Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:03:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Албенчик е вече мама на малка принцеса Сиана  (Прочетена 20020 пъти)

inaxastra
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: януари 18, 2012, 00:37:16 »

С пьрвата картинка ме успокои, че не сьм само аз изнервена в тая ситуация. Отдьхнах си  smile
Активен
Боги
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: януари 18, 2012, 11:29:57 »

Прекрасни сте, Рд е минал чудесно. И аз много му се ядосвам понякога на Цецко, но както казваш без резултат. Иначе без мен не се заиграва, като ме види, че ставам и той тръгва и край с игрите.

а то в крайна сметка по един или друг начин, тя пак си постига своето...
Общо взето и да се ядосвам и да не се ядосвам, двамата с баща и ме въртят на малкия си пръст  sarcastic sarcastic много са добри в това, но не мога и да им се разсърдя като хората  girl_in_love
много добре казано ROFL sarcastic
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #422 -: януари 18, 2012, 17:49:39 »

Много хубави снимки. Мама, както винаги, е много елегантна  Bravo Браво за организацията и издържливостта по време на двете празнувания good
Много ми харесва как спокойно приемаш трудностите в отглеждането на детето и цялостната ти философия. Ще ви следя и ще се уча Girl_hide
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
*
Публикации: 4634

Разгледай галерията на fiibi_bg

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: януари 18, 2012, 18:32:19 »

Бени,с гооолямо закъснение ЧРД на Сиана!Нека бъде здрава ,щастлива и безкрайно усмихната млада дама.
А ти както винаги си страхотна .Така всеотдайна и позитивно настроена!Поздравления за хубавитя празник !
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 662

Разгледай галерията на alben4ik

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: януари 23, 2012, 01:00:03 »

Слънце, Ваня, благодаря, много сте мили  blush blush give_rose

Скоро, само да имам повечко време, ще разкажа за новите ни подвизи  Wink
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: февруари 24, 2012, 10:09:01 »

Бени,ако правилно смятам,ти остават около 2 седмици до термина!
Разкажи как се чувстваш,завладяват ли те емоции и спомени от раждането на Сиана?
Ще има ли кой да помага след появата на бебка?

Пращам много целувки на мама,на коремчето и на Сиси  give_rose
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: март 01, 2012, 23:44:09 »

Точно 2 седмици до финала/началото, но... май не се знае, може само няколко дни да са  Wink

Аз отдавна се каня да разкажа за нас, за Сиси, но все не намирам време, после стават толкова много нови неща, че се чудя откъде да го подхвана и пак не сядам и така се получава един затворен кръг. Не съм писала от рождения ден, само два месеца от тогава, а пък тя се промени тоооолкова много, че чак не мога да го опиша  Oh my ... .С две думи описана Сиана е едно голямо дяволче - много е палава, много енергична, прави много белички  blum От момента в който се събуди, до вечерта краката и устата и не спират да мърдат - тича и "говори" като за световно. Взима отношение по всички въпроси и ако имаше как да ни чуете отстрани щяхте много да ни се посмеете какви разговори си водим. Може би защото аз винаги и отговарям, не знам, но тя е много сигурна в бебешките си приказки и приказва на всички - на хората по улиците, в магазините, в парковете, в детския център. Най-много приказва на децата, повечето обаче я гледат странно  crazy Когато сме в някой парк винаги тича при децата, наднича в количките, ако има спящи бебета им дърпа крачетата....  sarcastic Можете да си представите, че аз тичам след нея постоянно, защото тя, освен че им говори, не се притеснява да им взима играчките, или шишетата с вода и тн .... По-големичките деца обикновено започват да си играят с нея, а тези, които са колкото нея я гледат стреснато  sarcastic . Освен децата, много обича и кучетата и тях също ги обикаля по няколко пъти, като не се страхува да ги пипа, най-вече по муцуните, ако докопа и някоя опашка също е щастлива  smile
Много обича да имитира и повтаря почти всичко, което и покажем и и стане интересно - плези се, кашля, прави физиономии, вдига ръчичка нагоре за " Дай пет" и я прогята опъната напред за "Здрасти", когато се смеем и тя се смее, прави индиански вик и тн и тн.
Всичко това са и постижения много отдавна, не само отскоро, но като не пиша редовно така.... Даже няма да мога да изброя всичко...
Облича се, слага чорапките и обувките на краката, блузките  на главата. Ако види, че някой си е събул чехлите ги взима и му ги носи, да си ги сложи на краката, ако види, че някой е бос, му носи чорапи /обикновено от нейните  blum/.
Слага фиби и диадеми не само по нейната глава, ами и по главите на плюшените мечета...
Обича да си играе с магнитчетата от хладилника и е научила местата вкъщи, където могат да залепнат и постоянно ги мести  smile
Обожава всякакви колички, камиончета, колелета, скутерчета ... всичко, което може да се яхне и да се подкара и бръмчи с уста като седне на него и започва да друса дупето...
Няма никакво търпение да слуша като се опитвам да и чета приказки, само разлиства страниците и се опитва да имитира различните животни, като си има любими /кончето, петлето, мечето и котето са и най-любими сякаш/
Когато и приготвя нещо за ядене и като и кажа "хайде да ядем", започва да повтаря ам-ам-ам и отива и си сяда на столчето и чака да донеса паничката  smile /Столчето и е от тези, които могат да се разглобяват на ниско столче и масичка и ние го държим така - нисичко, защото иначе се качва на високото и въпреки че доста добре го прави, все пак ме е страх да не се строполи някой път, когато не я гледам/
Общо взето спирам дотук, защото иначе има да изброявам до утре сутринта...... Ама вие знаете как е, всеки ден мъниците научават по нещо ново и на нас ни се струва като цяло чудо... Ами те са си нашите малки чудеса  heart

И мъничко за мен - вълнувам се много  smile Съвсем не от наближаващо раждане, а по-скоро от това как ще се справим? Какъв ритъм ще си намерим? Не знам как ще се разделя между Сиана и малката бебка и от това ме е страх сякаш най-много  sad Но съм сиурна, че ще се нагодим трите една към друга все някак.. Просто искам вече беба да идва и да си отговоря на тези въпроси  smile
Ще имаме помощ за около 5-6 седмици, като броенето започва от 8ми март, когато идва майка ми, така че ще е добре бебенцето да не закъснява много, иначе ще изпуснем помощта  blum Общо взето съм в очакване... Утре ще изпера дрешките, ще си ги изгладя и това е...
Искам вторият ми опит за кърмене да е много по-успешен от първият...
Искам да обичам мъничкото бебе така, както обичам Сиана /колкото и глупаво да ви звучи, в момента не мога да си представя, че мога да обичам някой друг така, както нея  crazy/
Оххх стига толкова, че малко се натъжих...

Хайде някоя снимчица от нас  smile

* IMG_0984.jpg (68,99 KB, 720x480 - видяно 12 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: март 01, 2012, 23:44:59 »

На рожден ден  smile

* IMG_0993.jpg (69,63 KB, 800x534 - видяно 10 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: март 01, 2012, 23:45:51 »

В парка, с едни любими приятели  heart

* IMGP9499.jpg (72,16 KB, 1240x824 - видяно 10 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: март 01, 2012, 23:46:26 »

smile

* IMGP9503.jpg (64,86 KB, 600x398 - видяно 6 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: март 01, 2012, 23:46:58 »

smile

* IMG_1367.jpg (64,35 KB, 560x373 - видяно 5 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: март 01, 2012, 23:53:50 »

smile

* IMGP9493.jpg (72,1 KB, 720x478 - видяно 15 пъти.)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: март 01, 2012, 23:54:21 »

smile

* IMGP9489.jpg (73,4 KB, 680x451 - видяно 14 пъти.)
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 02, 2012, 00:08:15 »

Колко много се е променила Сиана. Очарователна е !  heart heart heart

А ти си невероятна. Вьзхищавам ти се. Много си красива и не знам как успяваш да се грижиш сама за дете, да си толкова бременна и да изглеждаш толкова фантастично. Това е нещо, което за мен е пряко сили и сьм супер впечатлена, че ти го можеш и разбира се тайничко ти завиждам.

За кьрменето мога само да ти кажа, че ако го искаш и си достатьчно мотивирана ще го успееш. Можеш !!

Някой беше казал, че кьрменето е като тичането. Всяка жена може да участва. Някои тичат спринт, други 100 метра, трети - 1500м, а четвьрти бягат маратон. Но това, което ги обединява е, че независимо от пробяганото разстояние, всяка една от тях дава всичко от себе си и излиза по-силна и по-вьзвишена  smile good

За любовта кьм второто дете, сьмненията и чувствата ти са напьлно нормални. Всяка майка стигнала този момент го преживява. Ще обичаш другото момиченце точно толкова, колкото обичаш Сиана. Как, не знам, но това е тайната на майчината любов.

Прекрасна си. Дано всичко се случва за теб така, както си го мечтала ! Кураж и сили ти пожелавам.

Много целувки на малката сльнчинка. Толкова е хубава...  girl_in_love
 LOVING LOVING LOVING
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: март 02, 2012, 13:47:56 »

Бени,

ще се справиш страхотно, защото си много добра и търпелива smile В началото бебка ще спи много, ще имаш помощ и бързо ще се нагодите, после ще е трудно според мен в парка, защото хем трябва да тичаш след Сиси, хем да наглеждаш количката (така съм забелязала по една майка тук), но околните са много отзивчиви и също помагат smile

Всичко ще е наред, горе главата!  good
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: