Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:08:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: *mum to be* тук ще сподели на Даниел веселите детски дни!!  (Прочетена 16966 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: февруари 06, 2012, 20:37:41 »

И аз много се радвам, мамо Ели, че се завърна тук  gu6

Нека да разкажа мъничко за рождения ден, от нашата гледна точка  smile На първо място - всичко беше ЧУДЕСНО! Наистина мъниците малко се поизнервиха от многото хора, но какво да се прави /както вече си говорихме, като сме си родили децата в най-студените месеци, все някъде на топличко ще трябва да се завираме да им празнуваме рождените дни  pardon/ А на нашето диване, напротив, страшно много му хареса у вас, но тя нали трябваше да провери навсякъде къде  какво има, та се сдоби с прищипани пръсти /докато ровеше в чекмеджетата в кухнята/, с ударена в касата на вратата глава /докато обикаляше през всички възможни отворени врати, за да провери къде какво има/ и накрая - ,със заклещена в устата капачка  sarcastic, която сигурно и аз няма да мога да лапна, но какво ли не успяват да  направят малчовците.... Та така, за Сиси имаше мноого приключения, защото е палава и любопитна, но със сигурност мога да кажа, че и хареса, защото после спинка като къпана - нещо, което много рядко и се случва  smile
Ааа, между другото, и тя, също като Изи, беше малко "понабита" от баткото  sarcastic, но сякаш това не я притесни много, защото не се разплака, а само му се "караше" на бебешки  smile
Така че, сладурковци, няма нужда от никакви извинения, беше ни много приятно да бъдем част от празника ви  kiss2 kiss2 kiss2

А пък Дани е страхотен малък мъж !!!  girl_in_love

И да кажа за тези, които не са виждали мама Ели на живо, че тя изглежда ПЕРФЕКТНО, не знам за какви килца говори, но формата и е като на жена, която поне по 2 часа на ден прекарва във фитнеса. Тичането след мъника и се отразява много добре  good

Иии, много искаме да знаем дали на Дани му хареса подаръка ни  blush

Целувки!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: февруари 06, 2012, 22:06:22 »

Ей Ели и аз се радвам да те видя тук  gu6

Ели, на нас ни беше изключително приятно да споделим вашият специален ден  heart За лудницата, ами то с бебоци винаги е така... Подготовката, еми шапка ти свалям. (Де да можех и аз така  blush )

Дани супер много е пораснал. Много са сладки как се заиграват вече. Приятелчета са си, което много ме радва! И поне засега не посягат един на друг (макар че може и да се променят нещата). За Изи, че била понабита- най-вероятно няма да е последният път. То това няма как да се избегне  pardon

За килцата ти  funnytooth Пожелавам на всяка една родила жена да изглежда като теб  give_rose Изглеждаш прекрасно и перфектно. ИДЕАЛНА СИ!

Ставам, че вече ме гледат накриво!

Целувам ви!

пп Пускам снимка на тортата.

* DSC_0474.jpg (34,89 KB, 400x600 - видяно 7 пъти.)
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: февруари 07, 2012, 10:49:49 »

Честит сладък рожденик и от мен!  Bravo Искаме снимкиииии Wink

Изобщо не си мисли така за РД, винаги е лудница и занапред ще бъде още по-голяма, дори да е само с 5 деца. Важното е купон да става smile
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 326

Разгледай галерията на kokiche

« Отговор #423 -: февруари 07, 2012, 18:20:45 »

Честит Рожден Ден на Големия Дани!!!
Пожелавам много весели дни и силна връзка между мама и син Momy
Явно рождените дни на децата са препъни камък за идеализираните представи на мамите. 
Радвам се да те видя тук. good
За килограмите - аз не съм се мерила, но съм + Коремът не мога да го сваля напълно sad.От няколко месеца даже правя коремни преси, но пак не става седи си. Поприбра се, не е като лятото, но не е това което искам. А за апетита и аз съм сладокусна  blush
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: февруари 08, 2012, 17:10:03 »

Ехаааа как ми вдихнахте самочуствието само  heart. Благодаря за хубавите пожелания. Дано!
За снимките ...  sad sad sad Нямаме почти нищо  cray cray cray Аз където толкова държа на снимките и да се снима като цяло  cray Имаме някакви, но са толкова смотани че ме е срам да ги покажа. Но щежизбера някакви.
 blush blush blush Голяма съм забравана  blush blush blush  Дани получи страхотни подаръци от всички. Но сега (съвсем сериозно) най - му е интересна полицейската кола. Тя е подарък от Сиси и Изи  girl_in_love Даже вече цели 3 пъти излизаме с нея на разходка и той много се кефи.  Страхотен подарък найстина, ще си го ползваме дълго време и с най - голямо забавление, сигурна съм.
 - Получи също едно голямо влакче с релси, на което да се качи отгоре и да се вози. Отзад има и вагон където да си вози играчките. Хубавото е че влакчето може да върви не само по - релсите ами и по пъркета, че засега не сме сложили релсите, чакаме да се стопли и да се сглобят в градината.
 - Има компютър с няколко копчета в (съвсем бебешки, точко като за него). Казвам го това защото знам че има и за по - големи дечица.
 - Получи и посребрен малък влак (много е хубав) с два вагона, за първото зъбче и за първата коса. 
 - Колело, което сега да го тикам аз, а след време той да си го кара. С три колела - знаете ги тези, в БГ са много разпространени.
 - Голям паркинг с много коли, висок е около 1м.
 - Играчка Кораб - тип Ноевия ковчег. Вътре в кораба се събират много животни и.
 - Играчка Ферма - С животни, Коли, Фермери и т.н.
 - Възглавница - играчка. Гледаш я мече (както е в нашия случай), а на коремчето се отваря и става на възглавничка.
Това са подаръците, дано да не збравя някой. Не сме получили никакви подаръци от БГ  angry Ще видим дали ще ги получим и какви когато си отидем. Дано и там да се представят добре, че иначе   Eeager
dodo23, дано да се оправи времето, че иначе никакво ходене.
Ина, не се кърмим от 7-мия месец на Дани.
alben4ik, съжалявам миличка, даже и незнаех че сее случило.
Простете ми и двете, знам че не съм виновна, но все пак много ми е кофти защото е у нас и всички вие сте мой гости, затова се чуствам отговорна когато се случи нещо такова. Сигурна съм, че разбирате за какво ви говоря. Този палав момък е детенце на кумците на мойте родители, на 1г. и 8м. е и незнах, че е такъв. Ако знаех със сигурност щеше да бъде друго яче.
aprilka, със сигурност ще поизяде още много шамарчета и т.н. но нека да не е у нас  Wink
maya_bunny, сигурна съм че винаги ще е лудница. Важното е да е организирана лудница   blum
kokiche, точно затова говоря. Корема ми е отвратителен. Нищо общо от преди забременяването. Чудя се на тези по ТВ-то където са раждали деца и като ги дадат по бански все едно гледаш едно 16-18 годишно мимиченце. Преди коремчето ми беше супер, никога не съм имала проблеми, защото просто съм нямала корем. Добре оформен и т.н., а сега   nea Дупето, не е като преди, бедрата също, навсяъде има тип "потрокалова" кожа  huhhuh.gif Хихихиххи нека да сме живи и здрави, а пък ще се  надяваме да се оправим  след време smile
Пускам малко снимки, да видите полицейската кола на Дани (падаръка от Изи и Сиси)
 heart
ПП: aprilka, благодаря за снимчицата, но ще може ли да ми пратиш всички ваши снимки, кличпета и т.н. от рожден ден  blush Май разчитаме на вашите снимки , че както казах нашите хич ги няма.

* 3.jpg (22,53 KB, 346x346 - видяно 131 пъти.)
« Последна редакция: февруари 08, 2012, 17:37:02 от *mama Eli* » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: февруари 08, 2012, 17:14:21 »

На първата снимка как става когато детенцето е по - голямо, а сега за по - малко , като Дани.

* 2.jpg (41,54 KB, 346x346 - видяно 132 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: февруари 08, 2012, 17:24:22 »

това е най - хубавата ни снимка на рожденния ден  sad

* 4.JPG (69,65 KB, 406x274 - видяно 136 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: февруари 08, 2012, 17:30:03 »

Тук отваряме подаръци, но на Дани бързо му омръзна, но за сметка на това пък на Сиси й беше интересно  smile

* 5.JPG (71,76 KB, 428x252 - видяно 133 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: февруари 08, 2012, 17:34:42 »

А малката сладурка Изи много искаше да помага на тати да сглобят заедно новата кола на Дани  smile (може би за да я повози Дани  Wink)

* 6.JPG (57,28 KB, 407x336 - видяно 139 пъти.)
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: февруари 09, 2012, 11:00:17 »

Ели,

супер си е снимката даже, а малкия е толкова елегантен, догодина по това време ще върти гаджета Wink

Виж сега, няма как да е организирана лудницата, просто защото са деца и нещата са извън твоя контрол  tease единствено гледаш да не се наранят, всичко друго просто се случва smile На нашия втори РД например имаше две тотални диванета, които по едно време започнаха да хвърлят книги във въздуха и една удари Симеон, направо лошо ми стана ... ей това е вече кофти. После пък точно преди да духа свещичките едното диване се опита да изтръгне един голям морков на тортата заек ... та вкъщи не искам повече да празнувам с повече от 4 деца (вторите братовчеди). Не си мисли, че само при вас е лудница и не се обвинявай за нищо, това ми беше мисълта.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: февруари 09, 2012, 11:30:17 »

Много е хубав рожденика и с тази вратовръзка,  ще има много "разбити" женски сърца heart
Големият ден е минал прекрасно, на снимката на която сте тримата сияете, а ти изглеждаш перфектно smile
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: февруари 13, 2012, 14:56:10 »

maya_bunny, сигурна съм, че си права, но все пак ми се иска да е друго яче  smile Явно няма да стане  smile Много му ходеше тоалета, но той имаше и шапка, където завършваше всичко, но за съжаление я няма на нито една снимка с нея за да го видите sad

Много е хубав рожденика и с тази вратовръзка,  ще има много "разбити" женски сърца heart
Нали съм много скромна, та ще кажа: Знам, че ще има такива, но найстина не ми се иска, защото е много гадно за когото и да е било" Все пак всички сме минали по този път и знаем  smile

heart

Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: февруари 14, 2012, 16:12:18 »

Здравейте мамчета и татковци  blum
Днес беше прословутия за тук "голям: преглед на Дани. Като цяло всичко е супер. Разпитваха ме как спинка, как си хапва, какво, колко зъба има и т.н. Казаха,че трябва да махна нощто хранене и по този начин той щял да искада закусва по сериозна храна и в по количества, а не сега като нас около 100 мл. мляко и това е. Казаха също, че нормално било да си ака по няколко пъти на ден, но това също щяло да сеоправи като махна нощтното хранене. Иначе Дани е 10.800 кг. и е висок 83см.  yahoo Казаха, че бил много висок за възрастаи в никакъв случай не изглеждал толкова дълъг  tease Единственото нещо, което ме притесни беше, че казаха че главата му била малка 45,3 см.  sad че сме паднали в долната графа от раждането.  Единствено ми препоръчахада го мерят на всяка кунсолтация т.е. след 2 месеца  blum Тъй, като това ме притесни се разрових в нета и открих, че една главичка на дете на 12 месеца трява да е 46см. и че ако е по - малка или по - голяма с 1-2 см. това не означава, че има проблем. Като прочетох товамалкосе поуспокойх, но все пак.... Взех да се радвам, чещеси ходим в Бг, че там ще си го заведа на необходимите доктори за да видят те тази работа. Дано всичко да е ОК.
 Като цяло много му се радваха,че толковажизнено и будно детенце. Той там се разхождаше из целия кабинет, разхвърли всички играчки и книжки и много им "говори". Затова те казаха,че невиждат проблем. 
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: февруари 14, 2012, 18:45:22 »

Ели,в подкрепа на това,което са ти казали-сестрата от дет.консултация не винаги тегли и мери Дара,но винаги мери обиколката на главата.Казвала ми е,че това е най-показателната мярка за развитието на бебето(аз си мислех,че е теглото).Предполагам,че е свързано с нарастването на мозъка,но не съм се замислила сериозно.

Сигурна съм,че Дани си е наред-не се притеснявай излишно!
Направо ми скри шапката колко е висок  Oh my ...
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 756

Разгледай галерията на mimozka

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: февруари 15, 2012, 14:38:25 »

Леле, Ели за бой съм  beating, как съм могла да пропусна първата ви годинка!

Да ти е жив и здрав сина, много послушен, забавен и с късмет!
Да ви радва много!  give_rose  give_rose  give_rose

Колко бързо минава времето....
За нощното хранене всеки си решава сам за детето. Ние още ядем вечер, а покрай зъбите ппонякогаи по два пъти хапва мляко.Това понякога му пречи на закуската понякога не. Пък и те стават все по-големи и все повече храна ще им е нужна, не се тревожи...той сам ще си покаже как най-добре му понася.

Целувки от нас!  heart
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: