Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:19:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Кристофър вече е в прегръдките на Мири!!!  (Прочетена 13658 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: януари 15, 2012, 01:10:56 »

Благодаря Диде ! Интересно ми станаха тези гъбки с яйца, как се правят , имаш ли линк? Това за нараязани на тънко моркови е страхотна идея и така и ще направя. Много си права , че децата обичат креативните неща и разни фигурки и човечета ще им привлечат вниманието. А Крисчо все повече и повече се отпуска да ходи съвсем несъзнателно, та май след рождения ден и прещъпулка ще правим. Една приятелка- българка иска да я организира у тях и ще и се доверя. Освен това каза ,че щяла и други българки с деца да покани (аз почти никой не познавам, но и българите в Колорадо не са много), така че ще стане още един купон. Нашия син от вчера започна да ни се кара, когато идва при нас и не му обърнем внимание веднага. Почва да пляска с руце по краката ни и с недоволство да казва "ъъъъъъъ"  funnytooth . Това е за сега от нас.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #256 -: януари 15, 2012, 11:35:34 »

Мири ,щом е така провай с идеите на Ина,иначе ягодово тирамису като замениш маскарпонето с кисело плодовио млекце е добра идея
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: януари 15, 2012, 13:39:19 »

Мири,не можах да намеря линк,но мисля,че снимката ще ти свърши работа.
Мисля,че половинка от домата се издълбава и се поставя върху свареното яйце.
Отгоре се правят точки от малко,крема сирене или майонеза.
За по-добра упора,можеш да срежеш яйцето.Сигурно е важно и да се подберат по-дребни домати.

Имам предвид още нещо интересно,ще ти го пратя щом го намеря.

* 005720577.jpg (17,64 KB, 312x325 - видяно 247 пъти.)
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: януари 15, 2012, 14:22:57 »

Miri, пиши в Гугъл creative lunch и глдай картинките. Ще намериш много идеи  good
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: януари 18, 2012, 00:06:37 »

Мири, снимките са страхотни, а Крис е очарователен ..... много сърца ще разбие като порасне  blum

Идеите ти за рождения ден са страхотни всичките и съм сигурна, че ще се получи един много  весел празник. Разгледах линка, който Ина ти е пратила - в детския център, където ходим, почти всичко сме го имали организирано като игри и наистина става голяма плесканица, добре че после дружно почистваме, иначе ако трябва един човек да чисти си е бая работа. Да споделя, че от мои наблюдения децата много си падат по всякакви игри с вода. Ние сме имали сапунена вода; оцветена вода с плуващи предмети /предимно плодове, ябълки, круши/; вода с лед /това изглежда ужасно вледеняващо, но пък им е забавно на малчуганите/. Лично Сиана, ако я оставя с един леген пълен с вода и плуващи ябълки и мога сигурно за поне 2 часа да съм и осигурила забавление  sarcastic, че и храна  sarcastic

Водното конче е страхотно!

И ако имаш време споделяй всичко, свързано с прощъпулника, защото ние съвсем скоро трябва да организираме за Сиана, даже вече закъснявам и се чувствам малко виновна  blush
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: февруари 11, 2012, 15:22:10 »

Мири, честито ви малко пораснало момченце! Нека расте здрав и усмихнат Крис и да ви прави безкрайно щастливи!

Хубав празник  give_rose give_rose give_rose

Ще чакам снимки!

Целувам ви!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: февруари 11, 2012, 17:00:18 »

heart heart heart heart heart
Честит ви рожденик! Нека расте здрав и усмихнат, да има много късмет и да ви радва безкрайно!

Опразнувайте този ден подобаващо, защото той е едва първият от мнооооооого такива прекрасни поводи за празнуване!
 heart heart heart heart heart

* elephant birthday cupcake topper[6].png (62,85 KB, 200x183 - видяно 167 пъти.)
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #262 -: февруари 11, 2012, 21:21:17 »

Честит Първи Рожден Ден!
Желаем на малкия мъж да е силен и смел, чаровен за момите и грижовен към родителите си.
Весел празник!
[/color]

* nana_tea1_2694.jpg (33,64 KB, 535x393 - видяно 2 пъти.)
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 183

Разгледай галерията на Svilena

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: февруари 11, 2012, 21:51:36 »

Честит първи рожден ден на порасналия сладурко Крис!

Да ви е здравиЧък и все така жизнерадостен, Мири! Честит празник и на трима ви!

Активен
магито
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: февруари 11, 2012, 22:31:55 »

Честит първи рожден ден на малкия Крис, да е жив и здрав, много палав, весел и щастлив, да има прекрасно детсво, да бъде много обичано и весело дете smile
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: февруари 11, 2012, 22:44:57 »

Бьди много здрав, винаги усмихнат
и гордост за мама и тате !!!

heart heart heart
Активен
sunray
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: февруари 11, 2012, 23:36:31 »

Мири, честит ви рожденик и тук! give_rose Да е жив и здрав! Все така усмихнат и сладък, и да изживее едно щастливо детство! Нека винаги бъде вашата гордост! Целувки на малкия, вече голям, мъж, а на вас Наздраве за негово здраве smile

Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #267 -: февруари 12, 2012, 18:35:09 »

Честит Рожден Ден, Крис! Желая ти прекрасно детство, много усмивки и приключения. Бъди здрав!
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: февруари 13, 2012, 14:56:19 »

Честит първи рожден ден Крис!
Бъди жив и здрав,усмихнат,палав и щастлив!

Честит празник Мири!
Много целувки

* images.jpg (9,29 KB, 208x242 - видяно 107 пъти.)
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: февруари 14, 2012, 19:28:51 »

Скъпи мои , много благодаря за всичките мили пожелания. Страшно много се зарадвах, че сте се сетили за моето момченце  give_rose give_rose give_rose . Щях да пиша още вчера, но ходихме и на контролен преглед след това на разходка и така. Рожденият ден мина добре, въпреки че си имах моите опасения. Поканих около 9 деца + няколко възрастни. Раздадох поканите 10 дни преди рождения ден , а някои знаеха всички детайли много преди това. От 9 поканени деца само 1 дойде.  Някои дори не си направиха труда ми се обадят, че няма да дойдат. Както и да е ,въпреки това партито се получи. Всички възрастни, които поканих дойдоха и се забавлявахме подобаващо. Специално благодаря на Ина за линка с детските игри. Бях подготвила спагети с бои, с които да рисуват. Вярно ,че имахме само 2 деца, но и възрастните ги намериха за много занимателни. И така.. украсихме вечерта след като Джуниър си легна. Баща ми естествено се опита да командва кое къде да бъде,но ние с Крис просто не му обърнахме внимание и продължихме да действаме  laugh . Успях да намеря и балони с името Кристофър. Сутринта приготвих храната , която беше фингър фуд, а Крис отиде до града да вземе тортата и къп кейковете. Малко след 12ч на обяд гостите започнаха да пристигат. По това време и фъстъка се събуди, така че се получи добре. Получи много хубави подаръци като камион, накоито да седи и да се избутва с крачетата, дървена stack toy под формата на камиончета, плюшен играчка и дрешки за лятото, а мама и тате му подариха дървено люлеещо се конче. Пяхме му Happy Birthday и той като че ли усети ,че цялото внимание бе насочено към него. Когато дойде ред да духне свещичката, се наложи аз да го направя , защото той през цялото време се опитваше да я вземе. Дадохме му да яде от тортата, но той не прояви голям интерес, при което една от приятелките ми го намаза по носа и бузите  blum , но при условие, че тя ще го измие след това  Wink .  И така към 18 ч всички си тръгнахме. Беше весело и непретенциозно. Лошото е, че моят фотоапарат нещо се развали и не успях да направя снимки. Бащи ми направи няколко с неговата камера, но не са качествени, защото камерата е все пак да снимаш филм , а неда правиш снимки. Професионалната ни фотографка (моя приятелка) беше ангажирана този ден и дойде малко след като тортата бе разрязана, но въпреки това успя да направи хубави снимки, които ще получа до няколко седмици. За сега единствено мога да предложа, тези които баща ми направи и са с лошо качество, но поне може да добиете представа.
Вчера бяхме на годишния контролен преглед. Педиатърката остана очарована колко добре Крис се развива. Не е качил много. За 3 месеца само 750 гр., но все пак миналата седмица изкара един грип с повръщане и разстройство и съотвено загуби малко тегло. За сметка на това е пораснал с цели 7 см и с това става цели 72 см висок. Забележката и беше, че трябва да намаля храненият с АМ до 3 шишета на ден и да увелича твърдата храна. Относно зъбките да му взема истинска четка, а не с накрайника, който се слага на пръст. Каза ми да спра да му давам АМ и да премина на истинско мляко. Което ме учуди crazy. Попитах я, дали не е по-добре да давам козе мляко . Тя каза ,че не вижда кой знае каква разлика. Въпреки това аз съм решила да му давам козе мляко вместо краве. Тук има био ферми , откъдето мога да му взема чисто (без хормони и антибиотици) и сурово козе мляко.
За Крисчо, мога да кажа ,че е едно щастливо и много будно дете. Много е контактен и където и да отидем  създава приятелства. Най-накрая започна да казва "те те" и "де де" и спря да казва мама, но ще го преживея. Казва също "айде" smile. На английски като му кажеш clap your hands почва да пляска с ръце, казва hi . Като цяло е едно спокойно и любвеобвилно дете, не мога да се оплача. Имаме вече 7 зъба и един кътник е почнал да пробива, който го мъчи от една седмица насам, но аз му давам камомила, която го успокоява. Това е от нас, по-късно ще пусна снимки.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: