Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 12:53:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Рени тук ще сподели най-щастливите си дни  (Прочетена 15318 пъти)

Ani
Професор
Публикации: 301

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: ноември 05, 2010, 17:26:06 »

Опааа, дойде време и за твоята темичка  yahoo Честито, миличка!!! Най-много от всичко ти желая спокойни оставащи седмички,защото,сигурна съм, колкото повече наближава мигът, толкова и въпросите и тревогите, трепетът и неизвестността стават по-силни.Това,което те очаква е най-хубавото,невероятно и неописуемо чудо на света  smile Сигурна съм,че всичко ще е наред и много скоро ще четем и ще разглеждаме снимчици на малчо  blum Успех!!!
Активен
nadelina88
Професор
Публикации: 336

Разгледай галерията на nadelina88

« Отговор #16 -: ноември 05, 2010, 17:37:38 »

Рени, честита темичка! Желая ти много усмивки и само положителни мисли през малкото оставащи дни до срещата със така чаканото съкровище. Желая ти всичко да е наред, да мине много бързо и леко раждане!
Моите поздравления за встъпителните щрихи в темата на Ина. Емоцията ме завладя.  blush
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Разгледай галерията на ilkata

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: ноември 05, 2010, 17:44:58 »

Рени мила честита темичка
С толкова трепет очаквам това толкова дълго чакано човече. Пожелавам ти леко раждане. Знаеш, че аз обичам повече да чета отколкото да пиша във форума, но ти обещавам че тук ще следя и ще пиша повече отвсякога. Силни прегръдки на теб, "джонджо" и Иво.
Нека тази тема я запълним само с хубави емоции
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3019

Baby Time

Разгледай галерията на Капризче

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: ноември 05, 2010, 17:49:56 »

Рени, честита тема! Наистина премина през някои препяствия докато стигнеш до тук, но най-важното е че вече си съвсем близо до така мечтаната цел. Пожелавам ти всичко най-най и ще следя темата за голямата новина smile
Активен
wanting
Професор
Публикации: 311

Разгледай галерията на wanting

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 05, 2010, 19:29:28 »

честита темичка Рени !!!
Желая ти леки оставащи дни, безпрoблемно бързо раждане и сладко здраво бебе на финала !!!
Активен
˙·٠Butterfly™٠·˙

Leader
Публикации: 8610

˙·٠Щастлива мама на Константин и Радостин!٠·˙

Разгледай галерията на ˙·٠Butterfly™٠·˙

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: ноември 05, 2010, 20:34:56 »

Мила Рени,
и аз се присъединявам към пожеланията на момичетата за леко и безпроблемно раждане и в прегръдките си скоро да държиш най-прекрасното малко създание!!! heart heart heart

Много целувки от нас kiss2 kiss2 kiss2
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 539

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Разгледай галерията на vanessssa

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: ноември 05, 2010, 22:01:40 »

Ренка, мила, Честита темичка!!!!! еточе съвсем наближи......Пожелавам ти най- лекото раждане и сладко ,сладко бебче!!! Много целувки!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: ноември 05, 2010, 23:55:00 »

Ренкааааааа, честита темичка! Лелеее, как се вълнувам.  tease
Да са ти леки метрите до финала, всичко да върви по мед и масло и да гушнеш най-здравичката и красива рожбичка!
Много хубаво си го написала - не е време да се гледа назад, важното е, че най-хубавото предстои. Цунки на сладката пупа! Да й се порадваш както си му е реда, че послеще ти липсва.  blum
А началото на темичката просто е не 6, а не знам колко точки.  Bravo
Активен
Anita81
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 06, 2010, 02:25:56 »

Честита темичка, Рени smile Най-после дойде този дългоочакван момент  danceg
пожелавам ти спокойни последни седмички до срещата с малкото съкровище, леко раждане  и едно прекрасно и здраво бебче smile прегръдки и от мен smile
« Последна редакция: ноември 06, 2010, 02:31:34 от anitta » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1909

Аз дочаках своето първо малко чудо!

Разгледай галерията на Рени

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: ноември 06, 2010, 08:21:34 »

Ох, момичета, направо незнам какво да ви кажа. Ще ме разплачете, не че не ми се насълзяват, като ви чета, но засега удържам фронта. Влизам да ви напиша, че два-три дни сигурно няма да мога да ви пиша, но ми се появиха доста солидни отоци по краката и лекарката ме закотви за няколко дни в леглото, за да не се налага да влизам в болница. Най-гадното обаче е, че повръщането от началото на бременността се завърна, ама какво да се прави.  nea nea nea Ще си я търпя тази екстра, както каза акушерката ще си имаме бебе рокаджия като баща си и явно от сега е пуснало дългата коса. Иначе бебето е добре, ритка си, скача, върти се, абе добре си е детето какво да му е нали не му е тежко на корема на него, а на мен.

Много целувки от мен и беб и ще ви пиша какво е казала лекарката като отидем на консултация във вторник или сряда. give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Разгледай галерията на no4ko24

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: ноември 06, 2010, 15:19:20 »

Рени, кога мина това време  Girl_hide Малко остава до срещата ви с бебенцето, дано по-скоро се почувстваш добре (и аз имах отоци в краката и знам какво ти е). Много прегръдки от нас smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: ноември 06, 2010, 19:40:23 »

Рени, честита темичка!
Всичко преживяно е вече зад гърба ти и сега остава само да се насладиш на най-неверояният миг - раждането на твоето бебче! Пожелавам ти да бъде безпроблемно и леко!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: ноември 06, 2010, 20:19:36 »

Рениии, сладуркааа, най-после да видя и твоето име сред заглавията на бебешките темички  yahoo yahoo yahoo
Съкровище, пожелавам ти много късмет през последния месец и леко раждане. Искрено се надявам малкия юнак да излезе точо когато го очаквате, било то на термин или не и да е най-хубавото, здраво и сладко бебче в цяла Нова Загора.
Сега нямам много време да ти пиша повече, но скоро пак ще намина към темичката и ще те видя какво правиш.
Целувам те силно, както и коремчо и ви прегръщам  give_rose
Активен
dodo23
Баш Майстор
**
Публикации: 1879

Кърменето.......

Разгледай галерията на dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: ноември 07, 2010, 12:24:33 »

Скъпа Рени,честита темичка! give_rose
От сърце ти пожелавам да преминеш през трудния 9-ти месец възможно най-леко и безпроблемно,за да стигнеш до така мечтаната цел!Надявам се раждането за теб да бъде красиво,безболезнено и истинско изживяване,за което да си спомняш с радост и гордост.
Целувам те и ти изпращам много кураж и позитивизъм!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2164

Разгледай галерията на Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: ноември 07, 2010, 18:50:59 »

Рени почивай си щом трябва  give_rose
Покупките са ви все едно сладки, сладки и мънички  give_rose И от мен имаш пожелания за леко раждане  heart
Гушкам те, пиши когато се почувстваш по добре  give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: