е част от играта.
Още не съм се сдобила със стрии, надявам се да ми  се размине. Продължавам да се мажа със зехтин /много съм редовна, чак да ми се ненадява човек/. Коремът ми мноого дръпна през последния месец. Съчувствам им на чичковците с големи шкембета, не е лесно да не можеш да си обуеш чорапите. /аз още мога danceg, но да си изрежа ноктите на краката си е бая трудна работа/.
На гърди съм качила по- малко отколкото очаквах, нямам коластра, но зърната ми са страшно чувствителни. Ръцете ми са леко подути, на пръв поглед не личи, но халката показва друго.
Наболяват ме зъбите и се е случвало няколко пъти да ми кървят венците. Май след раждането ще си имам ядове. Ама какво да го правя моето сладко паразитче - щом е за него всичко давам,  girl_in_love после ще се оправям с пораженията.
Нашият момък е голямо шиле и не се спира - като влезне в серия - олеле майко - охкам, пъшкам, галя го, приказвам му, но той докато не реши не мирясва. Вчера имаше едно ново движение, което имам чувството че имаше за цел да ми пробие корема - така ме  crazyзаболя

Нали напоследък е хубаво времето и всеки ден си поклащам бебчето в леки разходки. Обикновено и това е времето да си попеем /предимно патриотични песни  blum/ Каквото и да си помислят хората, които дочуват че нещо си ломотя - то си е техен проблем. Аз наистина не съм сама. pardon
Захванала съм се да плета едно вълнено одеалце за малчото. Почти е готово. То далеч не е произведение на изкуството, но ще бъде направено от мама с много любов и вярвам, че ще топли на малкия сънливко. Другото ми ръчно занимание за идните дни е да побродирам малко обиколника за креватчето. Нали въпросният обиколник не трябва  от началото, докато бебчо не шава много, а и ние ще сме с кошарка с меки стени, та не съм се разбързала много много. Даже не знам дали да не сменя модела, че имах една драма с единия комплект спално бельо и сега идейната ми концепция малко се загуби.
Това за сега да не се отплесвам много - отивам да плета.

Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #18 -: януари 22, 2011, 10:23:37 »

Чудесно е, че можеш да приготвиш част от нещата за бебчо сама.  Bravo На мен много ми се искало да мога ама не  pardon. Желая спокйствие на теб и на малчо да е по-спокоен give_rose
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: януари 22, 2011, 16:14:23 »

Кокиче, честита темичка. Пожелавам ти да си много спокойна. Едно леко раждане и сладко бебче на финала. Много хубаво името Ангел. Като те чета какви движения прави бебчо и как те рита, си спомням за себе си, особено последния месец ставах разногледа от болка tease
Ами за обиколника какво да ти кажа, моете момче каквото беше активно 9 месеца и сега си е такъв, от втория месец почна да си тегли обиколника и да удря играчките над леглото. Даже като ходихме да купим шезлонга първия месец и аз питам жената в магазина за някой по сигурен, а тя ми вика да не се тревожа, че те първите три месеца лежат и не са много активни, и аз еми елате да видите моето дете колко е активно и не мирва danceg
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 23, 2011, 10:33:23 »

kokiche ,честита темичка мила!!!
Леки финални метри ти пожелавам! give_rose
Аз не съм разбрала,може да си писала  blush но къде си решила да раждаш,разбрах че си от Бургас...,но там май никой не е доволен от лекарите?
Активен
kokiche
Професор

« Отговор #21 -: януари 23, 2011, 11:16:26 »

Честит сняг мамита,
БЛАГОДАРЯ дами give_rose
Мисля да раждам в Майчин дом. Аз съм от София, но живея в Бургас, тъй като съпругът ми е от Созопол./ И да ви кажа все повече започва да ми харесва далеч от столичната лудница./ На ЖК сме в сряда, но се чуда дали ще се състои заради грипната епидемия crazy.  И това дали значи, че ако се отменят ЖК-ции през целия 9-ти месец няма да ходим на доктор?
Ние получихме една много приятна изненада за уикенда - таткото дойде да ни види danceg - непредвидено.
Завърших одеалцето - да му топли на малчо. Малко е тежичко,но все пак си е вълна. Скоро ще сложа снимки smile
Приятна почивка give_rose
« Последна редакция: януари 23, 2011, 11:22:09 от kokiche » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 24, 2011, 07:21:53 »

kokiche, честита темичка! Да я напълниш само с положителни емоции и хубави снимки! Наслаждавай се на последните дни от бременността и дано от нея да запомниш само добрите страни.
Видях снимката ... мале та ти си толкова финна, никъде не си качила освен на коремчето, а то е толкова мъничко (сравнявам с мамите от ануарския месец). От една страна това е супер, защото не ти тежи толкова и все пак се чустваш много по - удобно отколкото ние - тези с по - големите коремчета. Най - важното обаче е бебчето да е добре и то да е наддало.
  give_rose
Активен
kokiche
Професор

« Отговор #23 -: януари 24, 2011, 14:20:47 »

Майчета, влючвам се за да пусна обещаните снимчици. Качила съм няколко в галерията. А това е и одеалцето на мама blum. Днес се захващам с обиколника.
Днес ние нещо не сме в кондиция. Коремът ме дърпа надолу, приболява ме и много ме рита. Но май от сега нататък ще е така pardon. Почнах да пия хомеопатия.

* IMGP4358.JPG (74,31 KB, 400x300 - видяно 130 пъти.)
Активен
sunray
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 24, 2011, 14:30:51 »

Кокиче, определено си заложила на надеждния и разумен избор на болница. Не съм от София, но имам впечатления от Майчин дом, а и от много други места знам, че там са едни от най-добрите специалисти good
Дрешките са супер сладурски! heart

Мен ме понаболяват яйчниците, не знам дали има връзка с наближаващото раждане. А може би просто като се обърнат с главичките надолу, бебчетата създават по-голям дискомфорт. Дано скоро те поотпусне болката, поне малко smile

Извинявай, ако съм изпуснала, но имате ли още по подготовката за бебо? Име избрали ли сте му? Багажът за болницата стегна ли? smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 24, 2011, 20:39:08 »

Kokiche, за това сивото одеалце ли говориш? Та тое страхотно!  heart Много ми хареса и моделчето и цвета  good Дрешките и те са супер сладурски.
Найстина ибрали ли сте име вече?
Активен
kokiche
Професор

« Отговор #26 -: януари 24, 2011, 21:18:59 »

Името да се роди живо и здраво /и да не излезне някоя мадама blum/ ще бъде Ангел.
Багажът ми не е готов, нито този на малчо sad. Имам още поупки, пране, гладене...Чакам таткото за уикенда и дано тогава приключим с всичко.
Не знам дали е добър избора на болница- знаете че в БГ всичко е възможно, дано да мине леко. Сисито ще сподели пресен опит с тази болница.
Одеалцето е по-скоро бежавникаво. Другото с кравките определено не е мое делоЩе го обличам с чаршафче, така макар и обработена вълната си боцка. .
Днес моето дете такова мятане се мята angry. Да приема ли че този месец това ме чака? При по-напредналите и вече родилите мами какви са били усещанията накрая?
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #27 -: януари 25, 2011, 10:45:08 »

Здравей мамче!
Много хубави неща сте сътворили, май мамите в бремеността си са много творчески настроени,жалко че при мен това не се появи...
Името също е много хубаво и дано малкия наистина да излезе едно ангелче и да не мъчи мама при раждането....
Много целувки и ей започвайте да се стягате, че и аз от днес мисля да запретвам ръкави, че уж малко дрешки гледахме да имаме, а сега немога да ги събера smile чудна работа.
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 25, 2011, 18:24:02 »

Моето бебенце си е активно да. Понякога малко ме заболява като забие краче напред, става като пирамидка на корема, но я потупвам лекичко и тя се прибира навьтре. Някои дни е по-активна, в някои е по-спокойна. Обикновено вечер като си легна и тя се вьрти много докато се намести.

Одеалцето е станало страхотно  heart heart heart Запазвам си идеята за редуване на квадратите, много ми харесва как се е получило. Колко тежи? И моето стана доста тежко - 700г, но все пак е вьлна  pardon

За обиколниците и на лични те питах, но пак не разбрах  blush Какво си решила точно да правиш? На какьв мотив си се спряла?

Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 25, 2011, 19:58:27 »

И нашия малък мъж доста ме поритва, то не са показвания на дупето, на ръчичка или коляно! Много е сладко и доста болезнено някой път.
   Името, което сте избрали е много хубаво!  heart
ПП: А таткото няма ли да е при вас на раждането? Или поне да стой отвънка да чака? Няма ли да се събирате на едно място? Извинявам се, ако задавам неудобни въпроси? Не ми отговаряй, ако са прекалено лични въпросите.
Много галки на коремчето  heart
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: