Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:07:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: *mum to be* тук ще сподели на Даниел веселите детски дни!!  (Прочетена 16966 пъти)

bebe_27
Любопитен
*
Публикации: 27

Разгледай галерията на bebe_27

« Отговор #15 -: януари 03, 2011, 14:45:54 »

Честита темичка!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: януари 03, 2011, 14:59:16 »

мамче, хайде къде се загуби? Всичко е наред нали?
Чакаме те, разказвай показвай цункиии  heart heart kiss kiss
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: януари 04, 2011, 17:28:02 »

Лелеее момичета, много съм отвеяна признавам си  blush.
Между Коледа и Нова Година бях намерила време и седнах да пиша в нашата темичка. Писах, писах и взех да качвам снимки и изведнъж явно нещо съм натиснала или направи незнам точно и ми се изтри всичко  angry. направо почервинях от яд ви казвам, защото бях писала много и ви разказвах много неща и толкова се ядосах, че просто нямах повече нерви да започна всичко от самото начало.  :'(
   Набързо ще ви кажа какво исках тогава да ви кажа.... Бъдещите татко и дядо сглобиха кошарката на бебо  yahoo и вече Малкия - Голям човек си има легло. А аз започнах да пера всички дрешки, чаршафчета и т.н. Сега ми остава на ги изгладя и да ги снимам за да ви ги покажа.
   Вчера купихме количка и ще ни я доставят следващия понеделник. Ще ви дам сайта за сега.   http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-1-truffle/103589500/type-i/
   Миналата среда бях на консултация и трябваше да говорим за раждането, но акушерката ме убеди че е по - добре да се запиша на курс и на него да отида с хората който ще бъдат с мен по време на раждането. За да могат и те да научат какво трябва да правят когато всичко започне. Първоначално си мислех да присъства само бъдещия татко, но сестра ми като разбра че може и тя да е при мен и каза: "не ме интересува и аз идвам". Тук имаме право на двама придружителя. А аз на нея нищо не съм й казвала, защото първо не искам да я травмирам и второ тя не може да гледа малко порязано на пръста камо ли нещо такова. Та така... Тя обаче може да си тръгне по всяко време, така че спрях да мисля за това и за нея (че ще я е страх).  Сега ще ходя на курс , който е два дена, на 8-ми и на 11-ти. Дано да не родя до тогава  funnytooth
За сега ще ви покажа сминки само на себе си  blum
Тук съм първия ден от 9-тия месец - Бъдни вечер
C:\Users\user\Desktop\Нова папка\P1060715.JPG

* P1060715.JPG (72,13 KB, 300x400 - видяно 165 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: януари 04, 2011, 17:30:56 »

Незнам как да кача няколко снимки в един пост, така че ме извинете  blush

Тук е на същия ден с бъдещата баба (майка ми) - Бъдни вечер

* P1060732.JPG (68,93 KB, 300x400 - видяно 163 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: януари 04, 2011, 17:33:11 »

Тук е само коремчето ми на Нова Година. Имам леко смешен корем  Wink

* P1060769.JPG (70,97 KB, 400x300 - видяно 164 пъти.)
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: януари 04, 2011, 17:36:32 »

А тази симка е от днес - 37г.с. + 1 ден.
На нея си личи как ми е паднало коремчето и много малко блузи ми стават вече поради тази причина, все ми се вижда шкембето отдолу  sarcastic

* P1060779.JPG (69,38 KB, 300x400 - видяно 168 пъти.)
Активен
inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 04, 2011, 18:28:35 »

Ели, като сльнце си  Sunshine  heart heart heart Пу-пу-пу !

Особено на снимката с майка ти и двете светите просто ! Защо да ти е смешно коремчето? Чудно, добре оформено коремче с бебенце вьтре  heart  Много си хубава.

Току що гледах в "Покупки" количката и кенгурото. Браво, че сте ги взели, отпада ти една грижа  good Много кьсно переш и гладиш. Не се ли изморяваш ? Аз ако трябваше сега да стоя пред дьската щях да се грьмна, така ме болят краката като стоя дьлго време. Но пьк умирам от нетьрпение да видя дрешките ви. Снимай и леглото  good

Да разкажеш за курса после какво са ви обяснили  Wink

Много си сладка, ей  gu6
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 756

Разгледай галерията на mimozka

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 04, 2011, 18:29:31 »

Коремчето ти е страхотно! Наистна е паднало, но това нищо не значи, имаш време още, нека не бърза бебчето smile

Количката много ми хареса, а чакаме и снимки на креватчето и другите нещица.

Браво, че таткото ще е до теб, вярвам, че така ще ти е много много спокойно  good

П.П. Честита нова годниа! Тя ще е страхотна и не забравима за вас  give_rose
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: януари 04, 2011, 23:27:19 »

Ели, много си хубава  yahoo yahoo

Отдавна не съм попадала на твои снимчици и сега определено ми беше страшно интересно  да видя теб и коремчето, което е прекрасно, а не смешно give_rose  give_rose

Мисля, че е добре, че си решила да отидете на курса заедно - аз на моя ходих самичка, защото таткото не можа да се освободи от работа  sad Иначе в нашата болница също позволяват да имаме по двама придружителя за раждането, но ние ще сме си само двамата  smile
Да разказваш после какво са ви казали!

П.П. Количката е много хубава, а кенгурото изглежда страшно удобно (ние си взехме едно, което обаче на мен хич не ми харесва вече и май ще търся нещо друго)

А избрахте ли вече име за бебо? (помня от темичката с имената, че се колебаеше между няколко, но май съм пропуснала дали си се спряла конкретно на едно  blush blush)
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 05, 2011, 12:18:00 »

Ели  Flower Flower Flower вярно си като слънчице....а коремчето ти е супер сладурско  heart . Хубаво е че си решила да отидеш на курса с таткото, така поне малко и той ще е подготвен за това което предстой. А за сестричката не се къхари, сигурна съм че ще се справи със стреса  heart нали затова са сестрички и ги обичаме безкрайно много заради това, че са смели. То и ние сме решили същата схема да приложим (сестричка + татко), но ще видим в крайна сметка дали ще стане!
Покупките-количката и кенгурцето са ви супер!!!! Ще чакам снимки с легълцето и кътчето за мъничето! Ти в коя болница ще раждаш? Близко ли е до вас?! Имаш ли родилен план? Между другото твоят термин е ден след моят рожден ден хихихихихи....
И да, и аз ще чакам разказче от курса.... kiss
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: януари 05, 2011, 13:48:22 »

мамчеее  yahoo yahoo yahoo много си ми сладка  heart heart heart
покупките ви са суперски, а и много си приличате с бъдещата баба. Големи сладурки сте  give_rose give_rose
И аз чакам разказчето  kiss
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 05, 2011, 15:00:21 »

Благодаря ви момичета за всичко! Радвам се, че харесвате количката, а кенгурото мисля и аз че ще бъде удобно, защото има много свръзки и лесно ще се слага и маха бебчо от него. Незнам до колко са функционални и затова се надявам да може да го сложим поне 10 пъти. Татито най - много искаше да го купим, за да можели да се разхождат така  smile, ще видим какво ще стане.
   Тази нощ я изкарах много лошо ... почти не съм спала и когато всех да заспивам трябваше вече да ставам  sad и да карам до места където досега не съм ходила. Сега корема ми е супер вдървен и бебо само мърда и си показва някоя и друга част  smile.
А избрахте ли вече име за бебо? (помня от темичката с имената, че се колебаеше между няколко, но май съм пропуснала дали си се спряла конкретно на едно  blush blush)
Още не сме се спряли на име  cray. Вече сериозно се притеснявам от това. Всяка вечер като заспивам си казвам: А дано да сънувам някое име, като другите мами. Обаче като стана на сутринта и .... нищо и оставам само разочарована. С таткото не можем да стигнем до консенсус.  sad
Хубаво е че си решила да отидеш на курса с таткото, така поне малко и той ще е подготвен за това което предстой. А за сестричката не се къхари, сигурна съм че ще се справи със стреса  heart нали затова са сестрички и ги обичаме безкрайно много заради това, че са смели. То и ние сме решили същата схема да приложим (сестричка + татко), но ще видим в крайна сметка дали ще стане!
Покупките-количката и кенгурцето са ви супер!!!! Ще чакам снимки с легълцето и кътчето за мъничето! Ти в коя болница ще раждаш? Близко ли е до вас?! Имаш ли родилен план? Между другото твоят термин е ден след моят рожден ден хихихихихи....
И да, и аз ще чакам разказче от курса.... kiss
Таткото задължително ще присъства и то по собствено желание  smile дано да мога да разчитам на него, защото знам на много случай на припаднали татковци. Сестричката ми и тя идва по собствено желание, но на нея почти не разчитам когато започне асъл действеието.
Болницата в която ще раждам се казва Kingston Hospital, някъде на около 20-25 мин. с кола ако няма трафик. Не ми е много близко, но е добра болница с добри специалисти и затова я избрах (когато за първи път отидох при личния лекар да му казвам, че съм бременна, той ми каза да избирам от 3 болници, който са около нас). Тази беше на средното разтояние. smile
Родилен план нямам, но може би да говорим за такива неща на курса   pardon
Естествено, че ще разкажа какво е станало и за какво сме приказвали на курса. Дано да е добър, а не само да ни приказват някакви празни приказки.
Хайде чао за сега мами, че доста дълъг стана поста.  give_rose
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: януари 05, 2011, 15:18:09 »

Ели,невероятна си по снимките-много те харесвам!
В коремчето не виждам нищо смешно,но определено ми изглежда много различно от другите пупи-някак издължено надолу,може би защото вече си в 9м.
Браво на таткото за ентусиазма и желанието-дано да ти е максимално от полза.
За това,колко ти е близо болницата не го мисли-то и на мен най-близката ми е на 25мин.

Бягам в темата за покупките,за да ги видя smile
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 141

Нашето слънце

Разгледай галерията на elen4e13

« Отговор #28 -: януари 05, 2011, 21:02:41 »

Честита темичка мамче!
Много леки финални метри и безпроблемно раждане. Много сте готини на снимките и дано тази радост и усмивки от лицата ви неслиза никога.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1591

Разгледай галерията на Lionelsa

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: януари 05, 2011, 21:05:15 »

*mum to be* , сигурна съм, че щом видиш бебчо и ще почувстваш името. good
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани