Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:22:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 12   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: За Kokiche ред дойде,в темичка да пише за своето момче!  (Прочетена 6357 пъти)

dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« -: януари 20, 2011, 13:08:07 »

Мила Ели,ето че до срещата с твоето съкровище остава точно месец!
Тази темичка е за теб-да ни разказваш за всички мисли и емоции,през които преминаваш;
да я напълниш със снимки на сладкото коремче и още по-сладките малки дрешки!
Пожелавам ти приятни последни дни на бременността и едно прекрасно начало на майчинството!

* мечо.jpg (22,51 KB, 640x480 - видяно 45 пъти.)
« Последна редакция: януари 20, 2011, 13:14:22 от dodo23 » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 20, 2011, 13:37:48 »

Kokiche, честита темичка!
леки финални дни и едно бързо и леко раждане!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 20, 2011, 13:38:47 »

кокиче, мила, добре дошла в твойта си темичка!!!
Пожелавам ти да я напълниш и препълниш само с хубави неща- разказчета и снимки  
 heart heart heart heart heart heart heart heart heart
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 20, 2011, 14:21:41 »

Честита темичка, Кокиче !!!
Нека тя бъде пълна с щастие и весели емоции !

heart heart heart
 heart
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: януари 20, 2011, 15:15:54 »

Честита темичка, момиче Кокиче!!!
Нека оставащите дни са изпълнени с много емоции около предстоящото събитие!!!
 heart heart heart heart heart
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #5 -: януари 20, 2011, 15:17:09 »

Днес има много щастлив мамчета, които влизат в 9ия месец. yahoo
Кокиче, желая ти много спокйствие и мили мигове в послвднияя месец с коремчето. След това започва нов живот с бебчето Girl_hide.  heart. Ще следя с интерес подготовката и с удоволствие ще помогна, ако мога give_rose
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 20, 2011, 18:26:04 »

Честита темичка и на теб, Кокиченце! Как я карате?

От мен имаш пожелания за спокойна подготовка за Големия ден, както си му е редът, а междувременно ще следя с интерес новинките и около теб!  good
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 20, 2011, 19:30:48 »

Кокиченце , ама то и на теб не останало много !!! Пожелавам ти леки, спокойни и изпълнени с позитивни мисли дни до финала. Ще очаквам с нетърпение да ни разказваш как сте , как преминават дните ви , а можеш и някоя друга снимчица да ни пуснеш smile
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #8 -: януари 20, 2011, 19:41:48 »

Честита темичка мами!
С много положителни емоции и новини да я пълниш....
Да сте добре и леки финални метри give_rose give_rose give_rose
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: януари 21, 2011, 02:33:21 »

yahoo Миличка, честита тема! Тя означава, че съвсем скоро ще се срещнеш с твоята рожба и ще ни разказваш за нея. Да не забравиш да ни пускаш и снимки, а като за начало да ни разкажеш как върви подготовката за посрещането на момъка. Как се чустваш ти? Как в бебо? Измислихте ли му име?
 blush
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #10 -: януари 21, 2011, 10:03:11 »

Много ви благодаря мамчета give_rose give_rose give_rose.
Толкова се развълнувах :'(, Благодаря Додо  Flower Много мило да имам мое местенце да споделям последните трепети преди срещата с нащето слънчице.
Първо да ви споделя за името  smile. Аз бях писала, че мъжът ми ще избере мъжкото име / с мое съгласие разбира се/ и той много до скоро се правеше на приятно разсеян и казваше: "Не знам, ще видим." Но  мистерията не беше много голяма, защото баща му се казва Ангел и той не веднъж е казвал преди време, че иска синът му да носи името Ангел. /Но като забременях почна да дава назад и аз си викам: Кой знае може и друго да реши crazy. Неговата майка е сънувала сън и е променила името му в последния момент. Той се казва Антон /като мъжа на Сиси  blum/ . Та така, много се улях, ако не сънува някои пророчески сън, ще си имаме едно малко Ангелче   angel .
За подготовката сме малко назад - не съм си оправила багажа и имам още бебешки дрешки за пране и гладене. Основните неща уж сме ги купили,но големите още не.
Количката е само набелязана
http://www.bebeplusbg.com/index.php?m=320&category=215&pc=&prodid=1363&product_name=otutto%20-%20teak%202011%E3.&lang=1
Този модел се чака да пристигне в края на месеца. Но дали crazy. Ако има голямо забавяне - ще го мислим тогава.
Купили сме подвижната кошарка,
http://www.childhome.com/EN/1_674_675/0/2158/1/0/productdetail.html
, която ще ползваме в началото и когато ходим при бабите, а за вкъщи в Бургас сме си избрали  легълцето, което ще ползва и Додо, но в бяло. И него още не сме поръчали. Много държах да бъде от естествено дърво и да е обработено с безвредни бои.
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-27-16/65-2009-03-08-14-24-01
Не съм купувала много дрешки, защото моя близка ми даде доста неща.
Както съм ви писала аз съм при наште и да ви кажа доста, да не кажа много съжалявам за това си решение. Аз едно го мислех, то съвсем друго стана. Определено не се чувствам комфортно в стария си дом. Аз си мислех, че наште наистина ще ми се радват и ще бъда обградена от нежност и радостно вълнение. Но не би. Обстановката е доста изнервена. Наште се притесняват сякаш на тях им предстои изпит, не рядко си изпускат нервите...Да не изпадам в подробности, но не е весело. Освен това нащият татко много ни липсва, особено в този момент толкова много имам нужда от неговата подкрепа.
Той не е и толкова близо и планиреме да идва при мен, не по често от веднъж на две, три седмици. Когато малчо се роди ще си вземе отпуска и възможно най-скоро се прибираме  в нашето вкъщи. Преди си мислех, че ще остана при майка ми около месец за да ми помага, но май май няма да устискам толкова. По-добре сама и на спокойствие, отколкото с нервни помощници.
Единствената причина да остана тук са уж по-добрите доктори. Нали съм ви писала, че докторката която ми водеше ЖК в Бургас толкова нехаеше, а тя е завеждащ в клиниката, в която бих раждала. И само мисълта да раждам при нея ме стряскаше. Тя е добър специалист, но като човек е кръгла 0
Ще ви покажа снимки на дрешки и на наедрялата мама, но имам малък проблем с фотото. Компът не ми разпознава кабела на апарата и не мога да свалям снимки. Трябва да изчакам брат ми да си донесе неговия, за да ги сваля там pardon.

Още веднъж много ви благодаря дами  heart heart heart heart heart heart
« Последна редакция: януари 21, 2011, 10:10:14 от kokiche » Активен
dodo23
Баш Майстор
**

Кърменето.......

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: януари 21, 2011, 10:28:24 »

Да знаеше,Еленче-камък ми падна от сърцето  Girl_hide
Три дни умувах дали ще ти е приятно да имаш твоя темичка и дали няма да ме чумосваш,че съм ти пуснала такава.
Радвам се,че вълнението,което ти донесох е приятно! smile

За легълцето ви,няма смисъл да се изказвам,а количката по снимките изглежда страхотно-дано да е функционална и удобна(и дано скоро оправят главната в Б-с,че да се возите на воля!).
Как така ще те ядосват вашите-я да се стегнат и да не те напрягат излишно.
Аз да знаеш,ще съм много доволна ако по-рано се върнеш край морето за да можем да запознаем бебоците и да се виждаме често.
Голям герой си,че изтърпяваш да си без Антон край теб!

Много целувки ти пращам  air_kiss
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 834

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #12 -: януари 21, 2011, 10:34:40 »

kokiche, всичко ще се нареди и аз до към 8ия месец бях при родителите ми, защото таткото работеше в чужбина и макар че съм нямяла проблеми с тях, когато си дойде Борето се чувствах много по-добре.  heart Постарай се да си по-спокойна, пожелавам ти само положителни емоции give_rose
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #13 -: януари 21, 2011, 10:57:35 »

Girl_hide Ама Додо тя нащата темичка е по- нататък, недей да отнемаш на Кокиче темичката laugh laugh laugh
Кокиче недей се тревожи, то до някъде и ние сме така, ама появата на бебо е по-важна пък после ще я мислите....
Относно таткото от момента на излизането от болница му се полага 15 дневен платен отпуск, като трябва само да попъни при работодателя една декларацийка. Те от счетоводството си знаят, де не се правят на разсеяни. Та така лека и полека...
Активен
dodo23
Баш Майстор
**

Кърменето.......

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 21, 2011, 11:18:58 »

Girl_hide Ама Додо тя нащата темичка е по- нататък, недей да отнемаш на Кокиче темичката laugh laugh laugh
Мисля малко съфорумци знаят(ама ето аз съм клюкарка и казвам,пук после може и бой да ям  beating ),че името на Kokiche e Елена!
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: