Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:53:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Рени тук ще сподели най-щастливите си дни  (Прочетена 15318 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #315 -: януари 02, 2012, 22:52:12 »

Рени се появи  smile ЧНГ  Santa
Ще чакаме разказ за рождения ден (ако си решила да споделяш, де) blush
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 09, 2012, 16:51:17 »

Така, ето ме и мен дано да успея да измия големия срам, че не съм успяла досега да изпълня обещанието си да разкажа за рождения ден, за прощъпулника, за първото ни подстригване и въобще за ежедневието ни, ама много ангажименти ми се струпаха. То мина и цяла вечност от събитията де, ама дано ви е интересно.

За рождения ден какво да ви кажа, не мина според първоначалните планове с голям купон, но понякога плановете се объркват. Както и да е реших, че няма да се кося заради това и ще премина на План Б, който ми каза една приятелка. А планът е "На рожден ден на дете се канят толкова гости на колкото става детето минус един." Затова гости ни бяха само кумовете и сина им, но пък нашия направи празника доста весел. Не се бях надявала, че дори и да няма шумен купон, празникът ще е незабравим.
Като цяло се потрудих да създам празнична атмосфера и изпаднах в ужас, как по магазините в Нова Загора няма надпис "Честит рожден ден", а има само Happy Birthday. Извинявам се, ако засегна някого, но... за мен това е срамно, много се поамериканчихме, значи. Най-много се ядосах на една магазинерка, нарочно пиша думата така, а не както ги водят сега продавач-консултанти, която ми каза че съм била луда да търся надписа на български, този бил много модерен. Ами хубаво, обаче, аз съм задръстена "селянка" и си искам на български. Накрая се прибрах, запретнах ръкави и написах на български "Честит рожден ден, Тити!" татито ни го залепи на стената сложихме балони и стана много красиво, поне аз си го харесах, а и Джонджито много се радваше на шаренийките. Тортата, както споменах и като писах да подготовката беше торта "Таралеж", специален подарък от майка ми за любимия й внук. В общи линии празника стана скромен, но весел. Важното е, че Титунката се забавляваше играейки си с бате си Асен и кръстничката си и гледайки с респект кръстника си. Показа им всичките си номера и разбира се, първи опита тортата. Още преди да духне свещичката. Ама дете, какво да го правиш.

Ще продължа с разказа по-късно, че Джонджито се събуди. Тогава ще ви покажа и снимки от събитията.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1367

Разгледай галерията на juji

« Отговор #317 -: февруари 09, 2012, 18:10:11 »

Хайде Рени ,чакам разказа и снимките.Важно е да празнуваш само с тези които обичаш,другото не е от значение,а и той е малък още и почти нищо не разбира,така ,че има време за грандиозни неща  smile
Активен
Слънце
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #318 -: февруари 14, 2012, 21:46:04 »

Рени, радвам се, че сте изкарали добре празника! За детето не е важно колко гости има, особено пък на неговата възраст.
Разбирам възмущението ти за надписа.
Активен
inaxastra
Публикации: 2954

Разгледай галерията на inaxastra

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 15, 2012, 00:33:30 »

Аз понеже вече сьм виждала снимки от сьбитието  blush да си кажа, че всичко е било супер !

Не е нужно да е грандиозно, за да е хубаво. Важното е празникьт да е в щастие и веселба, и най-хубавото е, че Джонджи се е забавлявал, усещал се е важен и е бил центьр на вниманието, а вие сте си изкарали подобаващо.  yahoo

Магазинерката няма да я коментирам. Хепият бъртдей не ме учудва изобщо, щото България мнооого се е поамериканчила. Щом и вестниците и списанията са вече на някакьв странен полу-английски написан на кирилица...crazy diablo>

И как можеш да кажеш "понеже сьм задрьстена селянка"  beating Понеже си бьлгарка го искаш на бьлгарски. Родна реч омайна сладка...Има ли по-хубаво от нея...Добре, че има хора като теб още  give_rose give_rose give_rose

Може би не сьм най-на място да казвам това, при положение, че при нас беше на английски надписа, но ние поне живеем в чужбина и от двата ни езика, избрахме трети-неутрален. Та си имаме уважително извинение. Сьс сигурност ако си бях у дома, щях да постьпя като теб.

Пьк да ти кажа няма по-хубаво от това, което е направено от мама. След време Джонджи с умиление ще гледа тези снимки  heart

Тортата аз бях казала, но пак да се повторя е била страхотна  Bravo Браво на бабата, специални комплименти  give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 16, 2012, 13:28:17 »

Ето ме и мен с обещаното продължение намерих 5 минути свободно време и хоп тук.

Стигнах до свещичката. Нашето момче си я духна без проблем, но доста бяха репетирали с баба си преди това. Вечерта премина спокойно и въпреки, че не беше това, което ми се искаше да е, се получи добре. От сега съм стартирала с подготовката за втория ни рожден ден, защото ще ми отнеме доста време да набавя всичко, което искам. Рождения ден ще бъде подчинен на определена тема и се надявам наистина да успея, защото тогава вече детето ще има някакви спомени или поне ще се впечатлява.

И как можеш да кажеш "понеже съм задръстена селянка" 
Инка, то нали знаеш когато те гледат странно и виждаш в погледа на хората да се чете. "Тази не е редовна, си мислиш подобни неща.

Сега да ви разкажа и за прохождането и прощъпулника, който беше цели два месеца след първите ни самостоятелни крачки и точно когато си мислех, че супер много съм закъсняла, един приятел свещеник ми каза, че не съм закъсняла, защото майките бързали да правят питка веднага когато детето се пусне, ама то не било така. Правела се когато вече детето било стабилно и се тичало с нея, не за да проходи детето, а за да пробяга. Та затова се успокоих, че не съм закъсняла. Аз нали не правих орисване, в смисъл нямаше погача за 40-то дни, а само чиста молитва реших, че поне това трябва да направя като хората и доста се бях притеснила от закъснението, а то се оказа, че хич даже не съм закъсняла.
Първите ни самостоятелни стъпки пет на брой бяха на Петковден в 15.15ч. и съответно Титунката тупна по дупе и от тогава като каза, че няма да се пуска, не иска и не иска. Та така, чак до 21-ви ноември кога се пусна окончателно и вече не се спира. Самостоятелното крачене трябвало да бъде изненада на баща и син към мен и наистина щях да падна като ме пусна детето. Иво беше в отпуск и няколко дни тренирали като Иво хващал малкия само за дрешката на раменцата и така ходили. На 21-ви както държах малкия и той като видя баща си се пусна и тръгна. Ако искате ми вярвайте щях да припадна от изненада и от щастие и от...... незнам едно особено чувство, което немога да опиша. И така започна се мислене на това кога да правим прощъпулник и като се започна едно чудене. Един казват в сряда, други в неделя се правело. И аз все неможех да се наканя. Докато една неделна сутрин не се събудих с мисълта, че това е деня. И така. Направих питката, търкулнахме я и малкия си избра апарат за мерене на кръвно налягане. Доктор ще става детето, казах аз. Пък една позната каза, че можел да стане изобретател, инженер или ....... ух, немога да се сетя думата. Шантава работа. Ако се сетя ще ви кажа.  blush

Ами това е от нас. Има снимки в галерията. Нещо не се оправих с качването на снимка от галерията в мнението.
« Последна редакция: февруари 16, 2012, 13:49:31 от Рени » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: