Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:07:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1] 2 3 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: *mum to be* тук ще сподели на Даниел веселите детски дни!!  (Прочетена 16966 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 753

Разгледай галерията на merilen

Моят сватбен албум

« -: декември 26, 2010, 22:55:59 »

Мила Ели,
в навечерието на най-прекрасните сeмейни празници дойде ред ти и твоето юначе да си имате ВАША темичка, в която да споделяш своите емоции и преживявания около предстоящата среща с бебо smile
От все сърце ти желая много спокойствие, позитивни мисли, само приятни изживявания в оставащите дни !!!
 Нека имаш леко и безпроблемно раждане и да се радваш на здраво и красиво бебче!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 756

Разгледай галерията на mimozka

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 27, 2010, 12:13:09 »

Честита темичка! give_rose give_rose give_rose
Да я напълниш само с положителни емоции и мнго снимки.
Пиши как се чувстваш. приключихте ли с приготовленията?
Кога ще видим пупата? smile
Предполагам вече нямаш търпение да видиш бебчето Wink

П.П Как минава времето само. Като се сетя, че аз бях с тумбака, а ти съвсем в начални седмици и ми се струваше, че толкова много време ти осава, а сега....вече си в 9-ти месец.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1048

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: декември 27, 2010, 14:50:21 »

лелее мамче как бързо мина това време от  виждането на двете чертички, до очаквания момент на раждане  yahoo yahoo yahoo yahoo
така се радвам за теб  heart heart heart
пожелавам ти да я напълниш с много хубави разказчета и снимки. Леки метри до финала и много целувки от нас с бебка  gu6 gu6 gu6
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 635

Разгледай галерията на preslava_82

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: декември 27, 2010, 14:52:52 »

Честита темичка!!! Bravo
С интерес ще я следя blum
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: декември 27, 2010, 18:59:20 »

Мила Ели,честита темичка! give_rose
Пожелавам ти много положителни мисли до срещата с най-чакания мъж в твоя живот.
Напълни темичката си с много снимки и много усмивки!
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: декември 27, 2010, 19:38:09 »

Честита тема Ели yahoo
Желая ти леки финални метри и здраво дладко бебенце на финала.
Чакам да напълниш темичката с много снимки на пупата и покупките за бебчо smile
Активен
sunray
Публикации: 2018

На мама и тате в сърцето! :*

Разгледай галерията на sunray

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 27, 2010, 22:09:46 »

Мамче, честита темичка, мила! give_rose Пожелавам ти безпроблемно раждане и здраво бебче! А до тогава усмивки и приятна подготовка! smile Ще чета редовно тук вече Wink
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Разгледай галерията на *mama Eli*

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 27, 2010, 22:37:40 »

merilen  1tongue   Flower  БЛАГОДАРЯ ТИ!!! Не мога да повярвам, че на такъв празник си се сетила за мен и за моето бебче. Благодаря ти и за хубавите думи, който си написала в наша чест, без да преувеличавам просълзих се  cray.
   Страшно много съм развълнувана в момента и незнам какво точно да ви напиша, затова първо ще благодаря и на всички момичета, които бяха "с мен" от самото начало на бременността и заедно прекарахме тези месеци!  
   merilen, mimozka, ♥Сиси♥, preslava_82, dodo23, Боги, sunray   give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose  give_rose   girl_in_love
   Искам да ви споделя, че моята бременност беше може би мечта за много момичета. Нито веднъж не ми стана лошо, да ми се прегади, да се почуствам зле или тем подобни неща. Единственото, което ми беше да ми се втвърди коремчето когато се преуморя, но аз найстина прикалявам понякой път (повечето пъти  blush). Пожелавам си и толкова леко раждане.
   Точно преди Коледа официално беше "завършен" строежа и до някъде и неговите довършителни работи. Остана в сряда да сложат мокета и ще се нанасяме. Банята е измита и подредена, а също така и гардероба съм подредила. Чакам мокета, за да мога да си подредя стаята и да ми сглобят леглото на бебо. Макар, че нашата нова спалня ще я докарат около 22.01 и много ме е яд за това, но нищо не мога да направя.
   Още нищо не съм прала, никакви дрешки или чаршафчета  sad, но скоро и това ще стане. До другата седмица или най много до средата й трябва да съм готова. Още не съм напълно готова и с покупките и смятам че това е много лошо за мен. От както съм забременяла само повтарях, че до началото на декември трябва да съм готова с нещата и подготовката за бебчео, но ... какво се получи, нищо оттова което ми се искаше не стана.
   В сряга съм на консултация и ще си говорим за раждането, незнам какво ще си приказваме, но се надявам да ми е от полза и най накрая да ми дадат списъка с необходимите неща за болницата за мен и за бебо. За да може когато ходя по магазините да си накупя и тях.
   Обещавам много скоро да ви покажа снимков материал на всичко, което съм купила и на себе си разбира се. Коремчето ми е доста голямо и вече пада.
   А иначе аз се чуствам като бременна в 9-тия месец и най - лошото по Коледните празници  sarcastic Не стига, че се чустваш преяла през цялото време, а сега по празниците е още по - лошо. Та то ако не си бременен наддаваш по тези празници, а какво да говорим за нас  sarcastic
   merilen, момичета благодаря ви още веднъж!  give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1591

Разгледай галерията на Lionelsa

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: декември 28, 2010, 00:24:06 »

Каква духовита бъдеща майка си имаме тук  blum
Честита темичка!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: декември 28, 2010, 08:28:04 »

честита темичка!
леки оставащи дни и безпроблемно раждане!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: декември 28, 2010, 11:28:56 »

Мамче, честита темичка и от мен  give_rose give_rose give_rose Успях накрая покрай тези празници да намеря време да седна пред компютъра :-)))
Хайде, мъничко остана още, последни метри и ще гушкаме бебетата!!!!
Ще чакам с нетърпение снимчици!!!
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: декември 28, 2010, 13:09:33 »

ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА !!!

Много хубаво обобщение  give_rose Имаш още време да се подготвиш, не се притеснявай. Сега след празниците ще се посветиш само на това  smile

Желая ти много леко и бьрзо раждане, което да дойде, когато сте напьлно готови за него  good Желая ти сьщо спокойни и позитивни последни бременни дни  give_rose

Прегрьщам те силно  gu6
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1109

http://www.panoramio.com/user/3830585

Разгледай галерията на valka27

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: декември 28, 2010, 17:09:37 »

Ха, честито и от нас!
Ще ви следим със захлас! smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 644

Разгледай галерията на svetla_ety

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: декември 28, 2010, 21:17:29 »

Честита темичка! Очакваме с нетърпение да я изпълниш с много разказчета, снимки и най - вълнуващите моменти, които ще те съпътстват!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 591

Разгледай галерията на aprilka

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 03, 2011, 14:14:11 »

Мило мамче, честита темичка и от мен! Надявам се да са леки и красиви финалните метри до голямата среща и здраво и сладко бебче накрая!
Дано вече си наваксала с покупките, че то с напредването на времето по-трудно става това с пазаруването!
Избрахте ли вече име за момъка?!
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: