Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 10:51:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от София - VII-ма част  (Прочетена 119279 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #120 -: май 11, 2011, 08:51:24 »

Моника, съжалявам, че вчера се е получило така, но нямаме вина. Вчера писах тук в 9:38ч., за да кажа, че среща ще има. Видяхме се три момичета, с теб сме се разминали, а Мая нито писа, нито дойде. Срещата по изключение не беше в центъра, тъй като на последните виждания, за да е удобно на всички записали се, се събирахме на централно място, а накрая отивахме момичета, за които беше далеч по-удобно да сме около Цариградско, Младост и т.н. Всички вчера бяхме точни във времето и оглеждахме като агенти преминаващите мацки, ама даже не видяхме някоя, дето да ни търси, да му се не види.  blum Мисля и занапред, че е най-удобно да уговаряме срещите в зависимост от това кои сме записани. Ние по принцип иначе сме си някъде в центъра и обикновено ако сме много хора, правим резервации, но сега просто нямаше смисъл.

Наистина е добре, който не е идвал преди, да цъкне едно ЛС на някое момиче, за да не се получават разминавания. Останалите я имаме тая система и май всяка носи цял указател на сватбата.бг в телефона си. Хихихих. Иначе отсега сме уговорили среща за след националната, дано на нея сме по-сериозни.  smile

Момичета, а пък да кажа, че Ечи е една слаботерия... мани-мани. Няма да кажеш, че е родила. И една усмихната, както винаги. С нея и с miss имахме много хубава среща.  heart
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 11, 2011, 12:38:35 »

Деничка Звездичка, разбирам, то проблемът си е в мен, че не можах да се ориентирам и да ви позная! Нали не сме се виждали.  pardon Просто имах такова желание да се видим и като не се случи ми стана кофти. Но важното е другата седмица да организираме нещо и да се получи! good
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #122 -: май 11, 2011, 12:43:16 »

Бе то и на мен ми стана криво, че пак се уговорихме, а не се получи среща, ама да се надяваме, че наистина скоро ще сме всички на линия.  girl_wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 11, 2011, 12:47:04 »

Аз между другото се чух вчера с Мая по повод срещата, защото тя нямаше компютър. Но успях чак в 6 и нещо да и кажа къде е. Съответно нямаше как да тръгне. После, когато бях на мястото и звънях да питам дали има някакъв номер, на който да звънна, но уви! pardon Та да я извиня все пак! smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 11, 2011, 15:23:24 »

да се включа и аз с малко закъснение smile
много се радвам че успях да се видя с Дени и Надето и си побъбрихме подобаващо.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 18, 2011, 08:51:56 »

Момичета, аз от 30ти съм в отпуска  Yes Така че от сега пускам молба за една среща след тази дата...  blush
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 20, 2011, 21:06:17 »

Момичета, аз вече съм в отпуска и имам още цели 3 седмици до раждането smile Искате ли да се видим преди това? Знам, че съм най-нередовната по срещи на света, обаче много ще се радвам да се видим, наистина  blush Тази седмица няма да мога, но за другата ако искате може да се организираме нещо smile
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 20, 2011, 21:20:07 »

Капризче, да знаеш, ако се организира нещо за другата седмица - и аз идвам! Не съм те виждала от моминското ми парти и наистина бих се радвала много да те видя поне веднъж с коремчето, пък било то и на финала...Таааа, стискам палци да се навият и другите за форумска среща, че ехе - то не останало вече smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 20, 2011, 22:36:48 »

И аз съм " за" среща другата седмица  blum
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 20, 2011, 22:43:11 »

И аз ще се опитам да дойда smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 21, 2011, 08:14:49 »

Супер, тъкмо исках и аз да те видя с коремчето!  Yes Само трябва да решим кога ще е удобно за повечето от нас!  danceg
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #131 -: юни 21, 2011, 10:13:55 »

Ели, непременно трябва да се видим преди голямото събитие!
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 21, 2011, 14:29:15 »

Ееее, супер, много се радвам че имате желание  gu6 gu6 gu6

Аз съм свободна постоянно  tease Ходя на разни лекции и на прегледи, но те са през деня, така че който ден ви е удобен за мен е ок. Може би в началото на седмицата- вторник, сряда?
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 21, 2011, 14:45:02 »

Аз вторник няма да мога, както и четвъртък, че съм на тренировка. За другите ни засега нямам планове.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 21, 2011, 16:53:00 »

И аз искам на среща  danceg
За другата седмица съм ОК, само и аз като адашката не мога във вторник и четвъртък.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: