Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:16:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 20   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Кристофър вече е в прегръдките на Мири!!!  (Прочетена 13658 пъти)

kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #15 -: януари 13, 2011, 10:01:17 »

Мири,
Относно преносването - недей да решаваш на своя глава, а се консултирай с наблюдаващия те гинеколог. Моя позната преноси няколко дни и водите й бяха зелени /бебчо е отделил мекониум в околоплодната течност - а това е опасно/ Дано всичко да мине леко и без усложнения.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 13, 2011, 13:04:17 »

Мири, ето те и теб на финалната права smile
Леки последни дни и щастлива среща с малкото човече give_rose
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1595

Разгледай галерията на Miri

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: януари 14, 2011, 20:08:37 »

Страшно благодаря на всички за милите пожелания give_rose  give_rose  give_rose . Илката, още веднъж благодаря за красивия коледен подарък. Кокиче, решила съм да не си правя експерименти с преносването и ще се консултирам с чичо док.
И така , аз не съм писала много тук , но бях доста ангажирана с разни неща около подготовката за беборан. Днес официално влизам в 36г.с. 9 месец.Като цяло се чувствам добре, все още доста подвижна. Само когато си лягам ми е малко трудно да намеря подходяяата позиция. Започнах д аполучавам и подготвителни контракции, не са всеки ден, но предимно вечер. Коремът ми доста се е смъкнал shok , но четох, че при първа бременност коремът се смъква след 34 г.с. На 18 януари съм на ЖК и вече започвам да ходя всяка седмица.
Тази седмица успях да изпера и мокета в детската стая, остава само да нанеса мебели, които все още не сме купили. Всъщност днес получих SMS , че мога да отида да си взема скрина , който поръчах за бебето. Така че довечера таткото ще сглобява. В неделя ще ми правят baby shower и след това вече ще докупуваме , каквото е необходимо. Така и не успях да се запиша на подготвителни курсове за разждане и кърмене, но поне чета книгата, която Ина ми даде (за което едно огромно благодаря). Купихме билета и на майка ми за 31 януари. Имаме още доста неща да вършим и както винаги в наш стил, всичко в последния момент се прави.  crazy Дано само Кристофър младши не ни изненада неподготвени. tease . Имам малко снимки от предната седмица, които ще кача по-късно. Това е за сега от нас , целувки и прегръдкина всички!
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: януари 14, 2011, 20:11:59 »

Ооо, супер ! Почти сте готови, не се притеснявай ще смогнете  good

Чакам снимки от бейби-шауьра  danceg danceg danceg

Междувременно Честит 9и месец heart heart heart

ПП. Мен коремьт ми е висооооко, високо  pardon
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #19 -: януари 14, 2011, 21:35:17 »

Мири честита темичка и от мен!
Моля те да ни извиниш за по- късното включване...
Пожелавам леки финални метри и за двамата, безпроблемно раждане и бързо възтановяване.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1749

Разгледай галерията на svetli

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 14, 2011, 23:02:04 »

Мири, честита темичка и от мен! Спокойно да си износиш коремчето до последния ден, леко раждане и здраво бебче и мама на края!  give_rose give_rose give_rose
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

Разгледай галерията на m_eleva19

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 15, 2011, 22:24:50 »

Честита темичкка и от мен...мога само да ти пожелая леки оставащи дни и раждане като моето Bravo, докато разбереш какво става и да държиш малкото човече yahoo
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 543

Разгледай галерията на госпожица

« Отговор #22 -: януари 15, 2011, 22:34:43 »

Мири честита темичка, колко бързо лети времето когато някои друг е бременен blum Пожелавам ти само хубави емоции около раждането на твоя малък син  give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 17, 2011, 15:29:27 »

Мири, чакаме те да разказваш как мина парито в неделя?
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 17, 2011, 15:36:06 »

Мири, честита тема. Леко раждане и едно прекрасно бебенце на финала Good luck
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 17, 2011, 20:54:26 »

Как си Мири? Добре ли сте с малчо? Как се чустваш в 9-я месец? Няма ли да ни покажеш някоя и друга снимчица?  blush
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 17, 2011, 22:42:03 »

И така ето ни нас след един зает уикенд  yahoo .  И така, вчера беше моя бейби шауър. Организира го съпругата на пастора, в църквата , която ходим, с помоща на мои приятелки. Бяха поканени мои много близки приятелки, както и тези, с които просто се познаваме. Може би имаше повече от 15 жени. Тук трябва да спомена, че от както се разбра , че съм бременна, всички около мен са в някакава еуфория. Украсата беше, естествено тематична, а за храната да не говорим в какво изобилие беше. Чили, кроасани, различни сирена, хапки с пълнеж, салати и т.н. Но най-ефектна беше тортата на 2 етажа, която моя приятелка беше направила. Посрещнаха ме с ръкопляскане и с много хубави пожелания. Имаше две игри. Едната беше,  въпроси за мен и бебето, на които и аз трябваше да отговарям и след това всеки си сравняваше отговорите с моите. Другата беше с кълбо прежда, като всеки отрязва определена дължина, която представлява размера на талията  Xixixi . Стана доста забавно ,защото някои бяха отрязали доста дълго парче от преждата. Победителят беше едно 12 годишно момиченце, което беше отрязало точния размер. После пуснаха и мъжете при нас , за да могат да опитат вкусотиите и се започна с отварянето на подаръците. Честно казано, толкова много подаръци не бях получавала в живота си, даже и Крис беше много учуден. Не искам да кажа ,че не оценявам подаръците, но по-важното за мен беше, самото внимание и обич , която се усещаше от хората, незнам и аз как да го опиша. Anyway Крис младаши беше отрупан с подаръци: люлка, козметични принадлежности , антично легло-люлка, от тези леките и лесн о преносими колички, 2 албума за него , един за моите родители, пелени за повиване, baby phone, одеалца, възглавница, с която се стабилизира главата, ваучери за Babies R Us , дрехи. За дрехи да не говориме, снабдени сме поне докато не навърши годинка. Това дете има повече дрехи от мен и баща му Eeager , а моят дрешник никак не е малък.
Снимки също се правиха, но аз все още нямам надявам се до края на седмицата да ни ги дадат. Ние направихме няколко снимки у дома на всичките подаръци и това, което беше останало от тортата. Можете да ги видите тук http://www.facebook.com/album.php?aid=2107258&id=1442866538 . Албумът може да се види от всеки. Когато получа останлите снимки ще пусна повече.
Иначе бебо си кротува, освен през ноща, тогава си устройва парти. Контракциите спряха. Утре съм на ЖК и ще говорим с доктора какъв ще бъде планът, така че ще разказвам повече.

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 17, 2011, 22:56:46 »

Мамче добре сме. Имах леки контракции няколко дни , но изведнъж изчезнаха. Още съм доста подвижна и пълна с енергия, въпреки че левият крак ме наболява странно, но мисля че бебто притиска някой нерв и от там идва болката. Но аз не се предавам и упорито се движа. Дано не се повтарям, но скринът пристигна, даже е сглобен. Успчх и да изпера първата партида дрехи, с гладене не съм се занимавала, а и нямам такова намерение. Сега остава да изпера и втората вълна от дрешки, които получихме на партитои с това съм приключила. Сигурно през уикенда, освен ако Крис не му се отвори свободен ден през седмицата, ще отидем да купим креватчето и масичката за смяна на пелени и кошче за колата, че без н его няма да ни пуснат от болницата да се приберем. Количка ще купувам по-натам, не мисля че ще ми е необходима веднага.
Снимчици имам. тук съм в 33 г.с.

Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 17, 2011, 23:02:57 »

И ето още една. Дано само не си помислите,че е скандална!!!! Тук съм в 35 г.с.

Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 17, 2011, 23:42:19 »

Било е много вълнуващо и приятно на партито. Изкарали сте си весело, а за подаръците ... нямам думи. Толкова много неща, все едно сте в магазин  yahoo. Много мила постъпка от всички твой приятелки.
   Пак ни показа красивата природа, но този път и допълнение на две страхотни кучета  girl_in_love А ти си супер. Въобще не ти личи, че трябва да раждаш и че въобще си в 9-я месец. Продължавай в същия дух!  good Много ти отива бременността!
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: